Menu
Ingen produkter i kurven
Soulaima Gourani

Soulaima Gourani

Speaker, adviser, writer, debater, and board member

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Artikler

Soulaima Gourani optræder fra tid til anden i de trykte medier. Her på siden kan du finde et udvalg af artikler, som enten skrevet af eller omhandler Soulaima Gourani. Ønsker dit medie at få en kommentar eller et interview med Soulaima, er I meget velkommen til at tage kontakt. For længere artikler skrevet på anmodning, tag venligst kontakt for en individuel aftale.

Du kan klikke på hver enkel artikel for at få den vist.

Rigtig god fornøjelse.

“WHAT CAN WOMEN LEARN FROM CHALLENGES TO ELIZABETH WARREN’S “LIKABILITY?”

Article: GRITDAILY, gritdaily.com

Senator Elizabeth Warren meddelte, at hun udforskede et 2020-præsidentbud. Derefter stillede kritikere spørgsmålstegn ved, Elizabeths “Likability”.

(Engelsk)


“Soulaima Gourani: “Jeg gør et stort arbejde for kvinder, jeg er stolt af””

Artikel: Alt, alt.dk

Det er fast praksis for Soulaima Gourani, når hun bliver involveret i arrangementer, hvor der kun er mænd på talelisten, at ringe til organisatoren og foreslå at skifte nogle af mændene ud med kvinder, hun kender.


“On Finding Your Hunger, Happiness, and Honor as a Professional”

Article: COLOR Magazine, colormagazine.com

For at øge din markedsværdi og leve det liv, du fortjener, skal dine sande talenter findes, praktiseres og løbende evalueres. Jeg siger altid, at en måde at finde dine “sande talenter” på er at finde dit formål i livet.

(Engelsk)


“Why there is a fine balance between “to burn” and “to burn out”, With Author Soulaima Gourani”

Artikel: THRIVE Global, thriveglobal.com

Der er en fin balance mellem “at brænde” og “at brænde ud”. Man trives, når man elsker hvad man gør, og man er god til det man gør. Det kommer af en kombination af talent, lidenskab, mening og ambitioner. De fleste mennesker kommer aldrig til at trives. Hvorfor? fordi de ikke lever i overensstemmelse med […] (Engelsk)


“How to Recognize Talent”

Artikel: Training, www.trainingmag.com


Virksomheder bruger energi, tid og penge på “talent”, der måske ikke slet har de nødvendige færdigheder og kan overse dem der faktisk har det de søger. – Blot fordi virksomhederne ikke ved, hvad man skal lede efter og  hvordan man kan få øje på det. (Engelsk)


“Late Bloomer? Fear Not, The Best is Yet To Come”

Artikel: NY Daily News, www.nydailynews.com


Føler du at tiden går, og du ikke har ‘peaket’ i livet endnu? Ingen grund til bekymring, det er helt sundt og normalt. Mange mennesker føler sig gladere, når de bliver ældre og dermed mere tilbøjelige til at træffe beslutninger, der fremmer det liv, de ønsker sig i en mere moden alder. (Engelsk)


“A New Leadership Genre Is Bound To Appear”

Artikel: Forbes, www.forbes.com


Automatisering og robotter bliver sat til at overtage mange af de funktioner, der betjenes af menneskelige medarbejdere. Lederskab er nøglen til næsten enhver virksomheds succes, og som teknologien fortsætter med at påvirke den måde, vi arbejder på, vil det påvirke de måder vi leder på. (Engelsk)


“Why You Can’t Pick the Winners!”

Artikel: Great Leadership, www.leadershipdigital.com


Langt de fleste succesfulde og innovative personer og virksomheder, jeg er personligt bekendt med, blev innovative, fordi de ikke havde tid, penge eller blev udelukket og ikke værdsat. (Engelsk)


“How to Have People Help You Again and Again…”

Artikel: Influential People Magazine, www.influentialpeoplemagazine.com


Vil du gerne modtage hjælp igen og igen? Har du brug for at folk  fungerer som din ambassadør og anbefaler dig til deres netværk? Læs mere om hvad du kan gøre. (Engelsk)


“I was Fired While Pregnant”

Interview: SWAAY, www.swaay.com


Jeg var mor og brødvinder, men havde pludselig ikke noget arbejde. Livet er fuld af dage, du ikke kan huske, men for mig, var  dagen jeg blev fyret, en dag, jeg altid vil huske. Det var et afgørende vendepunkt i mit liv. Her er hvordan det blev til en velsignelse. (Engelsk).

“Så må vi se, hvordan det går med dine børn som voksne”

Artikel: “Berlingske”, www.berlingske.dk


Mens Soulaima Gourani har skabt sig en international karriere, har hendes mand brugt en stor del af deres fælles liv på at passe hjem og børn. En konstellation, som særligt Soulaima Gourani er blevet kritiseret for.


