How to lead a memorable life.

Indlæser kort...

Dato & tid:
30. sep. 2015
16:45 - 19:15

Lokation: Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 Kbh Ø.

Kategori: #_CATEGORYNAME


HVAD SKAL VI ÆNDRE, HVIS VI ALLEREDE LEVER I PARADIS?
Ret beset har vi jo stadig masser af udfordringer. Iværksættere og virksomhedsejere er konstant på udkig efter den nye “cutting edge” opfindelse eller konkurrencefordel. Og selv hvis vi befinder os i “happy-gruppen” som lever problemfrie liv, så må der være mere i livet, større bevidsthedsniveauer vi kan udforske. Hvordan bliver vi mere end bare forbrugere? Hvordan lever vi TRULY MEMORABLE LIVES?
4 TEDx SPEAKERS FOR PRISEN PÅ 1
Til at diskutere dette emne har vi inviteret 4 internationale profiler – alle 4 er udnævnt blandt Europas Top-100 Talenter af det franske magasin “Courier International” og alle har talt på TEDx. Den ene er dansk, hun hedder Soulaima Gourani, og med sig har hun taget et spændende og provokerende team af marketeers, konceptualister og iværksættere.

Det er FØRSTE gang, at vi prøver dette format med hele 4 speakers. Vores mål er at præsentere dig for dybe indsigter og sjove idéer – tanker som kan skabe eftertænksomhed og måske nye tanker hos dig. Vi har brudt med den traditionelle Speaker-publikum model og skabt et format, hvor netop du involveres. Dette kommer til at foregå i en kombination af TED-talk, dialog og debat. GLÆD DIG!
Få mere info og for tilmelding tryk HER