Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

 • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tag magten over din karriere

“Soulaima Gourani var inspirerende, oplysende og provokerende. Det lykkedes hende, at få mig til at betragte lønforhandling fra nye vinkler og reflektere over min egen praksis” – Tina Dencker, CBS

Foredraget tager udgangspunkt i min bog “Tag magten over din karriere” og er bygget op omkring de 10 konkrete råd, jeg giver i den:

 • Vær autentisk
 • Vær strategisk
 • Afklar dit bagland
 • Brænd igennem
 • Netværk
 • Cast din arbejdsplads
 • Undgå showstoppere
 • Søg støtte og rådgivning
 • Sæt mål og nå dem
 • Fejr dine succeser

Publikum får kvalificerede og forfriskende nye input samt konkrete værktøjer, så de bliver i stand til at styre deres liv og karriere, uanset hvilken typer udfordringer de står med.

Formålet med foredraget er, at publikum ser deres situation med friske øjne og dropper vanetænkningen for at vende blikket mod langsigtede strategiske målsætninger. Foredraget er for dig, som er faglært, ufaglært, funktionær, iværksætter, leder eller for virksomheden som helhed. Foredraget “Tag magten over din karriere” er et direkte, ærligt og vejledende foredrag, hvor du efter foredraget føler dig inspireret og fuld af nyt gå-på-mod. Det leveres af Soulaima Gourani, som tænker overraskende, uventet og anderledes end de fleste andre, når snakken falder på karriere, magt og indflydelse.

Foredraget varer 1-2 timer og kan også designes som et kursus- eller workshop-forløb.

Om bogen

Soulaima Gourani blev i starten af 2009 kontaktet af Politikens Forlag, som spurgte hende om hun havde lyst til at skrive en bog om karriere – om at ville den, turde den og planlægge den. Soulaima var blevet valgt på grund af hendes gennemslagskraft, der opstår i krydsfeltet mellem det at være kvinde og leder, dansker og nydansker, ung og erfaren, karriere- og familiemenneske.
Bogen motiverer dig til at tage magten over din karriere, så den bliver både succesfuld, udfordrende, personligt og fagligt udviklende. Bogen er en praktisk guide til et bedre og mere succesfuldt arbejdsliv. Køb den her.

Se eksempel på præsentation her

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formularen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Testimonials

“Hvor er jeg glad for at vi valgte dig til at komme med dit indlæg. Jeg har fået fantastiske tilbagemeldinger fra mange medarbejdere.,
Det har virkelig skabt refleksioner og der bliver talt meget om energi og eget ansvar.
Tusinde tak for at have mødt en så inspirerende person.”
Claus Mercebachag
Ydelseschef, Center for Arbejdsmarked, Ballerup


“Jeg ønsker å takke for inspirerende og kloke tanker som du formidlet så levende. Jeg ble inspirert og rørt”.
Dag Vadla
Partner/organisasjonspsykolog


“Deltagerne gik derfra som junkies! Der er tale om en høj grad af afhængighed efter et møde med Soulaima Gourani!! Man bliver afhængig af at blive provokereret, flyttet mentalt og blive i stand til at se ting fra en anden vinkel. Jeg fik indfriet mine tårnhøje forventninger og ser frem til det næste fix! Fanden-i-voldsk, rapkæftet og pisse irriterende!
Lægger på forhånd en hunred-lap i Storms bande-bøde-kasse!”
Lise Korsgaard
Event koordinator, Bizz Up


“Du skal have en KÆMPE tak for dit indlæg på vores kvindeseminar. Det var aldeles forrygende at blive rusket godt og grundigt op i og vi har fået overstrømmende tilbagemeldinger fra rigtig mange deltagere”
Helle C. Nærø
Strategisk Planner, Jyske Bank


“Soulaima, thank you so much for a fantastic evening sharing your personal experiences, thoughts and advice with us this evening. You sparked so many discussions, thoughts and important reflections, leaving a ton of enthusiasm and encouragement behind! The feedback was immediate, strong and entirely positive! Not bad for a ‘lagom’ Nordic country :)”
Kristina Najjar
Head of Business Development, Nordic region, Aberdeen Asset Management


