Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Succesfuldt Iværksætteri

“Et foredrag som hjælper iværksættere med at tænke i netværk og i alliancer,
der styrker virksomhedens kompetencer”

Soulaima Gourani har hjulpet iværksættere og ledere gennem coaching, virksomhedsrådgivning, workshops og foredrag siden 2007. Hun er selv selvstændig, og VED hvad der skal til for at lykkes som egen chef, som selvstændig, og som konsulent og foredragsholder på et internationalt marked med ansatte spredt over hele verden.    

Soulaima leverer et foredrag, der hjælper virkelig iværksættere med at tænke i netværk og i alliancer, der styrker virksomhedens samlede kompetencer. Hun sætter fokus på det DNA der sikrer den langsigtede succes som iværksætter.

De iværksættere, som klarer sig bedst, er dem, der tænker strategisk i deres anvendelse af viden og relationer.

Mange iværksættere gør alting selv, også det de faktisk ikke er gode til. Det anbefales istedet, at man finder en bedre balance mellem egen indsats og ansatte/indkøb af ressourcer. Iværksættere, der bevidst arbejder med at blive bedre til at knytte partnerskaber, opnår hurtigere og mere lønsom vækst, end de, der arbejder solo.

Foredraget er for jer, som har valgt at sætte “succesfulde iværksættere” på jeres dagsorden.

Book foredraget, der giver dig konkrete værktøjer til at løfte opgaver hurtigere og i endnu højere kvalitet.

Hør, hvordan du som iværksætter bygger netværk og skaffer dig reelle netværkskontakter, globalt salg, markedsføring, eller bare gerne vil vide mere om at lykkes. 

Dette foredrag bookes ofte af iværksætterhuse, netværk, foreninger, klubber og fagforeninger der ønsker at sætte iværksætteri på deres dagsorden. Vi oplever især efterspørgsel på mere viden om; solopreneurs, gig- economy, freelancere og de såkaldte livsstils-iværksættere.

Dette foredrag kan med fordel bookes som e-foredrag. Læs mere her:

Du kan med fordel læse den gratis e-bog “busy mom so what”, hvis du ønsker et særligt fokus på kvinder som er/vil være iværksættere og selvstændige:

Skal fokus være på hvordan man bliver succesfuld som konsulent? Det anbefales at læse:

Det anbefales at høre et eller flere af Soulaimas mange podcast om at lykkes som iværksætter

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Testimonials

“Thank you for the most inspiring presentation I have heard! Love 4Fs! Me too enjoyed your great attitude and all the confidence you are seeding to anyone who ever interacted with you.”
Enkhbolor Gantulga
Information and Communication Technologies Unit, World Bank Mongolia


“You are one of the most inspiring people I have ever met, who encouraged me a lot. Also I really liked the way you talk, thank you so much for an amazing speech! That was funny though.”
Chantsaa Otgonbayar
officer for Information and Communication, Mongolian Commision for Unesco, UN House, Ulaanbaatar, Mongolia


“Your speech was hilarious and I’ve just downloaded “The New Grad’s Bible”.”
Narantsogt (Natso) Baatarkhuu
Founder, Executive Director | MetaStory NGO


“Thank you for the inspiring and challenging thoughts during the Post-Davos event! You really set an example in a quite uniform crowd of white, middle-age men =). Wish you all the best in inspiring others”
Yufei Tian
PwC | Sweden-China Business Manager


“Vi er meget tilfredse, det var super inspirerende at høre Soulaima Gouranis foredrag om unge og iværksætteri og alle, jeg har snakket med af deltagerne, syntes også, at det var to virkelig interessante timer.  De ville alle sammen meget  gerne høre dig en anden gang igen, og det er jo den bedste ros man kan få.”
Julie D. Hansen
Katapult, Københavns Universitet