Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Presse

Velkommen til Soulaima’s presseside.

Soulaima Gourani er en hel del i danske og udenlandske medier. Faktisk er hun i gennemsnit 1-3 gange om ugen i et eller andet medie, tv-interview eller i en podcast.

På denne danske hjemmeside prøver vi at holde jer så opdateret som muligt på hendes medvirken og rolle som samfundsdebattør, og som iværksætter. Hun har i mange år siddet fast i debatpaneler på kanaler som P1, og har medvirket i Mads og Monopolet, TV debatter som eksempelvis Deadline og Debatten samt i de forskellige tv aviser etc. Hun har endvidere medvirket i tv programmer/serier for DR/TV2.

Hun bidrager løbende med egen klumme eller som en del af et blogger-team for aviser som Jyllandsposten, Berlingske, Magasinet Søndag, samt i diverse fagblade som “Tid og Tendenser” og for Superavisen (dansk detailhandel). Hun skriver iøvrigt fast for FORBES i USA, hvor hun har sin helt egen ugentlige klumme om ledelse og inklusion (yearhh).

Hendes passion er fremtidens arbejdsmarked, fremtidens uddannelsessystem, iværksætteri,  sundhed, ligestiling og især internationale anliggender.  Ligeledes idet hun bor i USA (Palo Alto) tager mange af hendes interviews endvidere udgangspunkt i det vi kan lære af og fra eksempelvis USA/Silicon Valley.

Hun skriver løbende for blade og magasiner, der køber hendes artikler. Vil du vide mere om priserne for en artikel (serie), kan du kontakte Soulaima på

Er du på udkig efter pressefotos eller andet pressemateriale, er du også kommet til det rette sted.

Her finder du pressebilleder i mange varianter og opløsninger. Du kan finde artikler, som Soulaima har skrevet eller medvirket i både trykte, digitale, gamle og nye. Her kan du ligeledes altid finde et bredt og opdateret udvalg af podcast, TV- og lydklip, hvori hun medvirker.

For overskuelighedens skyld er alt arkivet og opdelt i følgende kategorier.

God fornøjelse.