Soulaimas team

Home / Forside / Soulaima’s Univers / Soulaimas team
“Vi er autentiske, inspirerende, kompromisløse, visionære og udfordrende”

 

Soulaima Gourani hjælper virksomheder med at skabe loyale kunder, stærke samarbejdsrelationer og motiverede medarbejdere. Dette sker igennem motivation og inspiration fra scenen som foredragsholder eller moderator. Hun kan bookes via hendes agent: craigs[snabel-a]bigspeak[punktum]com

Soulaima Gourani er sælger og har hele livet arbejdet med salg, strategisk og internationalt salg og etablering og pleje af internationale parterskaber.  Hun fik denne interesse da hun i slutningen af 90erne var på den danske ambassade i Oslo. Herfra tog livet hende ind i IT industrien, hvor hun har arbejdet for blandt andet Maersk Data og HP. Hun har altid haft ansvaret for store internationale kunder. Og med et imponerende globalt netværk, hjælper hun nu små og store virksomheder med at få skabt og lukket nogle ordrer. Salg er løsningen på stort set alt. Kunsten er dog at finde de rigtige kunder, og de helt rigtige samarbejdspartnere, og at få den pris man mener ens produkter og services er værd.

Ved helt særlige forespørgsler kan Soulaima Gourani deslige hjælpe med kontakt til potentielle medarbejdere.

Soulaima Gouranis politik er simpel. Hun er autentisk, inspirerende, kompromisløs, visionær og udfordrende – og kører ’no bullshit’-stilen! Flere aftaler laves som “no cure no pay”.

Vil du gerne arbejde sammen med os? Vores kollega filosofi er lige så simpel. Man skal være begejstret, arbejde hårdt og elske at arbejde tæt med vores kunder. Derudover skal man være den bedste til det man laver. Vi arbejder under den ultimative frihed. Vores teams er spredt ud over hele verden.

Læs evt mere om vores firmapolitik samt hvordan Soulaima Gourani betragter ledelse: her: https://jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/straighttalk/ECE10793353/vil-du-have-flekstid-eller-aegte-frihed

Ønsker du at KØBE vores ydelser? Vi ønsker virkelig at få dig til at holde af os – vi ønsker at du bliver fan af os! Vi stræber mod, at hvert møde og præsentation med os føles for godt til at være sandt. Vi er et ’people business’ og caster derfor vores kunder på baggrund af virksomhedskultur og personlig kemi. Vi arbejder kun med kunder, der tør at forandre sig selv og deres firma. Soulaima Gourani afviser kunder og jobs dagligt. Hun arbejder kun med dem, hun ved, hun kan få til at lykkes.

Nedenfor kan du læse lidt om hver af os i hendes “hardcore team” og vores individuelle ansvarsområder.  Vi er bosat i Austin og New Zealand.

Vi har deslige teams i DK, USA og i UK. De er dog typisk involveret i Soulaima Gourani andre virksomheder, som hun enten selv ejer eller er medejer i.

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet på hjerte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil gerne udfordre dig og din virksomhed!

Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og bestyrelsesmedlem


Mere om Soulaima
Soulaima er omdrejningspunktet i organisationen. Du kan her læse hendes CV  og du kan kontakte hende direkte på mail:

Kontakt
Soulaima kan kontaktes på kd.am1550509513ialuo1550509513s@gs1550509513

Louise Bech Junge

Personlig assistent

Rolle hos Soulaima
Louise er ansat som Soulaima’s personlige assistent og har således ansvar for at planlægge Soulaima’s mange aktiviteter, møder og aftaler, så det forløber så optimalt som muligt for Soulaima og hendes mange samarbejdspartnere.

Kontakt
Louise bor i øjeblikket i USA og kan derfor kontaktes på telefon +1 (619) 471-7481 eller på mail kd.am1550509513ialuo1550509513s@jbl1550509513

Mere om Louise
Louise har en stor passion for iværksætteri og en stor interesse i fremtidens måder at arbejde og leve på. Du kan ofte finde Louise i et nyt land, da hun elsker at rejse og opleve. I 2016 tog hun et halvt år til Hong Kong, og nu befinder hun sig det næste halve år i Austin, Texas, hvor hun læser på UT Austin med MBA-studerende fra hele verden.

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search