Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sådan netværker du strategisk

e-foredrag-nyhedsbrev

The investment in time and energy creating a network will only be worthwhile if you are genuinely interested in the people in it – sustaining it for purely selfish reasons won’t work”; Angela Abell, networking ekspert

Ingen i Danmark kan frasige sig at Soulaima Gourani er velsagens Danmarks bedste networker?

Og alle der arbejder eller har interesse i netværk kender hendes systematiske modeller, der kan lære alle at få et overblik. Hun lærer dig om kortlægning, pleje og udvidelse og evaluering af faglige og professionelle netværk. Hendes arbejde bliver kopieret af andre hele tiden, men det her er originalen.

Hun har som ingen anden opbygget sig – måske landets mest magtfulde og indflydelsesrige netværk?

Hun er praktiker. Og hun ved, hvad hun taler om.

Igennem de seneste 10-15 år har vi i Danmark bevæget os væk fra, at det at have et stærkt, magtfuld og effektivt netværk var forbeholdt de velstillede, berømte og naturtalenterne. I dag har alle retten og muligheden til et netværk. Sådan har det altså ikke altid været. Tidligere handlede netværk om at holde nogen ude, i dag handler det om at få adgang til de rigtige. Engang var det at netværke ikke noget, man som sådan talte om. Det var noget, som foregik bag ”lukkede døre”. Du havde et netværk, hvis du var i den rette familie med kontakter, havde en arbejdstitel eller arbejdsmæssig funktion, der berettigede dig til at blive medlem af en ”klub” eller loge.

Siden år 2000 har hun haft en mærkesag, nemlig at præge, udbrede og påvirke vores lyst til at netværke – og derved også bekæmpe vores negative opfattelse af det at netværke. Hun var den første i Danmark, der startede med at uddanne virksomheder og medarbejdere i strategisk networking.

Læs evt hendes interview om hvorfor alle virksomheder bør tænke i strategiske relationer.

Lavpraktisk strategisk networking

Soulaima er ultra systematisk og strategisk, og har let ved at lære fra sig. Dette e-foredrag giver dig derfor et hurtigt overblik og brugbare værktøjer, så du i morgen kan blive en målrettet netværker.

Vi tager udgangspunkt i dit netværk.

Trin 1 er derfor at DU bliver dygtig til at netværke og håndtere netværk.
Opfat dine faglige og professionelle relationer som din ejendom, din kapital og din markedsværdi. Virksomheden er blot aftager af dit netværk. Når de ansætter dig, får de adgang til dine ressourcer, de ejer dem ikke. Ikke dermed sagt at virksomheder ikke har en forpligtelse til at afdække, og forløse de skjulte ressourcer virksomhedens medarbejdere brænder inde med.

Dette foredrag er for dig som:

  • Mangler ny inspiration og energi til at netværke.
  • Mangler modeller til at udvikle dit netværk.
  • Ønsker at kortlægge, pleje og udvide dit professionelle og faglige netværk.
  • Ønsker at være mere professionel og faglig i din tilgang til netværk/networking.
  • For dig der har ansvaret for at lære andre op i at kunne netværke.
  • For dig som synes at networking ikke rigtigt  virker.

Læs evt e-bogen Placer Dig Rigtigt

Du kan også booke en 1:1 sparring, hvis du gerne vil have en dyb individuel snak om dit netværk.