Velfungerende alliancer

Home / Foredrag – et overblik / Velfungerende alliancer
“Få konkrete, tankevækkende bud på, hvordan virksomheden kan udvælge, opbygge og vedligeholde strategiske alliancer.”

Tingenes tilstand konstant ændres, og derfor er der behov for konstant nytænkning indenfor kanal opbygning og kanalledelse. Det koster mange ressourcer at opbygge nye markeder, udvikle nye produkter og at markedsføre. Mange virksomheder kan med fordel se sig om efter partnerskaber og alliancer og derved styrke værdikæden. Alliancer kan være genvejen til at optimere læring, udvikling, produktion, kvalitet, marketing og salg.

At bygge alliancer er en ny måde at tænke konkurrence på. Få konkrete, tankevækkende bud på, hvordan virksomheden kan udvælge, opbygge og vedligeholde strategiske alliancer. Soulaima Gourani brænder for salg, globalt salg og internationale samarbejder. Hun er gigantisk fortaler for alliancer og deler med jer hvad der gør de lykkes vs. mislykkes. Læs evt dette udenlandske interview med Soulaima Gourani, om hvorfor de fleste partnerskaber fejler

http://www.youngupstarts.com/2017/11/03/why-most-partnerships-fail-and-steps-to-prevent-failure/

Eller dette:

https://succeedasyourownboss.com/small-business-partnerships-fail/

 

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på kd.am1544957970ialuo1544957970s@gs1544957970

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Testimonials

“…selvom du gav udtryk for, at du ikke var til ros, så må jeg simpelthen rose dig for et fantastisk oplæg og foredrag. Det er langt tid siden, at jeg har været til et møde/foredrag, som har været så underholdende og lærerigt på samme tid. Så tusind tak for en super en dag.”
Maria Schmahr
Kommunikationsmedarbejder – Amagerbanken


“Dejligt uhøjtideligt, og meget relevant budskab der blev leveret med stor entusiasme, og gode eksempler der underbygger. Soulaima er meget engageret og commitet til det hun taler om. Måske kan hendes facon virke provokerende på visse publikummer, men det tænker jeg er tilsigtet fra Soulaimas side, blot er der nogle som ikke helt kan forlig sig med det..”
Marianne Aslund
Marketing Manager – Breadth, Microsoft


“Spændende og personligt indhold, levende performance – og fint målrettet til tilhørerne.”
Stine Munch-Nielsen
Arkitektforbundet

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search