Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sådan ledes Generation Y, Z og Alpha

“Forstå de nye krav til virksomheden og til dig som leder”
Soulaima Gourani er født i 1975 og deler mange af de holdninger og livssyn, man definerer Generation Y med. Soulaima har mange anderledes holdninger til, hvordan vi kan optimere samarbejdet på tværs af generationerne.

I mange virksomheder er der tømmermænd i sigte på grund af krisens manglende fokus på talentudvikling og generationsledelse. De næste to arbejdsduelige generationer er få i antal. Der vil altså blive brug for hver eneste, og det burde i sig selv være grund nok til at tage talentudviklingen, og vores evne til at lede på tværs af generationer, alvorligt. Regningen for at tænke kortsigtet kommer. Om få år kan vi ikke længere rationalisere os ud af problemerne.

Løsningerne skal findes igennem anvendelse af det hemmelige våben, som virksomhed og som leder at være relevant, autentisk og original. Du og din virksomhed skal have noget på hjerte, udover profit. Der skal være en større mening med dét, I gør. Dertil må I sikre jer, at I ikke blive afsløret i at have fingrene for dybt nede i kagedåsen (ved eksempelvis at blive anklaget for pamperi, børnearbejde eller tildele jer selv bonus, mens I beordrer lønnedgang for andre medarbejdere). For at overleve den intensive kamp på markedspladsen, må ledelsen og virksomheden skabe et image, der beror på, at I fortjener jeres succes. Virksomheden må gerne tjene penge og have dét som et mål. Det må bare ikke være det eneste mål, I halser efter.

Det er NU, at virksomheder skal nytænke deres generationsstrategier , så den er målrettet generation Y (25-35 årige) og Z (15-25 årige) og Generation Alpha (10-15 årige).

At unge og unge talenter er krævende er intet nyt. Det nye er at kløften imellem generationerne bliver kortere og kortere og dagens modne ledere står overfor en massiv udfordring!

Lige nu spilder vi en masse tid og en masse ressourcer på gulvet. Problemet er, at den ledelse, markedsføring og kommunikation, vi i dag praktiserer, er forældet!

Den forhindrer os i at levere de resultater, vi drømmer om, i stedet for at hjælpe. Vi formøbler enorme mængder af menneskelig kreativitet, som kunne bruges til at udrette store ting. Hvis vi skal kunne udvikle potentialet og skabe viden i verdens­klasse i DANMARK, må vi være i stand til at tage individuelle hensyn og designe en udviklingsproces for hver generation.

Indhold

Foredraget giver virksomheden et indblik i, hvad der foregår i hovedet hos en Generation X, Y, Z og Alpha. Der fokuseres på de forhold, der gør, at generationen adskiller sig markant fra tidligere generationer.  Eksempelvis har de alle hvert deres syn på det at arbejde – det at skabe sig en karriere. Og hvert deres syn på hvad det vil sige at leve et godt liv. Det er helt sikkert meget forskelligt fra Baby Boomers (de 45-65 årige)  indstilling.

Foredraget får os sporet ind på, hvordan de ændrede spilleregler og vilkår har vendt op og ned på forestillingen om, hvor nye jobs bliver skabt, hvem der skaber dem, og hvad der motiverer.

Det er derfor relevant at drøfte kommunikation til og ledelse af de forskellige generationer. Det handler om at tiltrække, udvikle og kapitalisere på deres forskelligheder.

Få pragmatisk inspiration til, hvordan organisationen kan fastholde og tiltrække de unge, som skal danne grundlaget for jeres nuværende og fremtidige succes. Og få inspiration til hvordan I styrker fællesskabet på tværs af generationerne.

Talentstrategien skal nytænkes. At unge er krævende er intet nyt. Kombinationen af at være ung og at være et talent gør blot lederrollen ekstra udfordrende. Kløften mellem generationerne bliver kortere og kortere, hvorfor alle ledere står overfor en massiv udfordring. Vi må løbende justere vores tilgang til ledelse af unge. Vi må i stigende grad differentiere og individualisere vores talentprogrammer, så de er tilpasset hver enkelt. Det forventer de unge. Derfor er det dødsstødet til faste rammer.

Soulaima Gourani tilføjer jer viden om hvordan disse er medarbejdere, borgere, patienter, kunde og forbrugere. I foredraget bliver der drøftet, hvordan netop I kan tiltrække de forskellige generationer, og hvad det betyder for jeres organisation at få dem ind.

Foredraget kan justeres, så der forkuseres på at tale om kun een af de tre eller fire generationer.

Booking

Har du spørgsmål om foredraget eller hvordan et foredrag hvor vi kombinerer flere temaer kan skræddersyes til dit behov, kan du kontakte  Soulaima Gourani. Eller send en forespørgsel og fortæl os hvad du ønsker, hvor og hvornår.

Læs også


Testimonials

“Inspiration og kærligt mente provokationer formidlet på en aldeles underholdende, informativ måde – krydret med Soulaimas uimodståelige energi og passion. Tak for oplevelsen, Soulaima.”

André Hedegaard Madsen
Kommunikation & Marketing, Konsulenthuset ballisager


“Tusind tak for et vanvittigt fedt oplæg i dag… Du var for sej!”

Rikke Østergaard Christensen
CA, Akasse


“Dear Ms Gourani,
On behalf of PwC and all the participants at the fourth Post Davos Nordic Summit, we would like to express our sincere gratitude to you for speaking at the Summit on the 17th February 2014.
It was a privilege to hear your insights and perspectives on how the new generation of leaders and entrepreneurs contribute to this interconnected and hyper-technological “Reshaped World”.
As one of the most prestigious gatherings of business leaders in the Nordic region, the Summit, organised by PwC in association with the World Economic Forum, once again confirmed its success by uniting a select group of 100 of the region’s leading CEOs, chairmen, senior politicians and speakers from around the world. We have received very positive feedback from the participants, who thoroughly enjoyed attending the Summit.
Many thanks for your contribution to the success of the Summit. We look forward to meeting with you again in the future.

Yours sincerely,”
Peter Clemedtson
Chairman, PwC Sweden


“Det var et fremragende oplæg og en aktiv paneldebat, som helt levede op til mine og bestyrelsens forventninger. Det kom til på smukkeste vis at danne afsættet for resten af konferencen, præcist som ønsket.”
Ane Marie Clausen
Sekretariatsleder, KTC


“Folk var glade for indlægget og de fleste var også rykket i hvert fald en smule i deres tro på hvad der er fortid og hvad der er fremtid. Jeg tænker dog lidt at det må er som med akupunktur og anden form for naturlig healing, at det tager ligeså lang tid at helbrede som det har taget at opbygge dårligdommen (de dårlige vaner)… :-)”
Michelle R. Cantor
IBM Global Business Services