Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

 • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tak for din forespørgsel

Mens vi svarer på din mail, kan du tænke over dette:

Her er et par få men vigtige praktiske detaljer og de mest basale vilkår ved en eventual indgåelse af aftale om foredrag og workshop:

For at gøre arrangementet til den bedst tænkelige oplevelse, er det en rigtig god ide at benytte/læse følgende tjekliste:

Særligt teknisk udstyr og faciliteter:

Soulaima Gourani har brug for at I har en pc klar, når hun kommer, så hun kan vise en powerpoint præsentation. Hun medbringer en USB stick med præsentationen på.
Deruover er der brug for lærred og en projektor (m. fjernbetjening) og mikrofon, samt en god højhastighedsinternet-adgang og højtalere, så hun kan vise en af sine mange spændende små filmklip (…dem vil du ikke gå glip af).
Det er jeres ansvar at det aftalte tekniske udstyr og faciliteter er til stede og at det hele virker ;-)

Hold tiden
Det er vigtigt at I ikke ændrer på tidsplanen mv. fordi Soulaima Gourani har en ret udfordret rejseplan (det har I nok allerede bemærket), som kan betyde en større lavine af aflyste fly, og ventende kunder andre steder i landet, hvis I går over tiden.
 Går I over tiden er Soulaima frisk på at forkorte foredraget.

Helt grundlæggende er der følgende betingelser, som er god kutyme:

 1. Soulaima Gourani er direkte ansvarlig for foredragets afholdelse og indhold.
 2. Foredraget kan aflyses af Soulaima Gourani i tilfælde af sygdom, graviditet eller anden uforudset personlig begivenhed. Hun er er forpligtet – til at forsøge at fremskaffe en anden kvalificeret foredragsholder i stedet for – eller til at finde en alternativ dato for afholdelse. E ndvidere kan foredraget aflyses af Soulaima Gourani, hvis hun skal optræde på en landsdækkende TV-station, såfremt der afgives et varsel på mindst 8 dage med behørig dokumentation herfor. Hvis Soulaima Gourani bliver indkaldt til borgerligt ombud på det tidspunkt, hvor arrangementet skal gennemføres, kan arrangementet aflyses, hvis hun giver meddelelse herom snarest.
 3. Money, money – kommer I i den utrolige situation, at I gerne vil aflyse så henviser vi til følgende aftale:
  Afbestilling mere end 90 dage før arrangementets afholdelse kan foregå uden beregning.
  Afbestilling mere end 30 dage før arrangementets afholdelse kan foregå ved samtidig afholdelse af 50 % af det aftalte honorar.
  Afbestilling mindre end 30 dage før arrangementets afholdelse kan foregå ved samtidig betaling af hele det aftalte honorar.
 4. Transport – I betaler statens takster plus bro (og i udlandet aftales særlige betingelser for rejse og ophold). Dette betyder at det er jer underordnet om hun rejser med tog, bil, skib eller sågar med privat fly ;-)
 5. Optagelse af arrangement lydmæssigt såvel som på film må ikke foregå uden skriftlig tilladelse fra Soulaima Gourani. Og må kun anvendes i et 3-4 min kort klip og aldrig i sin fulde længde. Klippet skal derudover godkendes af Soulaima Gourani inden anvendelse.
 6. Enhver form for ændring af arrangementet – herunder tidsforskydning – i forhold til nuværende aftale kræver Soulaimas skriftlige accept.
 7. BEMÆRK: faktura afsendes umiddelbart efter foredraget og betales senest 7 dage efter afholdelse. Faktura plægges moms.

Hvis I er interesseret i at købe Soulaimas bog – enten i forbindelse med foredraget eller generelt til medarbejdere, kunder, m.m. – så kan I kontakte Soulaima Gourani og få rabat ved køb af flere bøger. Læs evt. et gratis kapitel her: https://www.soulaimagourani.dk/freestuff/

RIGTIG GOD FORNØJELSE

Kontakt:

Soulaima Gourani på