Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fremtidens Skole

“Foredraget er for dig, der som skoleleder eller vejleder på folkeskolens ældste trin, erhvervs-uddannelserne, i gymnasiet eller ungdomsskolen ønsker at give din lærerstab eller dine elever inspiration og motivation til at se nye muligheder”

Foredraget “Fremtidens skole”er baseret på mine egne erfaringer som ung “nydansker” med et eksotisk navn og udseende. Faktisk måtte jeg starte min karriere i Norge, som er meget længere fremme end os ift. at lukke både “de fremmede” og kvinder ind i erhvervslivet – og ikke kun i bunden.

Jeg taler om de barrierer, der møder vores unge på deres vej mod en succesfuld karriere, uanset deres hudfarve, køn eller historik, samt hvad de har brug for undervejs og hvad virksomheder kan gøre generelt og konkret. Hvis vi, som samfund, vil have flere unge til at tage en uddannelse og komme i meningsfyldt arbejde, skal alle gode kræfter sættes ind og alle aktører bakke op.

Det er min klare holdning, at der først og fremmest er behov for et balanceret opgør med den traditionelle undervisningsform og det nuværende uddannelsespensum. Jeg mener, at skolen skal lære de unge at være autentiske samt at kunne bygge og indgå i tillidsfulde relationer. Det er yderst vigtige kompetencer for at kunne begå sig og få succes i erhvervslivet. De unge skal desuden lære, hvordan man opbygger et netværk – så de har nogen, de kan trække på, når de skal ud og finde deres første job, en læreplads, en mentor eller hvad de måtte have brug for, for at komme igang.

Dernæst skal erhvervslivet være mere åbent og parat til at give alle unge en chance – de virksomheder, der gør det, får som regel en yderst positiv overraskelse. Den småkriminelle, streetsmarte dreng eller den introverte, nørdede pige viser sig at blomstre op og blive netop det virksomheden ønskede sig: Engageret, loyal og fuld af potentiale.

Foredraget er for dig, der som skoleleder eller vejleder på folkeskolens ældste trin, erhvervs-uddannelserne, i gymnasiet eller ungdomsskolen ønsker at give din lærerstab eller dine elever inspiration og motivation til at se nye muligheder, opstille alternative succesbarometre og få målrettet uddannelses- og erhvervsvalget.

Soulaima Gourani er aktiv i eksempelvis i en lang række organisationer der støtter, udvikler og sætter fokus på fremtidens skole og de kompetencer vi som samfund skal bruge:

Soulaimas mærkesageer

Hun er desuden indtrådt i NEW SCHOLARS bestyrelse (Palo Alto), som udelukkende fokuserer på teknologi og fremtidens læring.

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Testimonials

“Jeg vil gerne takke dig for dit helt fantastiske oplæg i dag i Fredericia.
Jeg var specielt vild med dine pointer omkring at skille sig ud fra mængden og at gøre noget udenfor sin comfort zone.
Jeg bed også mærke i din snak omkring at slippe fortiden, og hvordan den nogle gange kan være en fordel.”
Peter Rønn
Handelsgymnasiet Thisted


“Først og fremmest tak for et inspirerende foredrag i går, der var mange ting som ramte og som provokerede mig.
Som jeg nævnte, er det i dag muligt indenfor lovgivningens rammer at udfærdige erhvervsuddannelser der er sammensat på tværs af fagområder.
Det er endnu ikke muligt at gøre det med det videregående uddannelser eller fag fra videregående uddannelser, men det arbejdes der på :)”
Kaspar Liebst Bundgaard
Projektkoordinator, CPH WEST


“Tusind tak for en skøn aften, fyldt med dine fantastiske og verdensåbnende perspektiver – du er intet mindre end brilliant. Folk har generelt været meget inspirerede og rigtig mange forældre har efterfølgende givet udtryk for, at de inderligt har fortrudt ikke at have hørt dig. Så den overvældende og positive oplevelse som du gav, har spredt sig med lynets hast.”
Carsten Bott
Skoleleder, Mørkhøj Skole


“Det er os som siger tak for et godt og inspirerende oplæg.”
Karina Vittarp Gøling
Direktionssekretær, Rektorforeningen