Kursus i “Tag Magten over Din Karriere”

Indlæser kort...

Dato & tid:
11. jan. 2014
09:00 - 16:00

Lokation: København

Kategori: #_CATEGORYNAME


Soulaima vil d. 11. januar 2014 holde et kursus i “Tag Magten over Din Karriere”. Kurset forløber sig over to dage, d. 11. januar 2014 og d. 20. februar 2014 – Se andet kursus her.

Dette kursus er ikke for sarte sjæle!
Slut med simrepunkt, udsættelser og dårlige undskyldninger! Fyr din indre funktionær og ansæt dig selv på nye livsvilkår.
Du skal droppe vanetænkningen og til at indse at ingen kommer og redder dig. Drop funktionær-tankegangen og sikkerhedsnettet og se på dit liv med helt nye øjne. Som menneske er jeg ret optaget af udvikling for at sikre sig selv mod afvikling, tab af markedsværdi og kedsomhed som følge af et uinspirerende (arbejds)liv.

Er du bange for fremtiden?
Du behøver ikke dope det væk. Utilfredshed og nedtrykthed (i doser,) er udmærket, fordi det prøver at fortælle dig noget. Lytter du? Utilfredshed kan være en glimrende driver for udvikling.
Personlig udvikling er ikke noget du går til et par gange om året hos en coach. Det er livslang læring, hvor du hele tiden udvikler og udfordrer dig selv og dit ståsted. Bliver du stående for længe bliver du både dum og doven af det. Invester i dig selv.

 

 
Så sæt kryds i din kalender, og reserver din plads hos Louise;

Der er kun 20 pladser ialt!

Pris: 4.500 kr + moms

Tilmelding er bindende og forudbetales inden kursusstart,
Du får kursusbevis, bog og forplejning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *