Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anmeldelser af: ‘Tag magten over din karriere’

Anmeldelser af Soulaima’s bog: ‘Tag magten over din karriere’

Niels Boserup, bestyrelsesformand, Oticon Fonden
“Bogen ‘Tag magten over din karriere’ hæver sig over megen management-litteratur, fordi den er skrevet i et godt, klart sprog og er fyldt med gode historier.
At der så er mange gode råd, der kan anvendes umiddelbart, er selvfølgelig med til at øge brugs-værdien. Det er en virkelig god bog, der fortjener et stort publikum.
Bortset fra, at Soulaima skriver fantastisk, så er det i sig selv en fornøjelse at læse om hende. Bogens mange praktiske anvisninger er formidlet på en måde, der gør det let for læseren at anvende rådene i praksis. Jeg synes også, at det var spændende at læse om den private Soulaima. Det var flot og modigt gjort. Du skriver om din familie med kærlighed og på en måde, der gør, at personerne bevarer deres værdighed, også når du beskriver konflikterne”.

Anmeldelse af Lars Kolind:
“Jeg mødte forfatteren Soulaima Gourani for 7 år siden: En ung, fremadstormende pige, som jeg var helt sikker på ville drive det til noget. Og nu springer  hun ud som forfatter – endda til en spændende bog som mange, inkl. jeg – kan lære noget af.
Hendes historie er spændende – den får du i bogen. Og hun har mange gode, praktiske råd til, hvordan man kan tage hånd om sin karriere og ikke bare lade stå til. Ti trin bliver det til. Ikke raketvidenskab, men refleksioner over hendes egne erfaringer og oplevelser i en spændende og engageret form.”

Anmeldelse af Lisbet Jensen:
“Jeg glæder mig  meget til den dag, hvor jeg møder dig og kan give dig en fuldfed krammer. Din bog gjorde mig så glad og fik mig til at se alle de muligheder, der lå lige for mine fødder, i stedet for at se begrænsninger. Herligt. Ha’ nu en rigtig god dag.”

Anmeldelse af Emilia van Hauen, sociolog og trendrådgiver:
“Jeg har læst din bog og den er helt skøn! Jeg kan rigtig godt lide dit lay-out med bobler og opsamling af gode råd, jeg kan lide din opbygning af kapitler og dit ligefremme sprog og jeg synes bare den er rigtig god, så tillykke med den!”

Anmeldelse af Michael Schnor, salgschef, PKM:
“Denne bog er simpelt bare  god og kan kun anbefales til alle – både garvede erhvervsfolk og dem, der ønsker at blive det! Bogen er hudløs ærlig skrevet. TILLYKKE!”

Anmeldelse af Sune Diernæs, medstifter af lønsomfortjent.dk:
“Soulaima giver dig med bogen på en god, tilgængelig og ærlig måde en indsigt i, hvad man kan gøre for at arbejde aktivt med sin karriere, i stedet for at læne sig tilbage og vente på, at dørene bliver åbnet for dig.
Jeg har lånt bogen til flere, som alle samstemmende siger, at ideerne til, hvordan man bruger networking som karriereværktøj, tænker på sig selv som et brand osv. alle har givet dem et ordentligt pust til, hvordan de kan komme videre med deres karriere – eller blive bedre til at søge job.
Jeg blev enormt inspireret af bogen og inviterede Soulaima til at holde et oplæg omkring bogens budskaber i forhold til, hvordan lønsomfortjent.dk’s brugere kunne arbejde med deres markedsværdi – og de tilbagemeldinger, vi fik, var også fantastiske. Soulaima ønsker tydeligvis at ruske op i alle de forældede syn på, hvad der skal til for at gøre en forskel på arbejdsmarkedet – og personligt mener jeg, at bogen er et rigtigt godt sted at starte, hvis det er dét, du vil.”

Anmeldelse af Ole Malmgren, NytNetværk Sønderborg, en mentorordning for nydanskere:
”Ja, du skal have tak, for jeg har hygget mig med at læse din bog langsomt for på den måde at have tid til at reflektere, grine og glædes. Din bog er en meget personlig bog – sådan at forstå, at du giver så meget af dig selv via dine eksempler. På den måde føler jeg, at jeg har haft en face-to-face samtale med dig i løbet af weekenden. Til lykke med en meget læseværdig og brugbar bog.”

Læs yderligere anmeldelser af bogen her:
Dansk KommunikationsforeningSaxo.dk
KU Jobbank

eller læs et GRATIS kapitel her