Global Dignity Danmark

Home / Forside / Soulaima’s Univers / Mærkesager / Global Dignity Danmark
“Vi tror på at verden bliver et bedre sted,
hvis vi bliver bedre til at passe på os selv og andre”

 

Soulaima Gourani er projektor i Global Dignity og med i Global Dignitys globale hovedbestyrelse i New York.

Global Dignity har været i Danmark siden 2013 og har en lang historie bag sig. Fonden arbejder i over 50 lande og har fokus på børn og unge. Du kan læse mere om fonden her. Via Global Dignity initiativer fremmer vi værdighed som en grundsten i måden vi behandler os selv og andre på. Vi tror på at verden bliver et bedre sted, hvis vi bliver bedre til at passe på os selv og andre.

Global Dignity består af advisory board med profiler som blandt andre:

  • Sir Richard Branson, (grundlægger og bestyrelsesformand for Virgin Group, Virgin Records og Virgin Atlantic Airways)
  • Professor Amartya Sen, (professor i økonomi og filosofi fra Harvard University. Nobel prismodtager i Economic Sciences)

Global Dignity er et uafhængigt og politisk neutral initiativ etableret af Kronprins Haakon af Norge, Pekka Himanen og John Hope Bryant.

Læs eksempelvis hvad Norge gør i forbindelse med deres Global Dignity Day: globaldignity.no eller se denne præsentation fra sidste år. Du kan desuden læse mere om GD formændene for de andre lande her.

Vil du være med?

Vi har brug for gode råd, kontakter, støtte, hjælp og bidrag fra lærer, studerende, virksomheder og andre, hvis hjerte banker for vores børn og unge. Ønsker du at blive frivillig og hjælpe os med at udbrede budskabet om Global Dignity, eller vil du blot høre mere, kontakt da Lea på kd.rd1542047689@erfl1542047689.

Du kan finde os på Facebook eller følge os på Twitter.

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search