Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bedre internt samarbejde

“Det handler om at synliggøre, hvad virksomheden vinder
ved at samarbejde på kryds og tværs”

Rigtig mange virksomheder vil gerne samarbejde mere på tværs – off og online. I årevis har man talt om, hvordan man kan bryde de såkaldte siloer ned. Løsningen er ikke at bryde dem ned, men at samarbejde på tværs af siloer og faggrænser. Det er ikke just blevet lettere efter 10 marts 2020 hvor Danmark – ja hele verden blev sat på noget af en prøve.

Det er vigtigt at forstå, at vi er midt i nye tider at arbejde på. Der er sket mange ændringer i måden vi oplever livet og arbejdslivet på. Samarbejde bygger på gensidig respekt og forståelse for hinanden. Soulaima lærer jer om det nyeste indenfor adfærdsvidenskaben, som kan øge og forbedre lysten til samarbejde, øge graden af tillid, og forbedre den samlede emotionelle intelligens i virksomheden.

Overgangen fra at arbejde individuelt (i afdelingen) til at samarbejde (i organisationen) ikke er en intellektuel, men DERIMOD en følelsesmæssig proces.

Årsagen til, at folk ikke samarbejder på tværs, er ofte baseret på:

  • Frygten for det ukendte – frygt for tab af magt, (helbred), kunder, penge og prestige.
  • Mangel på viden/respekt om de andre afdelingers viden, holdning og færdigheder.

Det handler om at synliggøre, hvad virksomheden vinder ved at samarbejde på kryds og tværs. De fordele, kunderne opnår ved et sådant fokus, skal tegnes helt op, så alle forstår det. For at kunne lykkes med samarbejde vs. silotænkning er det vigtigt at understrege, at det der skal til, er forståelsen og vilje til at:

  • Opbygge respekt mellem afdelinger/siloer
  • Skabe horisontale alliancer og netværk internt
  • Se styrker i mangfoldighed

Soulaima Gourani’s dybe viden om forandringsteori, som hun blandt andet har undervist i på CBS SCM, og hendes praktiske erfaring med at bygge relationer internt i en organisation bevirker, at foredraget bliver realistisk og implementerbart. Hun er desuden en ekspert i Fremtidens Arbejdsmarked, hvilket er en fordel, når der skal tales samarbejde på kryds og tværs. Læs hendes seneste bestseller her!

Soulaima Gourani skriver i utallige magasiner i ind -og udland, om værdien af samarbejde, og kompleksiteten i at samarbejde med mennesker, der ikke ligner os selv. Læs eksempelvis her om hvorfor det ofte fejler i små og mellemstore virksomheder (engelsk interview). Læs her om hvordan du kan forebygge konflikter i partnerskaber (engelsk interview). 

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formlen på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima eller I kan tage kontakt til Athenas som formidler hendes foredrag.

Og bemærk gerne at dette foredrag egner sig godt som et e-foredrag (afholdt online)

Testimonials

“Det var meget inspirerende at have besøg af Soulaima! Hun er en meget dygtig oplægsholder med mange skarpe budskaber, der flytter noget hos folk. Vauw!”
Lene Lykkegaard
Strategisk konsulent


“Tusinde tak for et medrivende og engageret foredrag ved vores Toplederkonference i sidste uge. Jeg er sikker på, at du scorer højt i evalueringen.”
Lotte Jensen
Arrangementschef, IT-Branchen


“Der har været stor begejstring for dit foredrag. Jeg synes også, at du på den korte tid kom ind på så væsentlige områder – og fik skabt en masser eftertanker på en varm og livgivende måde – tak for det. Dit fokus på den emotionelle intelligens rammer også meget plet i forhold til det fokus, vi igennem et stykke tid har sat på udvikling af organisationens Sociale Kapital (udvikling af tillid, samarbejde og fair processer) Det er en lang udviklingsbane, men fokus er der, og der arbejdes med det mange steder. Endnu en gang tak – jeg håber, at vores veje krydses en anden god gang”
Jette Kjærulff Kristiansen
HR udviklingskonsulent, Ålborg kommune


“Jag vill tacka för ett mycket inspirerande workshop. Jag har hört från flera, att detta var det bästa seminarie, vi någonsin haft, och du med din härliga personlighet och inspirerande budskap var en stor bidragande faktor till detta. Jag hoppas att vi får möjlighet att jobba mer tillsammans framöver!”
Åsa Kajrup
Recruitment Manager, Entry Point North AB


“Jeg er simpelthen så imponeret over dit engagement og din energi! Du gjorde et stort indtryk på mig.”
Ditte Staunstrup
FLSmidth


“Det var bare skide hamrende godt. Jeg har fået mange rigtig gode tilbagemeldelser. Og ledelsen var jo som du selv nåede at bemærke meget imponeret. Vi der var med fik virkelig det boost som jeg drømte om de og vi skulle ha´. Du er fantastisk :o)”
Catharina Bøgelund Hansen
Esbønderup Sygehus


“Jeg kan give dig den tilbagemelding, at dit oplæg efter min bedste overbevisning blev leveret på et tidspunkt, hvor deltagerne virkelig havde behov for trække på smilebåndet og oven i købet blive beriget med noget, de kunne tage med hjem. Så Soulaima, ud fra den stemning jeg opfangede og hvad jeg efterfølgende kunne lytte mig til blandt deltagerne, var dit oplæg, dit engagement og dit sprudlende sprog med til at skabe en super god stemning på Børnetopmødet”
Jessie Brender Olesen
Konsulent, KL’s Børne og Kulturkontor


“Mange tak for i går – det var et rigtig godt og inspirerende indspark. Jeg er overbevist om, at vi er i luften fra i dag… Men endnu engang – tak for sparket. Det gjorde du godt.”
Jørgen Christiansen
Kommunaldirektør, Langeland Kommune