Global Dignity Dag (#Dignity 13)

Kort utilgængelig

Dato & tid:
22. nov. 2013
00:00 - 00:00

Lokation:

Kategori: #_CATEGORYNAME


#Dignity 13

– mere værdighed, mere respekt, mere selvtillid

Vi hører hele tiden om konflikter – mellem kulturer, religioner, generationer, sociale klasser, you name it. Det er på tide, at vi sætter fokus på de værdier, der samler og forener os – som skaber fællesskab. Det gør værdighed!

Vi ønsker alle at blive mødt med værdighed og respekt, uanset hvem vi er, hvor vi kommer fra, hvad vi tror på, eller hvordan vi ser ud. Det er hele grundtanken bag den versensomspændende organisation Global Dignity, som bl.a. er startet af kronprins Håkon fra Norge med ønsket om at skabe større bevidsthed om værdighed i alle livets aspekter. Vi kan måske ikke ene person løse verdens konflikter, men vi kan ændre på, hvordan vi selv opfører os og møder andre mennesker.

Global Dignity Day 2013 – #Dignity13, en kæmpe fest for værdighed og respekt

For sjette år i træk afholder organisationen Global Dignity Day – international værdighedsdag, hvor mere end 350.000 unge fra 50 lande sætter fokus på værdighed.

I Danmark fejrer vi dagen 22. november. Det gør vi bl.a. med en kæmpe fest i hjertet af København, der hylder værdighed og respekt. Vi vil skabe en kulturfest, der placerer København på det internationale værdighedskort . Hvor kunstnere mødes for at sætte fokus på værdighed, og gennem kunsten giver deres bud på værdighed i København 2013. Vi har helt eksklusivt fået den internationalt efterspurgte DJ og hjerneforsker Olivier Oullier til at komme og sprede god karma og værdighed med sin helt særlige mindblowing electronica-lyd.

Som en del af programmet kårer vi årets mest værdige københavner. Festen starter kl. 20 og programmet slutter senest kl. 22. og derefter er der fri fest med DJ indtil kl. 02.00.

Hvad sker der ellers?
Global Dignity Day er mere end en fest. Hele dagen er de mange frivillige unge fra Global Dignity ude på skoler for at tale om værdighed og dele deres værdighedshistorier med andre unge og på den måde skabe større bevidsthed om værdighed i hverdagen.

Om Global Dignity

Global Dignity er en frivillig, upolitisk verdensomspændende organisation, der arbejder for at udbrede bevidstheden om værdighed i alle livets aspekter. Bag organisationen står kronprins Håkon fra Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE – John Hope Bryant fra USA.
Organisationens arbejde anerkendes i over 40 lande verden over. Fra USA til Pakistan og fra Norge til Venezuela. I alle lande arbejder organisationens ambassadører og utallige frivillige for at hjælp unge og voksne med at opnå den højeste personlige udvikling, så de kan hjælpe andre med at opnå det samme.

Global Dignity Danmark
Global Dignity Danmark er en frivillig ngo, der arbejder inden for børne- og ungeområdet. Vi er en non profit-organisation ude politiske dagsordener og bindinger. Vi ønsker en ungdom med fokus på værdighed og med værdig behandling af andre.
Vi ønsker at sprede budskabet om værdighed til alle unge i Danmark. Det skal bl.a. ske via unge selv, som peer to peer, da vi mener, unge er bedst til at inspirere andre unge.

Vores formål er:
• At styrke unges selvtillid
• At skabe større medmenneskelig forståelse blandt unge
• At skabe et fundament for en værdig ungdom
• At klæde unge på til at træffe værdige beslutninger livet igennem

Derudover har Global Dignity Danmark et korps af vejledere, der holder Global Dignity Dage rundt om på landets skoler. Dignity Dag er en dag med undervisning i værdighed, hvor frivillige unge vejledere fra Global Dignity besøger skoler og taler om værdighed i ordets bredeste forstand, deler deres værdighedshistorier, og går i dialog med andre unge om emnet.
 
Læs mere eller følg os på:
globaldignity.dk
globaldignity.org
Facebook: Global Dignity Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *