Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Byd fremtiden velkommen

“Foredraget sætter fokus på hvordan forandringer kan sættes på dagsordenen og dyrkes i praksis”

Komfortzonen er fjende nr. 1 for en størstedel af de danske virksomheder.

Indenfor de næste 10-15 år står det danske erhvervsliv overfor det største omstillingskrav siden man i starten af 1900-tallet, skulle omdanne landbrugssamfundet til industrisamfund.

Nu er det efterhånden slået fast med syvtommersøm, at Danmark ikke har en nævneværdig plads i den globale produktionssektor. Det er derfor livsnødvendigt at de danske virksomheder er i stand til at differentiere sig og være først til at møde de konstante forandringskrav. Evnen til at have forandringsparate og innovationsvillige organisationer har aldrig været vigtigere. Er I parate?

Forandringsparate organisationer kræver forandringsvillige medarbejdere. Efter 10 års erfaring med at implementere forandring, mener Soulaima at de fleste ser forandringer som en “trussel”, da vor psyke ganske enkelt ikke er indstillet på at forandre status quo.

Det er tankevækkende, at vi som børn har masser af forventninger til forandringer og opsøger dem aktivt, og som voksne sætter frygten for forventningerne ind. Vi begynder at frygte i stedet for at forvente. Dermed opstår en øget risiko for stagnation, både for medarbejderne på karriereplan, individuelt plan og som virksomhed på organisationsplan.

Det er utrolig svært at navigere en virksomhed igennem kriser og forandringer, hvis ikke medarbejdere og kolleger er rustet til og indstillet på, at det er nødvendigt at ændre sig. Forandringer sker uanset hvad. Du bliver hele tiden stillet foran nye problemer, nye relationer, ny teknologi og lignende, men spørgsmålet er, hvordan du tackler disse forandringer?

Foredraget sætter fokus på hvordan forandringer kan sættes på dagsordenen og dyrkes i praksis. Foredraget henvender sig både til virksomheder som har en konkret forandringproces som virksomheden skal gennemgå, men også til virksomheder som ønsker at byde forandringer velkommen i den daglige drift.

Foredraget har fokus på to niveauer:

  1. Den enkelte medarbejders forhold til forandring. Her arbejdes med komfortzone og hvorfor og hvornår tryghedsnarkomanien og mageligheden flytter så permanent ind, at vi ikke rykker på livet og søger nye udviklings- og karriereveje.
  2. Organisationens samlede evne til forandring. Hvilke konkrete og tilgængelige værktøjer kan implementeres, i målet om at blive en mere forandringsparat organisation.

Soulaima Gourani deler gavmildt ud af hendes viden om fremtidens arbejdsmarked, om teknologi trends, om de mange nye generationer der arbejder sammen på arbejdsmarkedet, om kunder, om diversitet og global kompleksitet. Soulaima Gourani har kontor i Palo Alto, hjertet i Silicon Valley og er respekteret for hendes udsyn og forståelse for global samhandel.

Soulaima Gourani skriver og bidrager dagligt til klummer, interviews, podcasts og bøger om emnet. Læs blandt andet her to engelske interviews om, hvilke kompetencer vi skal besidde, og som bliver kritiske i fremtiden. Hun har sågar talt og ledet en konference i Oktober 2018 på Stanford University om ja – netop fremtidens arbejdsmarked, og  hvilke forandringer og kompetencer vi står overfor at skulle udvikle.

Læs her: “5 workplace skills that will be vital in the future”

Læs her: “From IQ to EQ”

Se gerne dette korte interview om hvordan fremtiden kommer til at påvirke alt vi gør og måden vi driver forretning på:

Og bemærk gerne at dette foredrag egner sig rigtigt godt som et e-foredrag (afholdt online)

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Testimonials

“Kort fortalt må jeg sige – vi fik et oplæg/oplevelse som var helt forrygende. Vi fik sat gang i mange tanker og fik et skub i den helt rigtige retning. Kanon godt foredrag – så mange mange tak for det.”
Ole Bay Jensen
Uddannelseschef, AspIT


“Soulaima var skarp, dynamisk og et frisk pust på dagen. Der blev også grint en hel del undervejs. Et rigtig godt oplæg! Jeg er sikker på, at vi skal se Soulaima igen ved en anden lejlighed.”
Helle Normann
PA, Novozymes A/S


