Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

 • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skab dit eget held

“Foredraget giver dig mine tanker om succes,
og om hvordan man opnår den succes, man ønsker at opnå”

Spørg dig selv: “Er du forfulgt af held eller uheld?” Tror du på at årsagen til, at du når dine mål og lykkes i dit arbejdsliv, skyldes held eller hårdt arbejde? Hvor meget tror du IQ, talenter, flid, fokus, kompetencer og held har indflydelse på din succes, og kan du påvirke det?

Årsagen til dette foredrag skal findes tilbage I 2012, da jeg var til VL Døgn (Et 2 dages seminar for virksomhedsledere, medlem af VL gruppe 64 i 2011-2013) og møder blandt mange en direktør på +60 år. Vi drøfter verdenssituationen og drøfter herefter hinandens forretninger. Han kender åbenbart til mig og mine bedrifter. Pludselig udbryder han ”du har godt nok været heldig i din karriere“. Jeg bliver helt lamslået, og det sker ellers sjældent. Jeg nærmest gisper og svarer, “hvad mener du med heldig?“. “Jo, altså,” siger han i det samme, “og så er du kvinde. Det har nok heller ikke været en ulempe, vel? Lidt ligesom med Stine Bosse!” Kort forsøger jeg at forklare ham, at jeg bestemt ikke samler på held, og føler på ingen måde, at jeg har været forfulgt af held, snarere tværtimod!
Jeg spørger ham, om han da betragter sig selv som heldig, siden han er blevet direktør for et stort foretagende. “Nej, det synes han nu ikke“, svarer han! Altså må han synes hans er fortjent på baggrund af kompetencer, men ikke jeg.

I foredraget gennemgår vi de 8 elementer for succes, og du får rykket dine opfattelser af succesfulde mennesker, og indser, at du selv let kan blive meget succesfuld (hvad du end stræber efter). Men tør du tage skeen I den anden hånd, og gøre noget ved det?

 1. VISION
 2. KOMPETENCER
 3. MOD
 4. TIMING
 5. HELD
 6. NETVÆRK
 7. DE 7 DØDSSYNDERE
 8. LIKEABILITY

Hvis du vil vide mere

Læs Soulaimas blogindlæg:

Skab dit eget held og få det til at ske
Jeg skal sgu gi’ dig held
Man skal påføre sig selv forandringer, når man kan, ikke først når man skal!

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, kontakt Soulaima Gourani på  eller udfyld formularen til højre på denne side og lav en forespørgsel på Soulaima.