Hvorfor netværke?

Home / Foredrag / Hvorfor netværke?

e-foredrag-nyhedsbrev

The investment in time and energy creating a network will only be worthwhile if you are genuinely interested in the people in it – sustaining it for purely selfish reasons won’t work”; Angela Abell, networking ekspert

Igennem de seneste 10-15 år har vi i Danmark bevæget os væk fra, at det at have et stærkt, magtfuld og effektivt netværk var forbeholdt de velstillede, berømte og naturtalenterne.

I dag har alle retten og muligheden til et netværk. Sådan har det altså ikke altid været. Tidligere handlede netværk om at holde nogen ude, i dag handler det om at få adgang til de rigtige.

Engang var det at netværke ikke noget, man som sådan talte om. Det var noget, som foregik bag ”lukkede døre”. Du havde et netværk, hvis du var i den rette familie med kontakter, havde en arbejdstitel eller arbejdsmæssig funktion, der berettigede dig til at blive medlem af en ”klub” eller loge.

Siden år 2000 har jeg haft en mærkesag, nemlig at præge, udbrede og påvirke vores lyst til at netværke – og derved også bekæmpe vores negative opfattelse af det at netværke.

Lav praktisk strategisk networking

Dette e-foredrag giver dig et hurtigt overblik og brugbare værktøjer, så du i morgen kan blive en målrettet netværker.

Vi tager udgangspunkt i dit netværk.
Flere forskere og eksperter mener, at det individuelles netværk er uinteressant. Min erfaring er dog, at du ikke kan oplære andre, lede eller få udbytte af netværk, før DU selv ved, hvordan DU netværker.

Trin 1 er derfor at DU bliver dygtig til at netværke og håndtere netværk.
Opfat dine faglige og professionelle relationer som din ejendom, din kapital og din markedsværdi. Virksomheden er blot aftager af dit netværk. Når de ansætter dig, får de adgang til dine ressourcer, de ejer dem ikke. Ikke dermed sagt at virksomheder ikke har en forpligtelse til at afdække, og forløse de skjulte ressourcer virksomhedens medarbejdere brænder inde med.

Dette foredrag er for dig som:

  • Mangler ny inspiration og energi.
  • Mangler modeller til at udvikle dit netværk.
  • Ønsker at kortlægge, pleje og udvide dit professionelle og faglige netværk.
  • Ønsker at være mere professionel og faglig i din tilgang til netværk/networking.
  • Deltager i mine foredrag og vil i dybden med emnet.
  • For dig der har ansvaret for at lære andre op i at kunne netværke.
  • For dig som synes at networking ikke virker.
Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search