Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Moderator og ordstyrer

“Tak for din perfekte levering og gode energi, der på alle måder var vellykket og værdiskabende” – Hans Terney Rasmussen, Adm. Direktør Abeo A/S

Soulaima Gourani er med sine talrige erfaringer som leder og foredragsholder, den kompetente moderator og ordstyrer ved konferencer og i større forsamlinger i ind og udland. Hun er især eftertragtet som online moderator for organisationer, der ønsker at fremstå professionelle online og virtuelt (se under online foredrag).

Soulaima har med professionel målrettethed styret større arrangementer i erhvervslivet, og inddrages typisk allerede i planlægningsfasen. Emnerne for konferencerne er gerne komplekse IT- og tekniske emner, eller har overskrifter som ledelse og udfordringer i erhvervslivet, gerne på engelsk.

Behovet har altid været en person, der med faglighed, professionalisme og karisma styrer slagets gang, så arrangementet bliver en succes for alle involverede.

Booking

Ønsker I at reservere foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på eller via booking.

Testimonials

“Tusind tusind tak for dit fantastiske engagement og gode energi i afholdelse af Smart Industry Forum i København. Vi havde et skønt event med glade deltagere, og du var klart med til at gøre det nærværende og givende for vores deltagere. Så tak Soulaima.”
Maria Gravesen 

Marketing Manager B&R Industriautomatisering A/S


“Thanks for your leadership for our panel. Was a pleasure to meet and work with everyone.   Importantly, it looked like the audience was very engaged and look forward to hearing what comes from their ideas.”
Bob Mckinnon 
CEO Galewill


” Your IN-ergy is contagious, infectious and much needed in this world.”

Sandy Rodgers
www.KeepAmericaStrongInc.org 


“Soulaima was our best moderator at the world economic forum ygl gender parity concerned organized in conjunction with the stanford institute for economic policy and research. In addition to preparing well on the topic, Soulaima has the unique ability to completely bring any room alive, capture their attention, make them listen, excite them while she introduced the panelists. If one of your panelists goes over time she will let them know without words, with polite but very decisive body posture, thanking them like they never did anything wrong but giving them no choice. She elevates any panelists to the moon, making them sound like they are the most interesting person on the planet. Your audience will never forget a panel moderated by Soulaima, she is the best choice you can make.”
Silvia Console Battilana, PhD,
CEO Auctionomics, High stakes auctions


“Jeg kan ikke takke dig nok, for at komme og bidrage med din utrolige energi til vores [UN]GALA! Du var en fantastisk moderator og å vegne af alle i SAMA GROUP, vil jeg gerne sige tak for at repræsentere os mandag aften.”
Carly Yoshida, Donor Relations
SAMA GROUP


“Det var en fantastisk oplevelse, og du kan tro I panel deltagere har fået god respons for debatten – bedste Danish goodwill AMBASSADOR seminar nogensinde, er blevet udtrykt en del gange de sidste par dage.”
Charlotte N. Brault
Copenhagen Capacity


“Tak for din perfekte levering og gode energi, der på alle måder var vellykket og værdiskabende. Din fortolkning og udlægning af innovation vinklet på Abeo’s ”Go To Market” proces var alletiders.”
Hans Terney Rasmussen
Adm. Direktør Abeo A/S


“Jeg vil bare sige, at vi var ovenud lykkelige for din indsats. Du var velforberedt og godt inde i stoffet, og du var god til dels at holde paneldeltagerne på sporet, dels at få dem til at blomstre på en måde, som jeg sjældent har oplevet.
Men frem for alt udstrålede du en energi, en begejstring og et engagement, som gjorde, at mødet blev langt mere dynamisk og spændende, end jeg havde troet muligt. Jeg er ikke i tvivl om, at det i allerhøjeste grad var din fortjeneste, at SU-arrangementet blev så vellykket, som de mange positive kommentarer bagefter fra deltagerne også viste.
Derfor siger jeg igen mange tak for hjælpen. Vi er særdeles taknemlige for, at du ville påtage dig opgaven og håber meget på at kunne gentage successen ved en senere lejlighed.”
Jens Jensen
Europa Huset Copenhagen


“Tusind tak for en fantastisk indsats i går ..rigtig rart at få sådant en professionel støtte og hjælp under dagen og dagene op til. Endnu en gang tak!”
Pål Simon Fernvall
Projektleder, Videregående Uddannelser


“Vi er bestemt meget tilfredse, og du har fået masser af ros fra vores gæster på den internationale INSPIRE EU konference – de var meget imponerede! Mange tak for et super samarbejde!”
Pia Schou Nielsen
ENSPIRE


“Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde – både i planlægningen og styringen af selve konferencedagen. Og ikke mindst din gode evne til at skabe en god stemning/‘warm up’. Vi har fået en helt fantastisk feedback – både internt og eksternt. Hermed den fineste evaluering til dig.”
Lone Granzow Andersen
Væksthus Syddanmark


“Soulaima Gourani skal have tusinde tak for sublim håndtering af arrangementet den 14. maj hos TDC. Soulaima Gourani var i høj grad en inspiration for deltagerne. Jeg har fået rigtig mange tilbagemeldinger, at det var et super arrangement, hvor specielt dit indlæg har gjort sig positivt bemærket. Flere af deltagerne har udtalt, ‘at man bliver helt ærbødig, når man lytter til Soulaima’, og ‘at det var lige den netværksindsprøjtning som de trængte til’”.
Peter Würtz Madsen
TDC