Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

 • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Værdibaseret salg

“Mange tak for sidst – det var et RIGTIGT godt indlæg, du kom med og flere af vores kunder har meldt positivt tilbage på det” – Lene Eva Christensen, Plantesundhed

Mange danske virksomheder har konkrete udfordringer med at forhandle sig til en tilfredsstillende pris. Men hvorfor er snakken og forhandlingen udelukkende faldet på prisen? Har I ikke været gode nok til at synliggøre værdien af jeres produkt eller ydelse? Kunden spørger KUN om prisen, hvis værdien er uklar!  

Mange organisationer har endnu ikke formået at sælge på værdi, som vil udvikle sig markant de kommende år.

I disse år opjusterer flere virksomheder forventningerne og reinvesterer i salg, service, frontpersonale og marketing. Måden vi handler på har ændret sig. Amazon og andre online platformsøkonomier buldrer frem.  Kan vi stå op imod konkurrencen?

Jeg lever midt i teknikkens, verdens bedste service og robotternes og internettes højborg; Californien. Dette skriver og bidrager jeg ofte til blandt andet til magasinet ” tid og tendenser” om, hvor jeg løfter sløret for de tendenser, der påvirker dine kunder.

Kunder forventer en ændret adfærd fra virksomhederne, og deres produkter og services igennem fornyet og ændret marketing. Såvel B2B- som B2C-kunder ønsker sig ikke flere virksomhedspræsentationer eller reklamer og flere kampagner i tv, radio og aviser. De ønsker sig færre.

De vil have mere værdi i de budskaber, virksomhederne sender ud, mere målrettet indhold, færre men bedre tilbud. De nye generationer, børn og unge (under 18), forventer få eller slet ingen reklamer i deres tv/ipads om bare to år. De forventer LANGT mere interaktivitet og medbestemmelse over, hvad de ser og hører.

Det udfordrer vores traditionelle kanaler som kundemøder, radio, magasiner, aviser og især tv og fysiske butikker. Det er krævende at imødekomme det stigende behov for individualisering, og det stiller krav til udvikling af organisationens kompentencer inden for produktudvikling, salg og marketing, for vi skal markedsføre stille og indirekte og gerne igennem gode gerninger, anbefalinger, netværk, ambassadører og internettet, “communities” og sociale medier.

Mange, især små og mellemstore virksomheder, bør satse målrettet på “word-of-mouth”, nettet, sociale medier og networking, som måden hvorpå de udvikler og vækster deres forretning i stedet for traditionel marketing, også kaldet græsrodsmarketing.

Græsrodsmarketing består i at opbygge en loyal gruppe af ambassadører, som bruger og anbefaler virksomhedens produkter ved at udtrykke tilfredshed med produkterne. Fordelen er, at marketingbudgettet er barberet ned til et absolut minimum. Ulempen er, at det tager tid, og det tager meget energi at opbygge, men virker stærkt, når det lykkes. Vi har set trenden udlevet igennem de såkaldte “antipreneurs”.

Traditionelt salg og marketing, som handler om at sælge er altså yt. Nu handler det om at skabe kunder, der køber! For at få den fulde effekt af en “non-marketing strategi” må virksomheden foretage 3 indsatser:

 • Turde skrinlægge den traditionelle opfattelse af at skulle have en sælger, en salgs – og marketingafdeling.
 • Uddan alle i organisationen til at være den bedste udgave af sig selv, så de kan opbygge sig et stærkt autentisk personligt brand, så de kan bygge tillidsfulde relationer.
 • Uddan alle i organisationen til at kortlægge, pleje og udvide professionelle relationer og netværk. Tro på at alle kunder kender imellem 250-800 mennesker, som de vil anbefale dine produkter til, hvis de er tilfredse.

Hvis det lykkes, bliver din virksomhed måske den næste virksomhed, som folk blogger om og omtaler positivt og ikke advarer imod, fordi I igennem jeres reklamer har lovet det ene, mens kunderne oplever noget ganske andet i deres interaktion med jer.

Ved at arbejde målrettet med virksomhedens tilgang og holding til kunder og salgskanaler, sikres optimering af ressourcer og økonomisk profit. Tilfredse kunder, som får en god total oplevelse, anbefaler virksomheden til andre. Værdibaseret salg er at skabe værdi for kunden og løsninger, der fjerner kundernes bekymringer, idet I giver dem den værdi, de forventer. Indled en dialog om, hvordan I som virksomhed lærer at gå bag om prisen og bliver endnu bedre til at synliggøre den værdi, I skaber for kunden gennem jeres brand, produkter og serviceydelser.

Soulaima Gourani holder foredrag om værdibaseret salg i hele verden, og er eet af hendes bestsellere i USA. Hun brænder for salg, kundevendte funktioner, kundeloyalitet og service.

Dette foredrag kan med stor fordel bookes som et online og såkaldt e-foredrag.

Læs med fordel klummen ” hvad United kan lære af Noma

Læs evt Soulaimas blog om AMAZON!

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formlen på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Testimonials

“Tak for sidst og endnu en fantastisk start på dagen i dit selskab. Vi har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger på dagen – blandt andet på grund af den gode og inspirerende start du gav. Jeg er sikker på, at du komme til at høre fra mange af deltagerne igen!”
Jeannette Skjoldager
Uddannelsesleder, Bech-Bruun


“Mange tak for sidst – det var et RIGTIGT godt indlæg, du kom med og flere af vores kunder har meldt positivt tilbage på det.”
Lene Eva Christensen
Plantesundhed


It was SO refreshing. Tak for præsentationen. Mange har allerede downloawded alt hvad de kunne fra din www. Cool ikk?”
Ditte M Wullf
HR Director, CODAN


“Mange tak for en inspirerende, sprængfyldt med energi, perler og dejligt humoristisk foredrag i aftes.”
Connie Østergaard
Ejer, Gl. Brydegaard, Fyn


It was SO refreshing. Tak for præsentationen. Mange har allerede downloawded alt hvad de kunne fra din www. Cool ikk?”
Ditte M Wullf
HR Director, CODAN


“Tak for i går….. du er bare for vild, folk var fanget, manglede luft, og var / blev forelsket i dig, forstil dig at du kører 180 km/t og forruden ryger ud, sådan havde de det bagefter, og som de sagde ”hold –da k…  en dame ”
Jesper Vangsgaard
Direktør, Vangsgaard


“Soulaima var helt fantastisk og hun inspirerer til at gå hjem og gøre det rigtigt: til at realisere det potentiale en virksomhed kan har i form af vore kunderelationer og vores evne til at håndtere disse og det er jo hvad CRM handler om, hvorfor hun er så relevant en taler.”
Iben Thorell
Product Marketing Manager – Dynamics CRM, Microsoft


“Vi fik en rigtig god dag ud af det og var – endnu engang – utrolig imponerede over dit indlæg! Det satte rigtig godt skub i mødet og blev også brugt flittigt i det efterfølgende gruppearbejde. Så jo, vi er virkelig tilfredse”
Dorte Søgaard
Direktionssekretær, DONG Energy


“Det var et super godt indlæg, du havde hos The Show i Middelfart, du gav mig en masse gode idéer og inspiration, du gi’r den sgu gas!!! Godt gået!”
Casper Dreymann
Adm. direktør, Focus Telemarketing ApS


“Kære Soulaima. Tak til dig for et storartet indlæg! Jeg sidder netop og gennemgår de skriftlige feed-back fra dagen, og jeg kan notere mig, at det, der gjorde mest indtryk på mine kolleger (40 ingeniører), var dig! Blandt de ord, der bliver brugt om dig og dit indlæg, er:

 • Pragtfuld foredragsholder
 • Power
 • En man husker budskabet fra
 • Friskt pust med gode pointer
 • Kvinde (skrevet af en kvindelig kollega)
 • Speed-snakker-power-pigen
 • Interessant og vedkommende
 • Det er (åbenbart) muligt at tale hurtigt, OG tydeligt
 • Meget interessante betragtninger
 • Et godt valg

– Håber at det rækker! Det er meget ros, men jeg er sikker på, at du kan tåle det. Tak for indsatsen!”.
Lars Hein
CEO, IPU (DTU)


“Tusind tak for et fantastisk inspirerende og motiverende foredrag om salg på værdi, ikke pris. Tilbagemeldingerne fra deltagerne var i top. Super!”
Anne Birthe Rasmussen
direktør, The Show


“Vi er mere end tilfredse, du var super inspirerende”
Hans Vestergaard
Colliers Hans Vestergaard A/S


“Tak for en god og spændende eftermiddag. Positive tilbagemeldinger fra mine folk. Jeg og andre fik det ud af det som vi havde forventet”
Jacob Linding
Regions Direktør, ISS Facility Services A/S


“Tak for et rigtig godt foredrag i går i Assens, jeg var helt høj, da jeg kom hjem, min bedre halvdel, blev helt ked af at hun ikke havde haft tid til at komme med, hvis man kunne blive så høj af et foredrag.
Du er den bedste vi har haft i Assens erhvervsklub.”
Sune Leisner
Assens erhvervsklub


“Endnu engang så var det skide godt det du leverede. Inspireret af dig, så lavede jeg i går et Mission Statement for Nykredit”
Rasmus Philipsen Mølgaard
Kundechef, Nykredit


“Vi vil også gerne sig tak for dit meget inspirerende indlæg. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere, som synes de fik noget med sig hjem som de kan bruge i det daglige.”
Erling Fløe Kristensen
Områdedirektør detailkunder, Jyske Bank


“Sjældent har jeg set så flot feedback.
Ingen tvivl om, at det kursus har givet et boost af positiv energi i organisationen.”
Thomas Krogh
Markedsdirektør, Aon Danmark