Hjerteforeningen

Home / Forside / Soulaima’s Univers / Mærkesager / Hjerteforeningen
“Vidste du at Hjerteforeningen hver time giver 2.800 kr. til forskning i hvordan, hjertekarsygdom bedst kan forebygges og behandles”

 

Som pårørende til flere  med alvorlige hjerteproblemer, som også har betydet dødsfald blandt den nærmeste familie, er Soulaima Gourani nu trådt ind som ambassadør for Hjerteforeningen. Her vil hun blandt andet fortsætte med at ytre sig om sund livsstil, vigtigheden af moderat motion, vigtigheden af at undgå rygning og i det hele taget ytre sig om hvor vigtigt det er at være opmærksom på sin helse – også selvom man ikke rigtig føler man har tid til det. Som en meget travl mor med fart på karrieren ved Soulaima om nogen hvor svært det er at holde både arbejde og fritid i hævd, og derfor netop hvor svært det er at få tid til blandt andet at få dyrket tilstrækkelig motion.

Vidste du at Hjerteforeningen hver time giver 2.800 kr. til forskning i hvordan, hjertekarsygdom bedst kan forebygges og behandles. Aktuelt modtager 35 forskere løn fra Hjerteforeningen. Herudover er en lang række forskningsprojekter støttet med midler til apparatur, laboratorieudstyr m.m. Den nye viden fra forskningen anvendes af læger, forskere og andet personale i sundhedssektoren og skaber således grundlag for ny og forbedret behandling inden for hjertekarsygdom. Forskningsresultater offentliggøres i videnskabelige tidsskrifter. Resultaterne fremlægges på såvel lægefaglige som sundhedsfaglige videnskabelige kongresser nationalt som internationalt. Banebrydende resultater offentliggøres i Hjerteforeningens nyhedsbrev Hjerteliv og i medierne.

Vil du være med til at bidrage til Hjerteforeningens arbejde med at støtte forskere og de kommende forskningsresultater, så meld dig ind i Hjerteforeningen. Du kan også støtte ved blot at spille med i Hjertelotteriet eller give en gave.

Læs mere om foreningen her.

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search