Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Soulaima’s Univers

International anerkendt iværksætter, virtuel, online foredragsholder og bestseller forfatter, bosat i Silicon Valley, USA.   

Soulaima03

Allerede som 28-årig blev Soulaima Gourani anerkendt som en af Danmarks mest potentielle erhvervspersoner, da hun modtog de to prestigefyldte priser Rising Star og Talent 2004.  Siden er der tilføjet mange priser og udnævnelser til Soulaimas meget lange CV

Soulaima Gourani er iværksætter, forfatter og foredragsholder. Hendes live sessioner streames ofte ud til hele verden. Hun er blandt andet vært for World Economic Forums Virtuelle Salon, der afholdes hver lørdag online, og har seriøst prominente internationale gæster i studiet.      

Derudover  er Soulaima forfatter, aktiv og provokerende meningsdanner i Danske medier, og er en fast del af skriveholdet hos Berlingske, og hun er ikke bange for at sige det, vi andre enten ikke vil se, eller ikke vil tale om! 

Hun er en aktiv bidragsyder til en lang række bøger om, hvordan man får succes i erhvervslivet og i livet (og især hvis man, som hende, skal kæmpe mod alle odds). Hun kalder sig selv en “livsdesigner”.  

Hun er stifter og ejer af NerdySpeakers, stifter af fremilivet.dk,  og medejer af “At Lykkes” samt tidligere CEO i fintech virksomheden GetCapitalAid (2018) og ambassadør for en lang række mærkesager, herunder rådgiver for UN Women, og bestyrelsesmedlem i  Global Dignity.  

Hendes primære job er at opbygge den amerikanske virksomhed “Women Reignite“, som er en software virksomhed i Silicon Valley. 

En karriere med stribevis af udnævnelser og priser

Soulaima Gourani startede sin karriere med at uddanne sig som eksportteknikker (2001, Odense) og tog efterfølgende uddannelsen “Master of Business Administration” fra Copenhagen Business School (2007).  Hun har studeret og tager fortsat kurser på både Indian School of Business (ISB) i Indien, Yale, Stanford, Berkeley, Harvard i USA og INCAE, Costa Rica.

Soulaima er kåret af det anerkendte franske magasin ”Courrier International” som en af de 100 talenter i Europa, man skal holde øje med. Derudover blev hun i marts 2012 udnævnt af World Economic Forum som én af de 192 globale ledertalenter i 2012, som skal varetage opgaven som idéskaber og fremtidsformer i en af verdens vigtigste ledelsesfora, Young Global Leaders. Soulaima er Young Global Leader blandt andet sammen med Kronprinsesse Mary.

I august 2013 blev hun kåret som værende én af de 20 bedst erhvervstænkende personer i Norden. Prisen blev uddelt af Nordic Business Forum, hvor juryen bestående af medlemmer fra Microsoft, PwC, Nordic Chamber of Commerce og TBWA Nordic, var med til at nominere hende.

D. 20. januar 2014 blev Soulaima udvalgt til at være blandt ’40 under 40′ European Young Leaders ført af EuropaNova og Friends of Europe. Formålet er at fremme den europæiske identitet ved at inddrage 40 af Europa’s bedst tænkende personer, som skal forme EU’s fremtid. De udvalgte “40 under 40″ repræsenterer fremtiden for europæisk lederskab, med en bred vifte af baggrunde som politik, erhvervslivet, civilsamfundet, kunst og kultur, den akademiske verden og medierne. Du kan læse mere om Soulaima’s pris her.

I 2016 udnævnt til at være en blandt de “Inspiring fifty” europæiske kvindelige rollemodeller og i  2017 var Soulaima Gourani blandt ‘100 kvinder på Toppen’ ifølge Berlingske Business Magasin. I 2019 blev hun nomineret som “Thinkers50” og i 2020 modtog hun den legendariske Radar pris.  

Hun er herudover aktiv i en række bestyrelser, samt for en lang række NGOer og brænder for spændende mærkesager.

Har du læst hendes seneste bog

Brænder for at gøre verden til et bedre sted

Soulaima Gourani har gennem tiden støttet – og støtter fortsat organisationer, arrangementer og velgørenhed som fx hjælper udsatte og giver unge mennesker bedre muligheder for at skabe sig det liv, de ønsker sig. 

Hun brænder for at kombinere det at gøre business med at gøre verden til et bedre sted, og det arbejder hun blandt andet på, ved fx at være dommer og jury til EY’s fantastiske iværksætterpris  og dommer for den internationale Teacher Prize.

Se oversigten over Mærkesager Soulaima støtter

Soulaima Gourani  privat

Soulaima, der ynder at præsentere sig som den buttede pige der blev smidt ud af skolen i Padborg, bor i dag i Palo Alto, Californien med sin mand og 2 skønne børn, for at være tæt på det spirende og fascinerede iværksætter- og forretningsmiljø, der findes der. Hun er om nogen et bevis på hvad man kan opnå med strategisk livsdesign, både privat, som familie og med sin karriere.

Læs mere om Privatpersonen Soulaima

Efterspurgt  Foredragsholder, Virksomhedsrådgiver og Sparringspartner

Soulaima Gourani ynder at sparke liv i såvel danske som internationale virksomheder indenfor områder som strategi, ledelse og karriereudvikling som foredragsholder

Soulaima har gennem sin karriere inspireret og udfordret et imponerende antal af Danmarks største og mest innovative virksomheder. Hun er frygtløs, konkret og konsekvent og ikke bange for at sige præcis det hun mener.  

Soulaima efterspørges blandt andet pga. hendes erfaring i multi-nationale virksomheder (på godt og ondt), sin innovative tilgang til salg, ledelsesstrategi og karriereudvikling, samt sin evne til at forudse, hvordan markeder reagerer, især hendes globale udsyn, som kun få kan hamle op med.  

Soulaima er af og til i udvalgte situationer personlig sparringspartner for krævende og ambitiøse ledere og unge talenter, som hun udfordrer på det faglige og personlige plan for at gøre dem til mere professionelle og passionerede ledere, der har fokus på at turde mere og på at ville mere. 

Bestil hendes foredrag – live eller broadcastet – direkte fra studiet i Silicon Valley via Athenas