Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sådan laver du en karrierevison

e-foredrag-nyhedsbrev

Du har sikkert en fornemmelse af, at du skal være heldig for at kunne opnå en succesfuld karriere. Held er kun delvist årsagen. Du kan nå meget langt hvis du tør lave en konkret plan.

Ved du, hvor du vil hen?
Det er vigtigt, at du afsætter tid til at lave planen, og at du finder tid og ro til at fundere over, hvad du virkelig vil. Det hjælper ikke, at du prøver at finde frem til din sande retning, hvis du er i et stresset miljø og føler dig presset. Din hjerne fungerer nemlig ikke godt nok under stress til, at du kan træffe langsigtede og strategiske beslutninger. Det er ikke muligt at hæve dig fra den daglige trummerum til at se tingene i helikopterperspektiv. Og det er nødvendigt, når du skal få gode ideer om din ønskede fremtid.
Mit råd er at du finder et roligt sted, hvor du kan tænke dig om – og får inspiration fra dette e-foredrag.

I dette e-foredrag (online foredrag) gennemgår vi de fire essentielle faktorer, som er vigtige for at skabe sig den succesfulde karriere:

Vision

Uden en vision aner du ikke, hvor du gerne vil hen, samt hvilke ressourcer (penge, mennesker, energi) du får brug for. Fremtiden kommer uanset hvad, og det kan lige så godt være dig selv, der skaber den. En meget vigtig del af en vision handler om, at du finder din retning for din karriere og dit liv.

En vision behøver ikke være en detaljeret plan, og du behøver ikke forholde dig til, om din vision er realistisk eller urealistisk. Visionen må meget gerne indeholde både professionelle og sociale eller åndelige mål. Hav visioner på vegne af dit engagement, kvaliteten af dit arbejde, dine kompetencer, din selvudvikling, dit netværk, dit image. Med andre ord; dit livsdesign.

TIP: Din vision er det vildeste du kan forestille dig, ske for dig.

En vision skal være et stort mål, som du bliver glad og opløftet over at tænke på.

Mod til udførelse

Der findes millioner af rigtig gode ideer, som aldrig bliver ført ud i livet, og derfor aldrig bliver til noget. Det er lige sådan med mennesker. Masser af mennesker har gode ideer, men gisp hvor er der få, magter at udføre dem. Dertil har du brug for mest mod. Men hvad er mod egentlig? Vi drøfter mod. Hvordan det skabes og vedligeholdes.

Timing

Du må også vide, hvornår den rette timing for dine ideer og planer er. Min erfaring er, at den perfekte timing findes, men nogle gange må du hjælpe den lidt på vej! Man skal ikke bare sidde og vente. Vi skal drøfte, hvad du kan gøre for at skabe den bedste timing.

Held

Her kommer det famøse held så ind i spillet.
Hvad er held? Held er noget godt, der sker for en person ved en tilfældighed.
Sigmund Freud mente at troen på held skyldes et ønske om ikke at tage personligt ansvar for et valg.

Jeg tror på held, men jeg tror mest på:

  • hårdt arbejde
  • fokus
  • netværk
  • autentisk stil

Hvad tror du på?

Modgang er forventeligt. Du kan ikke undgå modgang. Det afgørende er, hvordan du takler modgangen. Giver du op, eller giver den dig styrke? Jeg bliver stærkere af modstand. Igennem hele min opvækst udvikler jeg en lang række af de egenskaber og overlevelsesteknikker, som den dag i dag er en del af mit succesdrive og drive for min karriere. Grundstenen til mit eget personlige lederskab, mit værdigrundlag, mit fokus og min ansvarstagen kan spores helt tilbage til barndommen og min udfordrende barndom og skoletid. Den hårde tid har nu vist sig at kunne blive vendt til noget meget positivt.

Er du klar til at lade fortid være fortid og komme videre med dit liv? 

Dette online e-foredrag bookes især af klasser, netværksgrupper, virksomheder, og andre der arbejder med at kortlæge værdier, karrierevisioner, finde styrker, passioner og talenter. Soulaima Gourani henter meget af hendes viden fra blandt andet de mange tusinder, der agerer i hendes velkendte netværk www.fremilivet.dk

Foredraget kan bookes som et alm. live foredrag kontakt Soulaima Gourani for priser (transport og ophold)

Læs evt det danske interview om du brænder igennem eller brænder ud…..

Dette foredrag kan med fordel kobles sammen med køb af e-bogen “Tag Magten Over Din Karriere