Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Genfind passionen

“Er I parate til at fyre jeres indre funktionær og komme ud af komfortzonen?”

Dette foredrag er for jer der vil have ha’ et spark bag i, tage ansvaret for jeres egen efteruddannelse og skabe jeres egen succes. Er I parate til at fyre jeres indre funktionær og komme ud af komfortzonen? Det er I med garanti efter dette foredrag!

Hvor blev iværksætterånden og passionen af?
Danmark er blevet et land af funktionærer, hvor forventningerne til betalt efteruddannelse og udvikling fra arbejdspladsen skinner tydeligt igennem. Men, hvorfor ikke tage ansvaret på egne skuldre og investere nogle af alle de mange penge du hvert år bruger på dejlige ferier, på at uddanne dig selv? Vi har over tid observeret, at langt de fleste danskere mest af alt tænker over, hvilket job de kan,
hvor meget de kan få i løn, og hvilke goder der ellers følger med. Men den mentalitet kan hverken I eller Danmark leve af I fremtiden.
I er tvunget til at fyre den indre funktionær og finde iværksætterånden frem! Ikke alle har ønsket om at være iværksættere, sådan i ordets egentlige forstand. Men, mentaliteten der kendetegner iværksætteren, den bør alle ha’ et ønske om at tillære sig. Passionen for egen udvikling og egen tilværelse – de såkaldte “shining eyes” – er hvad vi har brug for i fremtiden. Det er den, der sælger billetter!

“Uden opbakning fra lederen dur helten ikke”

Forskere peger på at under en femte del af danskerne føler sig engagerede i deres arbejde, et tal som bliver understøttet af undersøgelser, der siger, at 600.000 danskere er trætte af deres arbejde. Det vil altså sige, at potentielt set går 22 procent af danskerne rundt og bruger mellem 50-70 procent af deres vågne tid på noget, de ikke er engagerede i eller er trætte af!

Er det dit ansvar alene? Nej!
Den virksomhed du er ansat i, har et medansvar. Også den skal genfinde passionen og iværksætterånden, men vigtigst af alt skal den kunne forklare samfundsværdien af det den skaber. Virksomheder der ikke forstår at kommunikere deres visioner klart og tydeligt til deres ansatte, enten dræber enhver passion der måtte være hos medarbejderne, eller også tillader de slet ikke, at den bliver skabt.
Fremtidens virksomhed findes allerede. Antallet af generationer samlet på samme arbejdsplads er steget markant de senest 30 år, og det kræver lederskab af en helt anden karakter, end den vi er vant til. Ellers risikerer virksomheden at miste deres bedste medarbejdere, fordi de ikke føler sig inspireret. De yngre generationer har hverken tid eller lyst til at vente på, at udviklingen og værdien skal komme til dem. De vil selv være med til at skabe den! Foredraget sætter fokus på hvordan du som individ bør tage skeen i den anden hånd, og begynde at se fornuften i at investerer i dig selv, fremfor blot at ‘kræve’, at andre investerer i dig. Men det henvender sig også til virksomheder, som ønsker at genfinde den skaberånd og den passion der med garanti herskede i virksomhedens spæde år. Ikke alene for at undgå selvfedme og dovenskab, men også for at gi’ de ansatte en ærlig chance for at engagere sig i deres arbejde og personlig udvikling. Kort sagt: skabe grundlaget for innovation.

 

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

 

Læs også

“Find passionen for helvede”


31. maj 2013, djøfbladet no. 10, af Eva Bøgelund /
Portræt af Soulaima Gourani, der punker den danske funktionærmentalitet og råber på passion og iværksætterånd. Vi skal ud af andedammen og komfortzonen, funktionærrollen er død og det er på tide at vi tager mere ansvar. Sådan lyder nogle af hovedpunkterne fra Soulaima Gourani.
Læs artiklen her