Vejle Boldklub Koldings netværksmesse

Kort utilgængelig

Dato & tid:
7. nov. 2012
07:30 - 13:30

Lokation:

Kategori: #_CATEGORYNAME


Vil du skabe nye stærke forretningsmuligheder?

Vejle-Kolding erhvervsklub’s netværk er landets største (og stærkeste), og vi kan derfor sammensætte det perfekte match – både på og uden for banen.
I et stærkt netværk anbefaler vi hinanden. Vi samarbejder om løsninger, og vi bruger hinandens kompetencer, så det skaber merværdi for vores kunder.
På regionens største netværksmesse kan du præsentere din virksomhed for over 175 forretningsmuligheder og samarbejdspartnere. Du kan forstærke og udvide dit netværk i blandt medlemmerne af Vejle Boldklub Kolding Erhvervsklub, og de gæster netværket inviterer.

 

Program

07.30:
Der åbnes for opstilling af stande. Vingsted hotel- & konferencecenter byder på morgenbuffet til alle udstillere indtil kl. 08:30

08:45:
rcogm reklamebureau præsenterer Soulaima Gourani “Sådan opbygger du dit stærke professionelle netværk”
Kom og lad dig inspirere af Soulaima Gourani (kåret af World Economic Forum til en af verdens bedste ledertalenter), som deler ud af sin imponerende viden og forskning om professionelle relationer. Samtidig får du konkrete redskaber, som kan tages i brug med det samme, og kan medvirke til at give dig endnu større udbytte af Netværksmessen!!

09:30-13:00:
Messen er åben

13:00:
Afslutning af messen med kåring af dagens flotteste stand og af den virksomhed, som har medbragt flest gæster.
Vingsted hotel & konferencecenter er vært ved en sandwich og en vand.
Tak for i dag

 
Læs mere om arrangementet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *