E-foredrag

Home / E-foredrag
Se et af Soulaimas foredrag – uanset hvor du er i verden

Soulaima Gourani laver e-foredrag, der transmitteres og vises til et publikum hvor som helst i verden. Soulaima er passioneret omkring alle hendes foredrag, og hun er lige så fuld af energi og power på skærmen, som hun er i virkeligheden. Det er en både nem og omkostningseffektiv måde at få Soulaima Gourani til at tale for jer.

Hvis Soulaima skal møde op personligt for holde en tale i København, rejser hun 15 timer fra Palo Alto, i Californien, og du skal betale for et (meget) godt hotel, og flyve hende tilbage til USA. At transmittere Soulaimas tale, sparer mange rejser, CO2 og udgifter.

Derfor foretrækker virksomheder at transmittere e-foredrag

At kommunikere og interagere via en skærm er efterhånden lige så almindeligt som at stå ansigt til ansigt. Det kan ligefrem være en fordel, da generte og introverte mennesker lettere inddrages. De er mere tilbøjelige til at deltage i en diskussion, når det er en digital dialog, hvor man kan skrive spørgsmål i løbet af præsentationen.

E-foredrag koster mindre. Det giver mulighed for at en næsten ubegrænset mængde mennesker kan tilmelde sig, du kan optage det og dele det efter præsentationen.

Kunder som FN, Impact Lab (NYC), The One Health Company (SFO), INCAE (Costa Rica), JOLT (NYC)  Stenaline, Lederne og CBS er blot få af mange virksomheder, der benytter sig at hendes e-foredrag.

Soulaima Gourani tilbyder forskellige transmitterede taler:
  1. Spørgsmålsbaseret tale (klienterne stiller 1-3 spørgsmål og Soulaima laver en tale baseret på dine spørgsmål (5-10 min lang).
  1. Webinar – live (45-60 min) – folk kan ringe ind fra hele verden.
  1. Live transmitteret tale om et emne (45-60 min).
  1. En indspillet tale om et emne (30-45 min)
  1. Facebook live (på din egen platform).
Testimonial

“Soulaima, you nailed it! Feedback from the team was outstanding, and their engagement throughout the talk made it very clear that they were enjoying and learning so much. They reached our and already want the next Jolt talk :)”
Nitzan Cohan Arazi, Co Founder, JOLT

“Soulaima was really great and the team was inspired!
The sound and video quality were very high! I don’t have any suggestions for improvements.”
Alon Alroy, Co Founder of Bizzabo

“Inspirerende, giver stof til eftertanke, seriøst – krydret med en god gang humor. Har fået mange positive tilbagemeldinger fra publikum efterfølgende.”
Bestyrelsesmedlem, Lederne Storstrømmen

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search