Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Livsdesign

Når jeg siger livsdesign, hvad tænker du så på?

Det er meget mere end bare karriereplanlægning. Det er mere ambitiøst, holistisk og innovativt, fordi du jo ikke enten er en person, der har et arbejde, eller en privatperson, men altid både og …et helt menneske!

Livet handler om at leve i overensstemmelse med dine værdier. Kender du dine værdier?

Værdier styrer din adfærd og påvirker dine beslutninger. Når du overskrider eller ikke lytter til dine værdier, så føler du, at du sælger ud, som en prostitueret i dit eget liv! Det får os til at gå ind i forkerte job og usunde relationer og til at påtage os opgaver, vi egentlig hverken er særlig gode til eller brænder for.

Det er en kæmpe befrielse at finde og siden at kommunikere sine værdier ud. Dine værdier styrer – bevidst eller ubevidst – din adfærd, tanker og prioriteringer. Lever du i overensstemmelse med dem, lever du harmonisk og med indre fred. Lever du ikke med dem, men mod dem, oplever du kaos, frygt og føler dig drænet, og mange beslutnin- ger føles ikke rigtige. Men hvordan finder du så dine værdier? Det er hårdt arbejde. Man kan ikke bare smide en 20’er i en automat, og så kommer der fire værdier ud.

Mange danskere smider årligt frygten og bliver selvstændige, siger deres job op, tør tage en ny eller bedre stilling, får mere i løn, rejser ud i verden, skriver en bog, laver en film, begynder at synge eller no- get helt andet, fordi jeg hjælper og motiverer dem til at smide frygten og begrænsningerne.

Igennem årene har jeg sparret med utallige mennesker, unge som gamle, arbejdsløse, folk i (top) job og seniorer i deres 4. karriere.

De plejer at købe et online sparringsforløb med mig. Nogen skal bruge få, andre skal bruge mange timer i mit selskab. Langt de fleste skal dog bare have lidt benzin-duft under næsen, så kører de hurtigt og stærkere videre i deres liv. Jeg er også stifter at det berømte online univers “Frem I Livet” som er en platform for mennesker, som vil tage ansvar for deres eget liv.

Vil du gerne lære meget mere, og gerne vil gøre det online og i dit helt eget tempo? Så tjek “Frem I Livet” ud. Det er Skandinaviens største online fællesskab om Livsdesign.

Er livsdesign nu også nødvendigt at beskæftige sig med som virksomhed?

To anerkendte Standford University professorer har lige nu kæmpe succes med deres kursus “ Designing Your Life”.  De benytter den klassiske “Design thinking” som metode. Hvis man kan designe et produkt, kan man også designe et liv. Faktisk er deres klasser en historisk succes. Aldrig før har et kursus på Stanford University været så overtegnet. Hvorfor? Fordi der er massiv efterspørgsel. Det er et umætteligt behov. Folk vil have indflydelse på deres eget liv og ikke overlade tøjlerne til HR afdelingen, chefen, tilfældigheder eller fagforeningen. Og det er en fordel for DIG hvis dine medarbejdere tager mere ANSVAR. Jeg har fået lov at tale om livsdesign bla. på Harvard Kennedy University, og for jer nu på dansk igennem mit online community “Frem i Livet” 

Som mange af jer ved, skriver jeg i flere danske og udenlandske magasiner om fremtidens arbejdsmarked, og jeg holder mange foredrag om det verden over. Jeg skriver fast for blandt andet FORBES. Som chef står du i en lang række meget forskellige og ganske udfordrende situationer med dine ansatte. Nogle af dine medarbejdere prøver for hårdt, andre for lidt og nogen kun lige hvad der kræves af dem. Al den potentiale der ligger der og venter!

Som leder kan man godt blive frustreret over hvor meget man skal lede en medarbejder vs. hvor meget selvledelse man kan forvente af dem hver især. Som virksomhed kan det også være enormt frusterende at se på en medarbejder med stort potentiale, et potentiale som vedkommende ikke gør brug af, spilder eller ganske enkelt ikke er opmærksom på.

Som chef har du måske een eller endog flere medarbejdere, som du virkelig kan se kan nå langt hvis blot de tager sig sammen, får ny inspiration eller bliver vist vejen. Måske har du en eller flere medarbejdere du gerne vil give et kærligt spark bagi? Måske har du et par du gerne vil belønne, fordi du kan se at de mangler lidt ekstern inspiration? Så er det her måske noget for din virksomhed?

Vi har i Danmark kun lige set begyndelsen på LIVSDESIGN!

Dette foredrag giver dig den komplette metode til at designe et liv. Det er bygget op over ADIF metoden og tager ca. 3 timer at komme igennem. Dette kan gøres kortere, men er oplagt som en workshop.

Læs evt mit interview med Fairy God Boss

Eller læs dette interview om mit eget livsdesign

Køb bogen “Design Din Fremtid” her!

Testimonial

“Du har leveret den ‘vare’ vi aftalte til min fulde tilfredshed. Særligt din energi og ærlighed giver vores medlemmer inspiration til at tage ansvar for eget (arbejds-) liv”.

Torben Folke Måsson, Finansforbundet 

Booking

Har du spørgsmål om foredraget Livsdesign eller en idé et foredrag hvor vi kombinerer flere temaer, kan du skrive til Soulaima Gourani. Eller send en forespørgsel og fortæl os hvad du ønsker, hvor og hvornår.