Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Soulaimas team

“Vi er autentiske, inspirerende, kompromisløse, visionære og udfordrende”

 

Soulaima Gourani hjælper virksomheder med at skabe loyale kunder, stærke samarbejdsrelationer og motiverede medarbejdere. Dette sker igennem motivation og inspiration fra scenen som foredragsholder eller moderator. Hun kan bookes via hendes agent: craigs[snabel-a]bigspeak[punktum]com

Soulaima Gourani er sælger, og har hele livet arbejdet med salg, strategisk og internationalt salg og etablering og pleje af internationale parterskaber.  

Hun fik denne interesse da hun i slutningen af 90erne var på den danske ambassade i Oslo. Herfra tog livet hende ind i IT industrien, hvor hun har arbejdet for blandt andet Maersk Data og HP. 

Hun har altid haft ansvaret for store internationale kunder. Og med et imponerende globalt netværk, hjælper hun nu små og store virksomheder med at få skabt og lukket nogle ordrer og motiverer ledere til at tænke større og mere globalt.  

Salg, netværk og kommunikation er løsningen på stort set alt. 

Kunsten er dog at finde de rigtige kunder, og de helt rigtige samarbejdspartnere, og at få den pris man mener ens produkter og services er værd.

Ved helt særlige forespørgsler kan Soulaima Gourani deslige hjælpe med kontakt til potentielle medarbejdere.

Soulaima Gouranis politik er simpel. Hun er autentisk, inspirerende, kompromisløs, visionær og udfordrende – og kører ’no bullshit’-stilen! Flere aftaler laves som “no cure no pay”.

Vil du gerne arbejde sammen med os? 

Vores kollega filosofi er lige så simpel. Man skal være begejstret, arbejde hårdt og elske at arbejde tæt med vores kunder. Derudover skal man være den bedste til det man laver. Vi arbejder under den ultimative frihed. Vores teams er spredt ud over hele verden.

Læs evt mere om vores firmapolitik samt hvordan Soulaima Gourani betragter ledelse

Ønsker du at KØBE vores ydelser

Vi ønsker virkelig at få dig til at holde af os – vi ønsker at du bliver fan af os! Vi stræber mod, at hvert møde og præsentation med os føles for godt til at være sandt. Vi er et ’people business’ og caster derfor vores kunder på baggrund af virksomhedskultur og personlig kemi. Vi arbejder kun med kunder, der tør at forandre sig selv og deres firma. Soulaima Gourani afviser kunder og jobs dagligt. Hun arbejder kun med dem, hun ved, hun kan få til at lykkes.

Nedenfor kan du læse lidt om hver af os i hendes “hardcore team” og vores individuelle ansvarsområder.  Vi er i København, LA, NYC og Palo Alto. 

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet på hjerte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil gerne udfordre dig og din virksomhed!

Soulaima Gourani

Foredragsholder, iværksætter og forfatter 


Mere om Soulaima
Soulaima er omdrejningspunktet i organisationen. Du kan her læse hendes CV  og du kan kontakte hende direkte på mail:

Kontakt
Du kan kontakte Soulaima her

Madeline Familia

PR/media


Mere om Madeline
Madeline Familia er Puerto Rican-Dominican Bronx indført, der bor i NYC, USA. Hun er engelsk talende.

Kontakt
Du kan kontakte Madeline her

Frederik Jørgensen

Webmaster


Mere om Frederik
Frederik  studerer økonomi og ledelse på Aalborg University og har haft egen virksomhed, siden han var 18 år. Han er ansvarlig for hjemmesiden, har du spørgsmål eller finder du en fejl, så kontakt ham gerne.

Kontakt
Du kan kontakte Frederik her