“Tak for de rige input til os alle på et personligt og fagligt plan. Du har en fantastisk evne til at formidle dine budskaber meget konkret og empatisk, så det virkelig bliver brugbart. Personligt var det en god reminder om en del værdier som tit og ofte forsvinder i ‘KPI, forecast osv’ verdenen.”
Solvej Ornstrand Lee
Senior Director, Samsung


“Soulaima taler lige ind i hjertet og maven på sine deltagere. Professionel, charmerende, humoristisk og til hver en tid benhård og udfordrende. Hun rykker!!!”
Susanne Grantzau
Finansforbundet


“Tusind, tusind tak for i lørdags. Det var super inspirerende for mig personligt, og jeg ved at pigerne fik noget at tænke over, på den gode og positive måde. Tænk at man kan være både succesfuld, smuk OG super sympatisk på en gang, det er så dejligt at se. Tak for det”
Pernille Hermansen
Communication and Project, NOA NOA


“I forbindelse med kick-off på vores hjemmeside lønsomfortjent.dk inviterede vi Soulaima Gourani til at holde et gå-hjem-møde med emnet ‘Kender du din markedsværdi – og hvad du kan gøre for at forbedre den?’. Vores evaluering viste, at alle deltagerne gav Soulaima topkarakter.Vi forventer helt sikkert at invitere Soulaima Gourani til at holde flere arrangementer for os i fremtiden, da hendes provokerende og tankevækkende stil baseret på spændende undersøgelser og observationer hjælper til at ruske op i ens forudfattede meninger og giver lyst til at skabe ændringer i ens professionelle liv.
Samarbejdet med Soulaima Gourani har fungeret utroligt godt! Hun er helt igennem professionel og vil løbende komme med ideer og forslag til, hvordan et arrangement får den størst mulige værdi for netop dit publikum.”
Sune Diernæs
Medstifter af lønsomfortjent.dk


“Jeg er aldrig bleg for at give hård kritik, men jeg har heldigvis også en side, der roser folk, når de har fortjent det. Du er rolig, committet og engageret til emnet, og det gør dig og dine budskaber meget troværdige. Og så har du sgu styr på dine ting!”
Peter Scharff
Senior Sales Director, Channel Management, TDC Privat


“Soulaima Gourani var inspirerende, oplysende og provokerende. Det lykkedes hende, at få mig til at betragte lønforhandling fra nye vinkler og reflektere over min egen praksis”
Tina Dencker
CBS


“Du var bare SUPERGOD – det har jeg også fået at vide fra flere af dine tilhørere. TAK!.”
Jacob Nymann Petersen
Projektleder, Handels- og Ingeniørhøjskolen, Århus Universitet


“Der er stor tilfredshed herfra. Alene fremmødet siger noget om, at det emnemæssigt har ramt plet. Du kan skabe noget motivation og noget energi, som er guld værd!.”
Mikkel Jes Hansen
Virksomhedskonsulent, www.vaeksthus.dk


“Tusind tak for et spændende og medrivende foredrag på Network 010 i Odense.
Jeg skylder dig – på èn dag – kæmpe stor respekt. De ting du har opnået, og på den måde du har gjort det. Jeg er selv et kæmpe levemenneske, og er stor tilhænger af din 3-6-9-10 regel. Jeg har i hele mit liv (jeg er 35 år) ikke færdiglæst en eneste bog – men det kommer jeg til nu. Det kan kun gå få langsomt, for mig, at fremskaffe “Tag Magten Over Din Karriere”… Jeg glæder mig for første gang i mit liv til at læse en bog”
Morten Due Albrektsen


“Jeg var så heldig at være inde og høre dig i dag til Network010. Selvom du havde fået tiden lige efter frokost hvor folk er trætte og egentligt helst synker ned i stolen og helst ikke vil lade sig provokere så lykkedes det dig alligevel! Jeg blev selv provokeret over at du sagde man skulle sætte sig nogle mål, man skulle formulere dem og så skulle man fortælle andre mennesker om dem. Igen tak for foredraget og den inspiration du gav!”
Christian Kjær