Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Work-life balance

“Worklife balance – et spørgsmål om livsstil!”


“Work-life Balance” er et foredrag om balance, barrierer og beslutninger. Et liv med travlhed, forandringer, ambitioner, ægteskab, børn og familie.
Dette foredrag er et personligt foredrag om livsdesign, valg og fravalg baseret på Soulaimas egne erfaringer fra en travl hverdag med to små børn, ambitioner og international karriere og fra et langt ægteskab. Et aktivt og involverende foredrag med masser af mulighed for at stille spørgsmål og til at reflektere over sit eget liv.

Du kan med fordel læse dette interview som inspiration:

Og du kan også finde inspiration i dette korte udenlandske interview:

Og et andet godt sted at læse mere er i hendes gratis e-bog ” busy mom so what”

Dette foredrag er især booket af  arbejdspladser i ind -og udland med højt som har et hurtigt tempo – eksempelvis på hospitaler, konsulenthuse, den finansielle sektor eller i store børsnoterede selskaber, der ønsker deres phd studerende, studerende, unge ledere og nye mødre/fædre ikke brænder sammen.

Varighed 45-65 minutter.

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Soulaima mener, at vi ikke skal udskyde ting og derfor heller ej være sikre på, at der kommer en dag i morgen. Få tingene gjort – måske allerede i dag.

Det er nu – eller måske aldrig

24. januar 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani mener, at vi ikke altid skal udskyde ting, og vi skal bestemt ikke regne med, at der lige kommer en dag i morgen. Måske er i dag faktisk din eller din kæres sidste dag.