Menu
Ingen produkter i kurven
Soulaima Gourani

Soulaima Gourani

Speaker, adviser, writer, debater, and board member

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Livsdesign

Igennem årene har jeg sparret med utallige mennesker, unge som gamle, arbejdsløse, folk i (top) job og seniorer i deres 4. karriere. De plejer at købe et forløb med mig. Nogen skal bruge få, andre skal bruge mange timer i mit selskab.

Langt de fleste skal dog bare have lidt benzin-duft under næsen, så kører de hurtigt og stærkere videre i deres liv. Jeg er også stifter at det berømte online univers “Frem I Livet” som er en platform for mennesker, som vil tage ansvar for deres eget liv.

Er livsdesign nu også nødvendigt at beskæftige sig med som virksomhed?

To anerkendte Standford University professorer har lige nu kæmpe succes med deres kursus “ Designing Your Life”.  De benytter den klassiske “Design thinking” som metode. Hvis man kan designe et produkt, kan man også designe et liv. Faktisk er deres klasser en historisk succes. Aldrig før har et kursus på Stanford University været så overtegnet. Hvorfor? Fordi der er massiv efterspørgsel. Det er et umætteligt behov. Folk vil have indflydelse på deres eget liv og ikke overlade tøjlerne til HR afdelingen, chefen, tilfældigheder eller fagforeningen. Og det er en fordel for DIG hvis dine medarbejdere tager mere ANSVAR.

Jeg har fået lov at tale om livsdesign bla. på Harvard Kennedy University, og for jer nu på dansk igennem mit online community http://www.fremilivet.dk

Som mange af jer ved, skriver jeg i flere danske og udenlandske magasiner om fremtidens arbejdsmarked, og jeg holder mange foredrag om det verden over. Jeg skriver fast for blandt andet FORBES.

Som chef står du i en lang række meget forskellige og ganske udfordrende situationer med dine ansatte. Nogle af dine medarbejdere prøver for hårdt, andre for lidt og nogen kun lige hvad der kræves af dem. Al den potentiale der ligger der og venter!

Som leder kan man godt blive frusteret over hvor meget man skal lede en medarbejder vs. hvor meget selvledelse man kan forvente af dem hver især.

Som virksomhed kan det også være enormt frusterende at se på en medarbejder med stort potentiale, et potentiale som vedkommende ikke gør brug af, spilder eller ganske enkelt ikke er opmærksom på.

Som chef har du måske een eller endog flere medarbejdere, som du virkelig kan se kan nå langt hvis blot de tager sig sammen, får ny inspiration eller bliver vist vejen.

Måske har du en eller flere medarbejdere du gerne vil give et kærligt spark bagi? Måske har du et par du gerne vil belønne, fordi du kan se at de mangler lidt ekstern inspiration? Så er det her måske noget for din virksomhed?

Vi har i Danmark kun lige set begyndelsen på LIVSDESIGN!

Dette foredrag giver dig den komplette metode til at designe et liv. Det er bygget op over ADIF metoden og tager ca. 3 timer at komme igennem. Dette kan gøres kortere, men er oplagt som en workshop.

Læs evt mit interview med “Fairy God Boss”:

https://fairygodboss.com/articles/fairygodboss-of-the-week-soulaima-gourani

Eller læs dette interview om mit eget livsdesign:

https://medium.com/@ladybossblogger/soulaima-gourani-designs-strategic-work-styles-around-peoples-desired-lifestyles-6ea2b69e4bc8

Testimonial

“Du har leveret den ‘vare’ vi aftalte til min fulde tilfredshed. Særligt din energi og ærlighed giver vores medlemmer inspiration til at tage ansvar for eget (arbejds-) liv”.

Torben Folke Måsson, Finansforbundet 

Booking

Har du spørgsmål om foredraget Livsdesign eller en idé et foredrag hvor vi kombinerer flere temaer, kan du skrive til Soulaima Gourani. Eller send en forespørgsel og fortæl os hvad du ønsker, hvor og hvornår.

SEND EN FORESPØRGSEL

Soulaima Gourani - livsdesign er bliver helt almindeligt i fremtiden

Undskyld,
Vi roder

Vi laver om på hjemmesiden
i denne uge.