Privatpersonen

Home / Forside / Soulaima’s Univers / Privatpersonen

Mit arbejde har en rigtig stor betydning i mit liv. I 2007 tog jeg valget at jeg ikke længere ønskede at være lønmodtager. Jeg havde det, mange nok ville kalde et godt job, men jeg havde også et brændende ønske om at skabe mit eget. Et univers hvor politisk ukorrekthed, satsninger, frisind og kompromisløshed overfor det innovative og ukendte skulle være i højsædet. Jeg har ikke fortrudt det et øjeblik siden.

Livet som selvstændig betyder også, at jeg sover med skoene på – jeg er altid lidt på arbejde. Jeg skelner som sådan ikke mellem privatliv og arbejdsliv, for mit arbejde er en rigtig stor del af mig, og jeg elsker det, jeg laver.

Jeg er halvt dansker, halvt marokkaner og har haft en temmelig rodløs barndom med mange udfordringer. Udfordringer som jeg i dag værdsætter at have været igennem fordi de i den grad har lært mig meget om livet, og det har lært mig, at man kan knokle sig til toppen – uanset hvor man starter.

Jeg er gift med Brian, og har en søn født i 2007, samt en datter født i 2009. Vi har boet i Texas, og bor nu i bor i Palo Alto i Californien. Vores USA eventyr har taget os til Silicon Valley fordi jeg er passioneret omkring teknologi, trends og tendenser.

Jeg har altid været meget begejstret for at dyrke sport og gerne ovre i det lidt mere ekstreme. Udover at jeg er gammel Miss Fitness finalist tilbage i 1995, har jeg været aktiv i et par ”adventure extreme races”, som er 24 timers orienteringsløb med mange forskelligartede sportslige udfordringer. Jeg har desuden gennemført et ski-maraton, hvor jeg første gang prøvede at stå på ski få dage før det gik i gang. ”Hun må da være sindssyg” tænker mange nok, og det var da også en ufattelig prøve jeg satte mig selv på, men jeg gennemførte og jeg er så stolt over at have presset mig selv og min grænse – og stadig komme levende ud på den anden side.

En helt almindelig dag i februar kl. 10.10 skrev jeg dagbog til Alt for Damerne sammen med ni andre kvinder. Min dagbog kan du læse her.

Hvordan skaber du succes som voksen?

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search