Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

De Anbragtes Vilkår

Soulaima Gourani er ambassadør i foreningen De Anbragtes Vilkår.

Som tidligere anbragt på henholdsvis børnehjem og i plejefamilie og på ungdomsinstitution kender Soulaima til de mange udfordringer der følger med for et ungt mennesker at være anbragt.

Omkring 1 procent af alle børn og unge i Danmark bor ikke sammen med deres forældre, men er anbragt uden for hjemmet. Sådan har det været de seneste 30‐40 år. I 2010 svarede det til ca. 12.000 børn og unge mellem 0 og 17 år. Blandt voksne har omkring 6 procent på et eller andet tidspunkt i deres opvækst været anbragt uden for hjemmet.

Nogle børn er anbragt i en årrække – måske allerede fra de er nyfødte. Andre er anbragt i kortere tid. Blandt de ældste anbragte (de 15‐17‐årige) har omkring halvdelen været anbragt i mere end tre år, mens en fjerdedel har været anbragt i længere tid end syv år.

Foreningen er ledet af Ea Krassel