Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

 • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Foredrag – et overblik

Soulaima Gourani er kåret som ‘Danmarks bedste foredragsholder
indenfor Trends & Tendenser 

 

Som publikum går du derfra udfordret, underholdt og udviklet. 

Soulaima Gourani`s gennemslagskraft og store energi opstår i krydsfeltet mellem det at være kvinde og leder, dansker og nydansker, ung og erfaren, provokerende og fokuseret, karriere- og familiemenneske, iværksætter og debattør. Hun er meget vel en af Danmarks mest bookede foredragsholdere, og faktisk også én af verdens mest anerkendte af slagsen, hvor hun blandt andet har delt scene med Arnold Schwarzenegger, Tony Fernandes, Sir Alex Ferguson, Sir Ken Robinson m.fl.  (….og psssst…hun fik bedre ratings end nogle af dem).  

I et levende og meget direkte og let forståeligt sprog, og i et rivende tempo leverer hun en knivskarp analyse verdens trend, om ledelse, og er relevant for såvel offentlige som private virksomheder, og deres medarbejdere. Hun er bogaktuel med bogen ” Design Din Fremtid” som er en “must read” for alle individer og alle industrier.  

Ved et foredrag, får I ny indsigt, nye informationer og masser af inspiration. I bliver præsenteret for den nyeste viden og forskning i kombination med Soulaima`s skarpe og interessante erfaringer og holdninger, som hun har erfaret sig gennem sin karriere i bl.a. Hewlett-Packard, A.P. Møller Maersk, og som rådgiver for en række af verdens største virksomheder. Hun flyver ind fra hjertet i Silicon Valley, hvor hun i dag bor i Palo Alto.

Hun skriver fast for Forbes Magazine, og hun har hevet utallige internationale priser hjem for hendes mod, talenter, ideer og succes.

Hun er i pressen 1-3 gange om ugen i USA, hvor hun bor, og hun har opbygget sig et markant personligt brand og er med-ejer af den online uddannelsesplatform Women Regnite.

Og det er da meget godt gået af en brun og buttet pige fra Padborg, som hun ynder at kalde sig selv. 

Soulaima efteruddanner sig flere gange om året på verdens bedste universiteter, så hendes materiale og viden bliver ved med at være dugfrisk. Hun har deslige holdt oplæg på Harvard, Stanford, ISB, INCAE og andre fornemme universiteter.

Soulaima holder foredrag for en bred palet af både danske og internationale virksomheder, små som store og indenfor et hav af brancher.

Se udvalgte referencer og hvordan disse har vurderet udbyttet af samarbejdet.

 

Struktur

Foredrag tilbydes indenfor temaerne ledelse, strategi, karriere- og medarbejderudvikling, samt networking. Under foredraget inddrager Soulaima publikum i en åben dialog og diskussion af virksomhedsspecifikke og personlige erfaringer. Et foredrag varer typisk mellem 30 min til 75 min, men kan også struktureres som en workshop, hvilket varer op til 3 timer. En workshop er en kombination af foredrag, og en række øvelser, hvor der arbejdes med dagens emne i praksis. Flere og flere kunder booker hendes foredrag, som de såkaldte e-foredrag. De er online, live eller kan være optagede (som er de billigste). Online foredrag koster 1/3 af prisen, og I slipper for at flyve hende til Danmark. Vil du vide mere?

Kunder som; Lederne, FN, CBS og Stenaline er blot få af hendes kunder, der benytter sig af e-foredrag.

Der tilbydes desuden heldagskurser til virksomheder, som ønsker at give deres medarbejdere en hel dag med inspiration, konkrete værktøjer, nye anskuelser og en frisk tilgang.

Har I et særligt ønske til et emne, gør Soulaima naturligvis alt for at imødekomme dette, og foredragene bliver ligeledes naturligvis tilpasset jeres virksomhed eller organisation, således at det tager udgangspunkt i jeres aktuelle situation.

Foredrag tilbydes indenfor følgende emner

Ledelse, kunder, service, and loyalitet:

Medarbejdermotivation:

Samfund og iværksætteri:

Soulaima Gourani holder desuden en række åbne foredrag, du kan se hvor og hvornår i kalenderen.

Udbytte

Ved bestilling af et foredrag får I:

 • Afklarende telefonmøde inden.
 • Mulighed for at vi gør reklame for jeres arrangement via sociale medier, vores kalender og nyhedsbrev.
 • Mulighed for en artikel om emnet.
 • Selve foredraget.
 • Mulighed for at filme en kort YouTube film kun til jer, som I kan anvende på hjemmeside, nyhedsbreve mm.
 • PDF fil af præsentationen, I kan sende ud.
 • Mulighed for øvelseshæfte til efterfølgende gruppe- eller hjemmearbejde.
 • Mulighed for et efterfølgende interview med 3-5 spørgsmål.
 • Garanti for at alle spørgsmål fra salen besvares i al evighed, såfremt de sendes via Twitter.
 • Mulighed for tilkøb af et kortere opfølgende foredrag, som afholdes enten fysisk eller som et Skype foredrag.

Ordstyrer eller moderator

Står I og mangler en kompetent og karismatisk ordstyrer eller moderator ved et vigtigt arrangement, er Soulaima Gourani ligeledes kompetent på dette område. Hun har været moderator ved flere danske debatforums, men også ved store EU-konferencer.

 

 

PWC-Post-Davos-Grand-140217-2703

 

 

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt da Soulaima på , eller udfyld formularen til højre på siden og send en forespørgsel på et arrangement med Soulaima.