Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mod til succes

“Det handler om at finde mod til livet, turde sætte ambitiøse mål, bryde ud af komfortzonen, vælge vejen til succes og arbejde benhårdt på at nå i mål”

Soulaima Gourani har skrevet en bestseller ”Mod til Succes” som idag er komplet udsolgt.

Men den kan stadig købes som e-bog 

I dette meget personlige foredrag fortæller Soulaima Gourani om hvordan modstand kan vendes til en styrke. Hun motiverer publikum til at se fordelen i at kæmpe imod alle odds. Man får stimuleret den mentale sult efter at ville noget mere med ens liv og du får værktøjerne til at kunne gøre det.

  • Du lærer de 6 livsfrygte som holder dig tilbage at kende.
  • Du bliver parat til at møde forandring med positiv forundring.
  • Får mod til at bryde ud af din skal.
  • Du bliver bevidst om dine styrker.
  • Lærer at sætte mål, som du tør dele med andre.

Foredraget stiller skarpt på fordomme, magelighed, begrænsninger, dårlige undskyldninger og kunsten at træffe gode beslutninger!

Foredraget er for dig/jer, der er kørt surt i det. Ærgrer du dig over, at du aldrig fik muligheden for at forfølge din drøm? 
Den gode nyhed er at der IKKE kommer nogen og redder dig. Du har selv det fulde ansvar, du er selv nøglen til forandring – og du har alle muligheder.

Så kys funktionærmentaliteten farvel
, udfordre din udholdenhed
, find dit indre drive
 og nå dine mål.
Soulaima Gourani deler ærligt og inspirerende ud af egen historie og egne erfaringer – krydret med skarpe meninger om fremtiden, succes, den enkeltes konkurrenceevne, viljestyrke, ansvar og udholdenhed. Det handler om at finde mod til livet, turde sætte ambitiøse mål (og sige dem højt), bryde ud af komfortzonen, vælge vejen til succes og arbejde benhårdt på at nå i mål.

Dette foredrag bookes ofte af fagforeninger, virksomheder der afholder kundearrangementer, skole og uddannelsesinstitutioner, netværksmøder og ambitiøse virksomheder, der arbejder med iværksættere og freelancere. Kort sagt alle der skal tage ansvar for eget liv, karriere og livsdesign.

Soulaima Gourani har blogget i ufattelige mange medier om netop ja – mod til succes. Læs nogle af dem i eksempelvis Jyllandsposten hvor Soulaima Gourani har hendes helt egen klumme “straight talk

MOD TIL SUCCES

Du har selv det fulde ansvar, du er selv nøglen til forandring – og du har alle muligheder.

Er du kørt sur i det hele? Er du træt af chefen? Er du bitter over at din kollega blev forfremmet i stedet for dig? Keder du dig på jobbet – eller i det hele taget? Ærgrer du dig over at du aldrig fik muligheden for at forfølge din drøm? Den gode nyhed er at der IKKE kommer nogen og redder dig. Du har selv det fulde ansvar, du er selv nøglen til forandring – og du har alle muligheder. Så:

– Kys funktionærmentaliteten farvel
– Udfordr din udholdenhed
– Find dit indre drive
– Nå dine mål

Soulaima Gourani deler i denne bog ærligt og inspirerende ud af sin egen historie og egne erfaringer – krydret med skarpe meninger om fremtiden, succes, den enkeltes konkurrenceevne, viljestyrke, ansvar og udholdenhed. Det handler om at finde mod til livet, turde sætte ambitiøse mål (og sige dem højt), bryde ud af komfortzonen, vælge vejen til succes og arbejde benhårdt på at nå i mål.

Du kan købe ‘Mod til Succes’ som p-bog og e-bog eller hvis du vil have en smagsprøve på hvad bogen kan tilbyde, så læse dette gratis kapitel.

Testimonials

“Tak for i går. Vi har fået masser af positiv respons fra mange af mødets deltagere.”

