Er du typen man fyrer?

Home / Foredrag / Er du typen man fyrer?
“Du får masser af tips, og gode råd til hvordan du bliver den,
din organisation vil holde på og belønne”

Dette forrygende foredrag får dig til at tænke over din egen situation på arbejdsmarkedet. Foredraget tager dig med på en rejse hvor du på en sjov og humoristisk måde tager stilling til din egen forandringsvillighed og din markedsværdi. Du får masser af tips og gode råd til hvordan du bliver den din organisation vil holde på og belønne.

Er du blevet fyret eller frygter du at blive fyret?
Er du måske én af dem som aldrig er blevet fyret, og derfor mener at du er særlig god eller dygtigere end andre? Læs med her, og find ud af om det måske ikke mere handler om at du er taktisk (også endda på den der u-fede måde) – læs med, og find ud af hvorfor det på ingen måde er en fordel aldrig at være blevet fyret.

Er du typen som bliver fyret?
Tro det eller ej, der findes 3 typer af mennesker som oftere end andre står med en fyreseddel i hånden. De har et særlig talent for at blive fyret, kan man sige. De fleste virksomheder ønsker som udgangspunkt at vækste, og det kan de ikke hvis de består af for mange typer der konstant udfordrer den måde de arbejder og tænker på. Så kan man altid diskutere om vi fyrer dem som reelt skaber værdi eller vækst.

Der er 3 typer som virksomheder fyrer:

  • Nej-sigeren” – ham der altid og konstant siger nej til fornyelser og forandring. Virksomheder ved det koster penge, mange penge, at medarbejdere ikke er forandringsparate. I disse år sker der en udskillelse. Man sorterer i højere grad dem fra som ikke er for forandringer, og som ikke er nogenlunde positive over for løbende justeringer i organisatioen og sammensætningen af kollegaer, opgaver mv. Denne type er også brokkerøven. De spreder generelt en dårlig stemning, og flere kollegaer undgår samvær med denne type.
  • Offeret”– Denne type ser hele tiden sig selv som et offer. Har en mentalitet som bedst beskrives som “offer”. Folk gider ikke ofre. Kom ind i kampen, og vis noget gejst og energi og kraft og mod.
  • Udfordreren” – personen som trives med at sætte spørgsmålstegn ved det eksisterende, og som gerne vil forandre og forbedre og forædle. Har typisk en lav eller ingen autoritetstro og er derfor kun mulig for de bedste ledere at lede. Typisk en meget værdifuld medarbejder men til tider umulig at lede, for de kan selv!

Sådan undgår du at blive fyret:
Drømmer du om aldrig at blive fyret i frygt for at stå med skammen ( er egentligt en skam at blive fyret?), den usikre fremtid, eller fordi du er for doven til at sætte dig ind i et nyt (og måske endda bedre) job? Hør dette foredrag og få de 6 gode leveregler

 

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på kd.am1537504738ialuo1537504738s@gs1537504738

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

 

Læs også

Soulaima’s blog på Amino: Er du typen man fyrer?

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search