Presse

Home / Presse

Velkommen til Soulaima’s presseside.

Soulaima Gourani er en hel del i danske og udenlandske medier. Faktisk er hun i gennemsnit 1-3 gange om ugen i et eller andet medie, tv-interview eller i en podcast.

På denne danske hjemmeside prøver vi at holde jer så opdateret som muligt på hendes medvirken og rolle som samfundsdebattør, og som iværksætter. Hun har i mange år siddet fast i debatpaneler på kanaler som P1, og har medvirket i Mads og Monopolet, TV debatter som eksempelvis Deadline og Debatten samt i de forskellige tv aviser etc. Hun har endvidere medvirket i tv programmer/serier for DR/TV2.

Hun bidrager løbende med egen klumme eller som en del af et blogger-team for aviser som Jyllandsposten, Berlingske, Magasinet Søndag, samt i diverse fagblade som “Tid og Tendenser” og for Superavisen (dansk detailhandel). Hun skriver iøvrigt fast for FORBES i USA, hvor hun har sin helt egen ugentlige klumme om ledelse og inklusion (yearhh).

Hendes passion er fremtidens arbejdsmarked, fremtidens uddannelsessystem, iværksætteri,  sundhed, ligestiling og især internationale anliggender.  Ligeledes idet hun bor i USA (Palo Alto) tager mange af hendes interviews endvidere udgangspunkt i det vi kan lære af og fra eksempelvis USA/Silicon Valley.

Hun skriver løbende for blade og magasiner, der køber hendes artikler. Vil du vide mere om priserne for en artikel (serie), kan du kontakte Louise på  lbj@soulaima.dk

Er du på udkig efter pressefotos eller andet pressemateriale, er du også kommet til det rette sted.

Her finder du pressebilleder i mange varianter og opløsninger. Du kan finde artikler, som Soulaima har skrevet eller medvirket i både trykte, digitale, gamle og nye. Her kan du ligeledes altid finde et bredt og opdateret udvalg af podcast, TV- og lydklip, hvori hun medvirker.

For overskuelighedens skyld er alt arkivet og opdelt i følgende kategorier.

God fornøjelse.

 

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search