“Tak for et kanonforedrag, og vi har fået en rigtig god feedback.
Alle jeg talte med var meget imponerede, og spurgte hvordan vi da havde fået fat i dig.”
Ole Dinis Jensen
Supply Chain Manager, West Pharmaceutical Services


“Det var rigtig spændende, inspirerende, diskussionsfremmende og tankevækkende. Håber jeg en anden gang får lejlighed til at få inspiration fra dig.”
Susanne Feldinger
Chefkonsulent, HR, Kræftens Bekæmpelse


“Det var rigtig spændende, inspirerende, diskussionsfremmende og tankevækkende. Håber jeg en anden gang får lejlighed til at få inspiration fra dig.”
Carsten Gaulshøj
Socialpædagog og kursussekretær, Esbjerg Kommune


“Jeg har snakket med en del medarbejdere i dag – der spontant går i gang med at snakke om i går. Jeg hører også snakken går på gangene og ser smilene hos medarbejderne. Så det virkede – du har gjort en forskel!”
Knud Nørgaard
Direktør, Teknik og Miljøforvaltningen, Jammerbugt Kommune


“Tak for et rigtigt godt og motiverende foredrag, der gav inspiration til at møde fremtidens udfordringer.
Der er kommet mange positive tilbagemeldinger fra medarbejdere, som både går på selve foredraget, men også på din dejlige personlighed i måden du leverer på.”
René Thorup
Vicecenterleder


“Tak for i går – det var et super indlæg – vores deltagere var meget begejstrede.”
Anne-Sofi Christiansen
Danmarks Mejeritekniske Selskab


“Jeg vil gerne sige dig mange tak for det spændende, inspirerende og velformidlede oplæg, du holdt på vores økonomikonference. Jeg synes, at du med dit oplæg og din stil formår at tale til alles indre motivation og engagement. Jeg har fået fantastisk mange positive tilbagemeldinger på dit oplæg og må sige, at du har ramt plet med din evne til at tegne billeder, at få os op ad stolene og ud af komfortzonen. Du fik fat om det, det virkelig handler om: Lysten til at gøre en forskel i verden og blive en succes. Det er fantastisk for alle at mærke, at det jo netop er derfor, vi går på arbejde hver dag. For min eget vedkommende blev jeg meget optaget af din evne til at tegne et billede af generationsforskellene. Det er et meget vigtigt input i Gentofte Kommunes stadige forretningsudvikling at forstå, at der bliver kortere mellem generationerne, og at vi allerede nu skal helt frem i front, hvis vi skal ramme din søns generation, der ikke kan forstå, at køreplanen ’ikke kan mere’. Tak for din fortælling og fordi, du delte gavmildt af dine spændende erfaringer!”
Jens Peter Friis
Økonomidirektør, Gentofte Kommune


“Der var fuld tilfredshed, så det var godt du havde mulighed for at komme.”
Birgitte Rav Degenkolv
Vicedirektør, Gentofte Hospital


“Tak for et super oplæg – det var rigtig inspirerende. Du fik mange roser med på vejen fra de af mine kollegaer jeg nåede at snakke med efterfølgende. Store ord fra sindige sønderjyder, så du ramte helt sikkert noget rigtigt. Jeg sidder selv og bakser med en opgave til et modul på diplom i ledelse, og der var helt sikkert nogle ting som jeg vil tage med mig.”
Karin Jespersen
Afdelingschef, EUC Syd


“Du har fået udelukkende 5-taller, undtagen et par 4-taller og 3 taller, så det er jo fantastisk godt.
Dit gennemsnit er 4,9. Det er det højeste af alle talere. Du får også et 5 tal af mig. Men min gælder ikke ;-)”
Cem Arslan
Management Events


“Du holdt et super foredrag om netværk i regi af Finansforbundet i Århus i efteråret. Jeg blev blæst ned af stolen….”
Mette Ølund Egeblad
Danske Bank


“Ja, der har været meget snak – positiv feedback og gejst. Der var god energi over bordene til spisning bagefter, som er tegn på, at dit oplæg var en god afslutning på et udfordrende efterår i innovation og forandringsledelsestegn.”
Heather Johannsen
AC-fuldmægtig


“Tak for et eminent indlæg i dag, du satte spor til vores videre færd!”
Peter Enevold
TietgenSkolen