Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

E-foredrag

Se et af Soulaimas foredrag – uanset hvor du er i verden

Soulaima Gourani laver e-foredrag, der transmitteres og vises til et publikum hvor som helst i verden. Soulaima er passioneret omkring alle hendes foredrag, og hun er lige så fuld af energi og power på skærmen, som hun er i virkeligheden. Det er en både nem og omkostningseffektiv måde at få Soulaima Gourani til at tale for jer.

Hvis Soulaima skal møde op personligt for holde en tale i København, rejser hun 15 timer fra Palo Alto, i Californien, og du skal betale for et (meget) godt hotel, og flyve hende tilbage til USA. At transmittere Soulaimas tale, sparer mange rejser, CO2 og udgifter.

Derfor foretrækker virksomheder at transmittere e-foredrag

At kommunikere og interagere via en skærm er efterhånden lige så almindeligt som at stå ansigt til ansigt. Det kan ligefrem være en fordel, da generte og introverte mennesker lettere inddrages. De er mere tilbøjelige til at deltage i en diskussion, når det er en digital dialog, hvor man kan skrive spørgsmål i løbet af præsentationen.

E-foredrag koster mindre. Det giver mulighed for at en næsten ubegrænset mængde mennesker kan tilmelde sig, du kan optage det og dele det efter præsentationen.

Kunder som FN, Impact Lab (NYC), The One Health Company (SFO), INCAE (Costa Rica), JOLT (NYC)  Stenaline, Lederne og CBS er blot få af mange virksomheder, der benytter sig af hendes e-foredrag.

Soulaima Gourani tilbyder forskellige transmitterede taler:
  1. Spørgsmålsbaseret tale (klienterne stiller 1-3 spørgsmål og Soulaima laver en tale baseret på dine spørgsmål (5-10 min lang).
  1. Webinar – live (45-60 min) – folk kan ringe ind fra hele verden.
  1. Live transmitteret tale om et emne (45-60 min).
  1. En indspillet tale om et emne (30-45 min)
  1. Facebook live (på din egen platform).
Testimonial

“Koblingen mellem din store viden og faglighed og så dit nærvær og smil – selvom det foregår på over en netforbindelse på en skærm, har en stor indvirken på deltagerne, og mit umiddelbare indtryk efter dagen var, at rigtig mange gik hjem med lidt ekstra at fundere over. Så tak for det. Og tak fordi du gav dig tid til de sidste spørgsmål fra salen, det virkede bare rigtig godt, og jo der deltagerne virkelig får fornemmelsen af at kunne interagere med dig. Og sidst men ikke mindst er der lige en af mine kolleger som også deltog, der sagde til mig, at tiden fløj afsted, man har ikke fornemmelsen af at der er gået en time – den skulle du også lige have med. Så alt i alt er vi som arrangører meget tilfredse, det levede så absolut op til vores forventninger”
Anne Søndergaard, Teamkoordinator Sunde Børn Bevæger Skolen 

“Soulaima, you nailed it! Feedback from the team was outstanding, and their engagement throughout the talk made it very clear that they were enjoying and learning so much. They reached our and already want the next Jolt talk :)”
Nitzan Cohan Arazi, Co Founder, JOLT

“Soulaima was really great and the team was inspired!
The sound and video quality were very high! I don’t have any suggestions for improvements.”
Alon Alroy, Co Founder of Bizzabo

“Inspirerende, giver stof til eftertanke, seriøst – krydret med en god gang humor. Har fået mange positive tilbagemeldinger fra publikum efterfølgende.”
Bestyrelsesmedlem, Lederne Storstrømmen

”Vi havde Soulaima til at holde et indlæg om roller, ledelse og konflikter på vores forårsseminar. Soulaima var stået meget tidligt op, da hun var med på video fra Palo Alto, som er 9 timer bagud. Soulaima var skarp og direkte og der kom masser af guldkorn og stof til eftertanke. Teknikken fungerede upåklageligt. Godt billede og perfekt lyd. Vi var lidt spændte om vi gnidningsfrit kunne gennemføre debatten mellem Soulaima og salen, men også det fungerede perfekt.”
KITA – foreningen af Kommunale It- og Digitaliseringschefer

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk