Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Privatpersonen

Mit arbejde har en rigtig stor betydning i mit liv. Jeg arbejder meget, og jeg elsker det. Jeg er stolt af det, jeg har udrettet og opnået. For hvem havde troet det? Det lå ikke lige i mine kort, at jeg skulle klare den.

Jeg er en vaskeægte mønsterbryder.

Jeg har siden 2007 været selvstændig, og har indtil videre opbygget 4 virksomheder, som alle har som omdrejningspunkt at hjælpe mennesker med at få adgang til viden og eksperter online.

Jeg er vild med teknologi, og har været i IT industrien siden 1999. Nu bor jeg i hjertet af Palo Alto, og elsker at arbejde med de nyeste og seneste teknologier.

Jeg er dansk/marokkaner, og har haft en temmelig rodløs barndom med mange udfordringer.

Udfordringer som jeg i dag værdsætter at have været igennem, fordi de i den grad har lært mig meget om livet, og det har lært mig, at man kan knokle sig til toppen – uanset hvor man starter. Uden den have jeg ikke kunnet skrive eller bidrage til de mere end 14 bøger, jeg på den ene eller anden måde har sat mit navn på.

Senest udkom min bog “Design Din Fremtid” som beskriver hvordan fremtidens arbejdsmarked ser ud, og hvordan du kan forberede dig på det. Bogen er til dig, der vil noget med dit liv, og som godt ved det er DIG der bærer ansvaret for at få ting til at ske i dit liv.

Bogen har fået fremragende kritik og anbefalinger. Jeg har udgivet andre bøger, som idag er komplet udsolgte, men du kan stadig få dem, dog kun som e-bøger.

Jeg er gift med Brian, som jeg har kendt siden jeg var 20 år gammel, og vi har en søn født i 2007, samt en datter født i 2009. Jeg har boet i 4 lande og i 15+ byer i mit liv.

Personligt er jeg meget stolt af at være kommet fra ” ingenting” fra Vollsmose, være den buttede pige fra Padborg, og hende, der blev smidt ud af folkeskolen i 7 klasse i Haderslev til nu – muligvis at være blandt de under 1% af kvinder i verden, der lykkes med at opbygge og “funde” en virksomhed her i Silicon Valley. Jeg skammer mig ikke over at være én, der fik sin karakter i skolegården. Jeg bander, taler højt, siger fra og knytter en mental næve, hvis jeg føler mig trådt på.

Jeg er ikke den pæne pigeDe evner og “øretæver” jeg fik som barn, gav mig mod, kant og retning. Kvaliteter jeg har brug for i dag. Er du flinkepigen, som andre kører over, og smører alle deres forventninger over på? Så sig dog stop, og sig fra!

Hvem skal du gøre glad? Kan du gøre andre glade, hvis ikke du passer på dig selv, lever i overensstemmelse med dine værdier? Kunsten er at sige fra, og gå dine egne veje. Jeg blev kåret som een af de danske “Pippi Piger” i en ny dansk bog (ved godt der banalt… men) ….Pippi går egne veje, og det bør du også gøre. Men tør du?

Jeg har set verden, talt på alverdens scener og har spist og festet og arbejdet med royale, præsidenter, og alt der imellem. Intet gør mig dog lykkeligere end at se mine medlemmer inde i FREM I LIVET arbejde med ADIF, og se dem støtte hinanden. Det er så rørende at se, hvordan de har udviklet venskaber på kryds og tværs, og at flere af dem omtaler FIL, som en familie. Det er smukt sagt om et online kursus, må jeg sige.

Da jeg i sin tid stiftede Frem I Livet, var det fordi jeg selv ville have ønsket det eksisterede, da jeg i 1999 skulle igang med min erhvervskarriere. Jeg ville ønske, jeg havde haft et sted at gå hen, og et sted at ” tjekke” ind, når jeg havde brug for opbakning, inspiration, og et sted at gå hen og lære de grundlæggende livsdesign værktøjer. Dengang kunne man kun læse ” hvad kan jeg blive”.

Nu har vi Frem i Livet! Og det vokser, og vi bliver flere og flere. Vi har danskere med fra 14 lande nu, og er, efter sigende Skandinaviens største netværk af “livsdesignere” (dig som vil designe dit eget liv, og ikke bare leve det liv, andre synes, du skal leve).

I 2020 jeg kåret til at være blandt de 30 i verden, man fordel kan lade sig inspirere af, og dette kåret af selveste Thinkers50.

Jeg skriver løbende om mine udfordringer, i mine klummer i blandt andet Forbes og i Berlingske eller andre medier. Du kan eksempelvis læse om hvordan jeg har vendt det at blive mobbet til en fordel.

Min livshistorie er gentagne gange blevet fortalt på alt lige fra TEDx scenen i København til den nylige bestseller bog, der udkom i USA i 2018.

Jeg har flyttet rundt hele mit liv. Senest har vi boet i Texas, og bor altså nu i Palo Alto, Californien. Før Texas boede vi 12 år på Nørrebrogade, København.

Vores USA eventyr har nu taget os til Silicon Valley, fordi jeg er passioneret omkring teknologi, trends og tendenser. Herfra driver jeg mine projekter, bestyrelsesposter og opbygger virksomheden “Women Reignite“. Det er en online app, der sikrer kvinder adgang til den nyeste viden og værktøjer indenfor “livsdesign” og hjælper kvinder med at træffe flere og bedre beslutninger i deres liv.

Du kan følge med i mit liv på sociale medier som Instagram, Facebook, Twitter og Linkedin. Du kan også med fordel skrive dig op til mit nyhedsbrev “Straight Talk”, som i mere end 10 år er udkommet, når jeg har noget på hjerte, og som løbende holder dig orienteret om mit liv, mine lærepenge og modtage invitationer og konkrete tips,  du selv kan anvende i dit eget liv. Især hvis du gerne vil vide, hvordan jeg får tid til det hele, holder mig skarp og relevant, anbefaler jeg dig at melde dig ind i mit online univers og derved få mig som din online mentor og livsdesigner.