Trine Maria Vittrup
MCH Messecenter Herning Kongrescenter


SAMARBEJDE

“Det var meget inspirerende at have besøg af Soulaima! Hun er en meget dygtig oplægsholder med mange skarpe budskaber, der flytter noget hos folk. Vauw!”
Lene Lykkegaard
Strategisk konsulent,


“It was very inspiring to have a visit from Soulaima! She is a very skilled speaker with a lot of sharp messages, which have an impact on people. Vauw!”
Lene Lykkegaard
Strategisk konsulent,


“Jeg var så utrolig glad for at være med! Jeg lader Soulaimas ukuelighed og vildskab (på den super fede måde…) inspirere mig, og skubbe mig hen imod et liv, hvor jeg tør at tage styringen også selvom det er laaangt ud over comfortzonen. Det er nervepirrende og vildt spændende at være i live, og Soulaima gav mig et vitamin-powershot af den anden verden, ved at være så direkte og enormt modig. Jeg er stadig usikker på fremtiden, men jeg tør langt mere nu, end jeg gjorde før workshoppen. Og sikke en masse kloge og spændende mennesker, der var med! Dejligt at få udvidet mit netværk. Så tak til Soulaima, nu har jeg langt mere mod på at gå ud i verden og gøre en KÆMPE forskel for patientsikkerheden i verden!!

Stort high-five”
Dorthe Olsen
Mod til Succes-workshop deltager


“Skønt at bruge en dag i egoismens tegn og tænke indad og fremad. Kombinationen af stor viden på sit felt og en hudløs åbenhed gør Soulaima til noget helt særligt. Det var en top-inspirerende worhshop, der har givet meget stof til eftertanke.”
Pia Klee, projekt-iværksætter
Mod til Succes-workshop deltager


“Tusind tak for en super, inspirerende workshop med en sprudlende og engageret Soulaima. Man kunne kun gå derfra med masser af mod og lyst til at se sine udfordringer i øjnene:-)

Håber der kommer en “Mod til succes 2” – workshop.”
Rikke Bach
Mod til Succes-workshop deltager


“Tak for en inspirerende dag i lørdags. Den største oplevelse og inspiration for mig var samværeret med meget dedikerede mennesker. Alle havde spændende arbejds- og personlige profiler fra en ukendt verden for mig. Super spændende. Jeg har bekymret mig en del om alder er et problem når, som jeg, skal opfinde sig selv igen. Den har jeg ikke mere. Hvor er det spændende at høre hvad der foregår i mellem ørerne på folk der en del yngre end jeg. Jeg kan allerede nu se at der er flere af deltagererne der kan give mig inspiration til den videre færd. Til dig Soulaima: Mine børn har brokket sig over mit sprog siden i lørdags. Jeg er normalt en høflig og nydeligt talende person. Jeg har flere gange taget mig selv i at sige ” fuck det” eller “jeg er ligeglad”. Men “op i røven med det” hvis det er starten på noget nyt og spændende. Din bog har jeg lånt ud til en god ven, som starter selvstændigt og samtidig anbefalet ham til en af de øvrige deltagere, for at få hjælp til at komme videre. Derudover er der 2 på venteliste til at låne bogen. De kan høre min begejstring når jeg taler om bogen, dig og de dejlige mennesker i lørdags.”
Karsten Thomsen
Mod til Succes-workshop deltager


“Vi har hos Strup & Strup, et jysk PR-bureau med speciale i Brand Journalism, deltaget i Soulaima Gouranis workshop ”mod til succes.” Vi er imponeret over Soulaimas høje energiniveau og evne til at målrette indholdet til de deltagere, der var på holdet. Vi tror, at alle følte sig individuelt hørt og set – og fik gode råd og ikke mindst et kærligt og velplaceret spark i rø..n med hjem. Vi har i hvert fald en række notater og spørgsmål, vi skal have taget stilling til, og som vi er sikre på vil bringe os hurtigere videre ad den vej, vi i forvejen var på. Endelig er vi ret vilde med, at Soulaima Gourani ikke er bange for at sige tingene lige ud, og at hun gerne deler sin viden.”
Gitte Glibstrup & Jeannette Refstrup (www.strupkommunikation.dk)
Mod til Succes-workshop deltager