Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Online foredrag

Se et af Soulaimas online foredrag – uanset hvor du, dine kunder, elever eller medarbejdere befinder sig i verden
Soulaima Gourani online foredragsholder
Vil du også være virtuel foredragsholder?

Soulaima Gourani laver e-foredrag også kaldet “online foredrag“, der transmitteres og vises til et publikum, hvor som helst i verden. Soulaima er passioneret omkring alle hendes foredrag, og hun er lige så fuld af energi og power på skærmen, som hun er i virkeligheden. Hun er myndig og motiverende og kvaliteten af hendes foredrag er enesteånde – såvel lyd, som billede som indhold.

Det er en både nem og omkostningseffektiv måde at få Soulaima Gourani til at tale for jer. Flere og flere konferencer flyttes over på såkaldte online platforme, dels for at passe bedre på miljøet, men også fordi verden er i en helt særlig situation. Vi skal dele viden, være produktive, men vi skal desværre også forsøge at begrænse den fysiske kontakt med hinanden.

Med tiden vender vi sikkert tilbage til normalen, men indtil videre er trenden i verden, at vi går mere og mere virtuelt og “online”.

Konferencer aflyses eller udskydes og det sker verden over, men sådan behøver det faktisk slet ikke være. I kan med fordel drage fordel af den teknologi, der ER til rådighed og drage fordel af Soulaimas erfaring som online foredragsholder.

Det er også billigere! Hvis Soulaima skal møde op personligt for holde en tale i København, rejser hun 15 timer fra Palo Alto, i Californien, og du skal betale for et (meget) godt hotel, og flyve hende tilbage til USA. At transmittere Soulaimas tale, sparer mange rejser, CO2 og udgifter.

Derfor foretrækker virksomheder at transmittere online foredrag

At kommunikere og interagere via en skærm er efterhånden lige så almindeligt som at stå ansigt til ansigt. Det kan ligefrem være en fordel, da generte og introverte mennesker lettere inddrages. De er mere tilbøjelige til at deltage i en diskussion, når det er en digital dialog, hvor man kan skrive spørgsmål i løbet af præsentationen.

E-foredrag koster mindre. Det giver mulighed for at en næsten ubegrænset mængde mennesker kan tilmelde sig (fra mange locations rundt om i verden), du kan optage det, og dele det efter præsentationen, med deltagere der ikke kunne deltage i selve eventet.

Kunder som FN, World Economic Forum , Impact Lab (NYC), The One Health Company (SFO), INCAE (Costa Rica), JOLT (NYC)  Stenaline, Lederne og CBS er blot få af mange virksomheder, der benytter sig af hendes online foredrag.

Soulaima Gourani tilbyder flere forskellige typer af transmitterede foredrag:
  1. Den optagede version. I sender Soulaima nogle spørgsmål, som hun tænker over, hvorefter hun optager en film til jer, som I så efterfølgende viser på jeres event. Disse bruges ofte som “provokationer”, og til events hvor man har brug for et konkret spark i rumpen…. En sådan video er ofte mellem 5-10 min. lang.
  1. Man kan også lave et live webinar, som typisk er 45-60 min. lange. Folk deltager fra hele verden, og Soulaima holder oplæg eksempelvis via ZOOM.
  1. I kan også bestille et simpelt live transmitteret online foredrag, som varer mellem 45-60 min. I viser Soulaima live på en storskærm på jeres konference, hun kan se jer, og I kan stille hende spørgsmål. Dette er næsten som om hun er hos jer i levende live!
  1. I kan også bestille et indspillet online foredrag, som er lidt længere og typisk varer 30-45 min. Bruges ofte som inspiration på workshops.
  1. Flere og flere virksomheder efterspørger “Facebook live” med Soulaima på deres FB/community platform. Dette kan også sagens lade sig gøre.

Du skal vitterlig ikke bruge meget andet end en kablet internet forbindelse, et webcam, en mikrofon, godt (dags) lys og et link til een af de platforme, I nu aftaler med Soulaima, I skal anvende.

I har “penge tilbage garanti”, såfremt I skulle synes, at det ikke var investeringen værd. Ingen kunder har endnu haft behov for at benytte sig af denne. Prøv online foredrag af! Tro os, når vi siger at dine elever, kunder, bestyrelse og medarbejdere vil synes det er mega cool, at du har en taler med live fra Silicon Valley.

Du kan med fordel booke Soulaima som din online moderator også, idet hun har mange års erfaring fra facilitering, og får meget ros fra blandt andet det arbejde hun ugentligt udfører som moderator fra blandt andet World Economic Forum.

Vil du gerne have et bud på fremtiden efter COVID-19, så læs om hendes online bestseller foredrag her.

Vil DU selv lære hvordan du bliver dygtigere til at holde foredrag online? Så kan du med fordel tage hendes online kursus her.  

Testimonial

“My colleague from WEF’s government affairs team who joined had nothing but kudos. Soulaima, phenomenal hostess as always”. Kelsey GoodmanCommunity Specialist, North America, World Economic Forum

“I’ve now done a ton of webinars (like everyone else in this new normal) and I’ve not seen someone more mindful about webinar structure and also webinar flow than Soulaima.” Christina K. LopesCEO, FiduCure

“You and your space look better than anybody I have seen featured anywhere and news are now full of pictures of people doing zoom” Anu Bradford, Distinguished Professor of Law and International Organization at the Columbia Law School

“Koblingen mellem din store viden og faglighed og så dit nærvær og smil – selvom det foregår på over en netforbindelse på en skærm, har en stor indvirken på deltagerne, og mit umiddelbare indtryk efter dagen var, at rigtig mange gik hjem med lidt ekstra at fundere over. Så tak for det. Og tak fordi du gav dig tid til de sidste spørgsmål fra salen, det virkede bare rigtig godt, og jo der deltagerne virkelig får fornemmelsen af at kunne interagere med dig. Og sidst men ikke mindst er der lige en af mine kolleger som også deltog, der sagde til mig, at tiden fløj afsted, man har ikke fornemmelsen af at der er gået en time – den skulle du også lige have med. Så alt i alt er vi som arrangører meget tilfredse, det levede så absolut op til vores forventninger” Anne Søndergaard, Teamkoordinator Sunde Børn Bevæger Skolen 

“Soulaima, you nailed it! Feedback from the team was outstanding, and their engagement throughout the talk made it very clear that they were enjoying and learning so much. They reached our and already want the next Jolt talk”. Nitzan Cohan Arazi, Co Founder, JOLT 

“Soulaima was really great and the team was inspired! The sound and video quality were very high! I don’t have any suggestions for improvements.” Alon Alroy, Co Founder of Bizzabo

“Inspirerende, giver stof til eftertanke, seriøst – krydret med en god gang humor. Har fået mange positive tilbagemeldinger fra publikum efterfølgende.” Bestyrelsesmedlem, Lederne Storstrømmen

”Vi havde Soulaima til at holde et indlæg om roller, ledelse og konflikter på vores forårsseminar. Soulaima var stået meget tidligt op, da hun var med på video fra Palo Alto, som er 9 timer bagud. Soulaima var skarp og direkte og der kom masser af guldkorn og stof til eftertanke. Teknikken fungerede upåklageligt. Godt billede og perfekt lyd. Vi var lidt spændte om vi gnidningsfrit kunne gennemføre debatten mellem Soulaima og salen, men også det fungerede perfekt.” KITA – foreningen af Kommunale It- og Digitaliseringschefer