Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Work-life balance anno 2020

“Worklife balance – et spørgsmål om livsstil!”

 

“Work-life Balance” er et foredrag om balance, barrierer og beslutninger. Et liv med travlhed, forandringer, ambitioner, ægteskab, børn og familie.

Dette foredrag er et personligt foredrag om livsdesign, valg og fravalg baseret på Soulaimas egne erfaringer fra en travl hverdag med to børn, ambitioner og international karriere, og fra et langt ægteskab – samt viden og livs design værktøjer fra verdens førende universiteter.  Et foredrag med masser af mulighed for at reflektere over dit eget liv.  

Der findes ikke en mirakelkur, som passer til alle, når det handler om familie og arbejdsliv! Vi må alle hver især finde lige netop dén måde, der passer bedst til os selv og vores familie – løsningen skal findes i dit LIVS DESIGN.

Måske er du i en situation, hvor du ikke får den nødvendige støtte, eller ikke synes, at dit arbejdsliv og privatliv (familieliv) hænger sammen. Måske har du en partner og nære omgivelser, som bakker dig op, men det praktiske i hverdagen halter. Uanset hvilken situation du er i, håber jeg, at jeg kan være til inspiration igennem deling af mine observationer og erfaringer.  

  • Se muligheder
  • Find løsninger
  • Få modet til at implementere
  • Få konkrete livs design værktøjer
  • Bliv inspireret

Et aktivt og involverende foredrag med masser af mulighed for at stille spørgsmål og til at reflektere over sit eget liv. Vil du have lidt inspiration? læs disse artikler:

Dette foredrag er især booket af arbejdspladser i ind -og udland, som har et hurtigt tempo – eksempelvis på hospitaler, konsulenthuse, den finansielle sektor eller i store børsnoterede selskaber, der ønsker deres studerende, unge ledere og nye mødre/fædre ikke brænder sammen.

Der er SÅ mange koncepter, ideer og erfaringer, som I kan lade jer inspirere af.

Varighed 45-65 minutter – afholdes især som et online foredrag med mulighed for at lave afstemninger, gruppearbejde, og har i det hele taget et høj grad af involvering af deltagere.  

 

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Mere inspiration i “samme boldgade”:

Soulaima mener, at vi ikke skal udskyde ting og derfor heller ej være sikre på, at der kommer en dag i morgen. Få tingene gjort – måske allerede i dag.

 Det er nu – eller måske aldrig

24. januar 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani mener, at vi ikke altid skal udskyde ting, og vi skal bestemt ikke regne med, at der lige kommer en dag i morgen. Måske er i dag faktisk din eller din kæres sidste dag.