Lederne Midt-Vest gør det andre har svært ved!

Indlæser kort...

Dato & tid:
12. sep. 2013
19:00 - 21:00

Lokation: Remisen Brande, kultur- og konferencecenter

Kategori: #_CATEGORYNAME


Lederne Midt-Vest gør det andre har svært ved!

Overskrifterne man kan sætte på Soulaima Gourani, er mange. Det samme gælder hendes erfaring, et faktum som hendes CV bevidner. Allerede som 28-årig blev Soulaima Gourani anerkendt som en af Danmarks dygtigste erhvervskvinder, da hun modtog de to prestigefyldte priser Rising Star og Talent 2004. Siden da, er meget vand løbet under broen, og efter at have haft ledelsesansvar i virksomheder som Hewlett-Packard og A.P. Møller Maersk, anvender Soulaima Gourani i dag sin kolossale viden og erfaring, som rådgiver og foredragsholder for en række af Danmarks mest innovative virksomheder.

Soulaima Gourani er vidt efterspurgt som foredragsholder, hvor hun sparker liv i såvel danske som internationale virksomheder indenfor områder som strategi, ledelse og karriereudvikling. Soulaima Gourani har gennem sin karriere inspireret og udfordret et imponerende antal af Danmarks største og mest innovative virksomheder, et faktum hendes referenceliste bevidner. Soulaima efterspørges blandt andet på grund af sine 10 års erfaring i multinationale virksomheder, sin innovative tilgang til salg, ledelsesstrategi og karriereudvikling, samt sin evne til at forudse hvordan markeder reagerer. Yderligere har hun enorme mængder energi og autenticitet, hvilket blev belønnet i 2010 da Soulaima modtog prisen som årets foredragsholder indenfor kategorien Trends og Tendenser..

Så sent som i August 2013 er hun nomineret blandt de 20 mest indflydelsesrige og dygtigste business tænkere i Norden, og overgår i den sammenhæng bl.a. Anders Povlsen (Bestseller) og Lars Rebien Sørensen (CEO NOVO); som ikke blev nomineret.

Hvordan kan du deltage??

Er du medlem af lederne? – gå ind på
Og følg instruktionerne.

Er du ikke medlem af lederne? Gå ind på: http://billetto.dk/soulaima_gourani

I begge tilfælde koster det stadig KUN 100 kr at få denne oplevelse.

God fornøjelse
Med venlig hilsen
LEDERNE MIDT VEST

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *