Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sådan finder du den helt rigtige mentor

e-foredrag-nyhedsbrev

I dette e-foredrag får du indsigt i og konkrete bud på, hvordan du kan benytte dig af mentorer og sparringspartnere, og du får et overblik over hvilke typer, der findes.

Jeg har igennem min karriere haft mange gode sparringspartnere og har det stadig. De har spilet og spiller stadig en stor rolle i mange af de beslutninger, jeg har truffet og træffer. Jeg har vel i omegnen af 6-8 rådgivere. Alle med deres helt særlige unikke kompetencer. Én af dem har en helt særlig plads – min mentor. Jeg er så heldig at have en dygtig og reflekteret mentor. Der har været så utrolig megen glæde, erfaringsudveksling, personlig og faglig udvikling forbundet med at omgive sig med dygtige folk, der kan rådgive i kritiske situationer.

Ordet sparringspartner og mentorer kan lyde så formelt og ambitiøst. Det er det ikke.

Formelt er det i hvert fald ikke. Står du i en situation, hvor du skal vælge eller ændre karriere kan sparringspartnere og mentorer være vigtige kanaler at søge inspiration og viden fra.

Lær hvordan du finder den helt rigtige mentor. Book dette foredrag hvis I er en klasse, en netværksgruppe, HR ledere eller en virksomhed, der arbejder med mentorskab.

Du kan med fordel også læse mere her i denne e-bog