Work-life balance

Home / Foredrag – et overblik / Work-life balance
“Worklife balance – et spørgsmål om livsstil!”
“Work-life Balance” er et foredrag om balance, barrierer og beslutninger. Et liv med travlhed, forandringer, ambitioner, ægteskab, børn og familie.
Dette foredrag er et personligt foredrag om livsdesign, valg og fravalg baseret på Soulaimas egne erfaringer fra en travl hverdag med to små børn, ambitioner og international karriere og fra et langt ægteskab. Et aktivt og involverende foredrag med masser af mulighed for at stille spørgsmål og til at reflektere over sit eget liv.

Du kan med fordel læse dette interview som inspiration:

http://karrieremor.dk/2010/03/soulaima-gourani-sadan-far-jeg-enderne-til-at-mødes/ 

Og du kan også finde inspiration i dette korte udenlandske interview:

https://medium.com/@ladybossblogger/soulaima-gourani-designs-strategic-work-styles-around-peoples-desired-lifestyles-6ea2b69e4bc8

Og et andet godt sted at læse mere er i hendes gratis e-bog ” busy mom so what”

https://soulaima.clickfunnels.com/optin11456304

Dette foredrag er især booket af  arbejdspladser i ind -og udland med højt som har et hurtigt tempo – eksempelvis på hospitaler, konsulenthuse, den finansielle sektor eller i store børsnoterede selskaber, der ønsker deres phd studerende, studerende, unge ledere og nye mødre/fædre ikke brænder sammen.

Varighed 45-65 minutter.

Booking

Ønsker I at booke et konkret foredrag eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima Gourani på kd.am1550509973ialuo1550509973s@gs1550509973

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at lave en forespørgsel på Soulaima.

Det er nu – eller måske aldrig

24. januar 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani mener, at vi ikke altid skal udskyde ting, og vi skal bestemt ikke regne med, at der lige kommer en dag i morgen. Måske er i dag faktisk din eller din kæres sidste dag.

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search