Privatpersonen

Home / Forside / Soulaima’s Univers / Privatpersonen

Mit arbejde har en rigtig stor betydning i mit liv. I 2007 tog jeg valget at jeg ikke længere ønskede at være lønmodtager. Jeg havde det, mange nok ville kalde et godt job, men jeg havde også et brændende ønske om at skabe mit eget. Et univers hvor politisk ukorrekthed, satsninger, frisind og kompromisløshed overfor det innovative og ukendte skulle være i højsædet. Jeg har ikke fortrudt det et øjeblik siden.

Livet som selvstændig betyder også, at jeg sover med skoene på – jeg er altid lidt på arbejde. Jeg skelner som sådan ikke mellem privatliv og arbejdsliv, for mit arbejde er en rigtig stor del af mig, og jeg elsker det, jeg laver.

Jeg er  dansk marokkaner, og har haft en temmelig rodløs barndom med mange udfordringer. Udfordringer som jeg i dag værdsætter at have været igennem fordi de i den grad har lært mig meget om livet, og det har lært mig, at man kan knokle sig til toppen – uanset hvor man starter. Uden den have jeg ikke kunnet skrive eller bidrage til de mere end 14 bøger jeg på den ene eller anden måde har sat mit navn på.

Jeg er gift med Brian, som jeg har kendt siden jeg var 20 år gammel, og vi har en søn født i 2007, samt en datter født i 2009. Jeg har boet i 4 lande og i 15+ byer i mit liv.

Jeg har rejst, og set verden og arbejdet i mere end 35 lande. Jeg blev smidt ud af den daske folkeskole i Vojens i 7. klasse, og jeg blev erklæret uegnet til gymnasiet i Haderslev. Jeg er blevet fyret fra mit job flere gange, og er i det hele taget vokset op i og med modstand hele mit liv.

Jeg skriver løbende om mine udfordringer, som barn og ung voksen, og om hvordan det har bidraget til min senere succes i livet. Du kan eksempelvis læse om hvordan jeg har vendt det at blive mobbet til en fordel:

https://jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/straighttalk/ECE10910699/jeg-har-vendt-det-til-en-fordel-at-vaere-blevet-mobbet/

Min livshistorie er gentagne gange blevet fortalt på alt lige fra TEDx scenen i København til den nylige bestseller bog, der udkom i USA i 2018; https://www.goodreads.com/book/show/34465185-nevertheless-we-persisted

Jeg har flyttet rundt hele mit liv. Senest har vi boet i Texas, og bor nu i bor i Palo Alto i Californien. Før Texas boede vi 12 år på Nørrebrogade, København.

Vores USA eventyr har nu taget os til Silicon Valley fordi jeg er passioneret omkring teknologi, trends og tendenser. Herfra driver jeg mine virksomheder, bestyrelsesposter og min online virksomhed http://www.fremilivet.dk

Jeg har altid været meget begejstret for at dyrke sport, og gerne ovre i det lidt mere ekstreme. Udover at jeg er gammel Miss Fitness finalist tilbage i 1995, har jeg været aktiv i et par ”adventure extreme races”, som er 24 timers orienteringsløb med mange forskelligartede sportslige udfordringer. Jeg har desuden gennemført et ski-maraton, hvor jeg første gang prøvede at stå på ski få dage før det gik i gang. ”Hun må da være sindssyg” tænker mange nok, og det var da også en ufattelig prøve jeg satte mig selv på, men jeg gennemførte og jeg er så stolt over at have presset mig selv og min grænse – og stadig komme levende ud på den anden side. Jeg står stadig op dagligt kl 0530 for at dyrke mindst een times sport.

Du kan følge med i mit liv på sociale medier som Instagram, Facebook, Twitter og Linkedin. Du kan også med fordel skrive dig op til mit nyhedsbrev “Straight Talk”, som i mere end 10 år er udkommet, når jeg har noget på hjerte, og som løbende holder dig orienteret om mit liv, mine lærepenge og modtage invitationer og konkrete tips,  du selv kan anvende i dit eget liv. Især hvis du gerne vil vide, hvordan jeg får tid til det hele, holder mig skarp og relevant, anbefaler jeg dig at melde dig ind i mit online univers og derved få mig lidt, som det man vist kan kalde for en online mentor;  http://www.fremilivet.dk

 

 

 

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search