“Why Emotional Intelligence Will Become Your Most Valuable Skill at Work”

Artikel: “Convene”, convene.com


Stilles spørgsmålet om hvordan virksomheder kan hjælpe med at udvikle EQ-færdigheder i deres arbejdsstyrke minder Gourani os om, at det er op til den enkelte at tage disse skridt. Hvor bør du starte? Hun foreslår tre områder for vækst. (Engelsk).


“6 women on how they deal with sexism and discrimination at work”

Artikel: “Fast Company”, www.fast-company.com


Soulaima er en af 6 kvinder, der fortæller hvordan, de har håndteret sexisme og diskrimination på arbejdspladsen. (Engelsk).


“Skal kunstnere blande sig mere?”

Artikel: “Jyllands-Posten”, jyllands-posten.dk


Kulturministeren har sat en debat i gang blandt kunstnere. Nogle ser det som deres samfundsansvar at være med. Andre vil hellere tie.


“Leading Generations Y and Z in the Work Place”

Artikel: “Women In Optometry”, reviewofoptometry.com


Denne nye æra kræver nye måder at arbejde, tænke og leve på. Seneste forskning viser, at folk der keder sig og ikke er motiverede i livet kan dø yngre end dem der laver noget de kan lide og brænder for. (Engelsk)


“5 Tips for Building Your Personal Brand”

Artikel: “City National Bank”, newsroom.cnb.com


Forbedring af dit personlige brand kan føre til en bred vifte af muligheder, herunder nye jobtilbud, forretningsforbindelser og muligvis endda foredrag. Af disse grunde bør fagfolk og virksomhedsejere overveje at opbygge et personligt brand. (Engelsk)


“How Emotional Intelligence Helps Your Organization Navigate Change”

Artikel: “Bob The BA”, bobtheba.com


Her er hvordan følelsesmæssig intelligens er afgørende for succesen i forandringen i dit firma og hvordan det hjælper dig videre gennem udfordrende tider. (Engelsk)


“Why Emotional Intelligence Will Become a Key Leadership Skill at Work”

Artikel: “Living Better 50”, livingbetter50.com


Soulaima deler hendes indsigt i fremtidens af arbejdsmarked. For at være kompetent i fremtiden er det ikke din uddannelse eller ekspertise, som gør dig værdifuld på arbejdsmarkedet. Du skal udvikle er bløde færdigheder som empati, evne til at arbejde med andre og integritet. Ifølge Soulaima vil følelsesmæssig intelligens blive den mest vigtigeste kompetence i faglige rammer. (Engelsk)


“Why Success Often Drives Friends Apart”

Artikel: “Pick The Brain”, pickthebrain.com


Nogle gange når de der er nær os når succes i deres karrierer eller personlige liv, begynder vi at blive jaloux og spekulere på, hvorfor vi ikke var så heldige. Nogle mennesker har grundlæggende vanskeligheder med at håndtere succes – især andres succes. (Engelsk).


“4 Ways To Handle A Crisis At Work”

Artikel: “Forbes”, forbes.com


Mit liv har været fyldt med betydelige kriser. Jeg blev sparket ud af skolen, fyret tre gange og flyttede land fire land gange som ung og voksen. I dag er det lykkedes mig at have, hvad mange vil mene er, en succesfuld karriere. (Engelsk).


“Up & Coming Women Solopreneurs to Know”

Artikel: “Better After 50”, betterafter50.com


“Solopreneur” er ikke et “nyt” udtryk, men det er blevet en del mere relevant for nylig. Ordet kan nemt byttes med ordet “entrepreneur.” Der er dog distinkte forskelle. (Engelsk).


“4 Ways to Handle a Crisis at Work”

Artikel: “Next Avenue”, nextavenue.org


Mit liv har været fyldt med betydelige kriser. Jeg blev fyret tre gange, jeg flyttede fire gange som ung voksen og blev sparket ud af skolen. I dag lykkes det mig stadig at have hvad mange ville mene er en succesfuld karriere. (Engelsk).


“How To Lead Generations Y and Z”

Artikel: “Chief Executive”, chiefexecutive.net


Disse nye tider kræver nye måder at arbejde, tænke og leve på. Det nyeste forskning viser, at folk der keder sig eller er ligeglade med det de laver kan dø yngre end dem der laver noget de kan lide. (Engelsk).


“EQ Experts Tell Entrepreneurs to Do These 4 Things to Stay Relevant and Be an Effective Leader”

Artikel: “Entrepreneur”, entrepreneur.com


Følelsesmæssig intelligens (EQ) er den stærkeste forudsiger for professionel succes, selv mere end intelligens og personlighed, siger Soulaima Gourani. (Engelsk).

“5 Workplace Skills That Will Be Vital in The Future”

Artikel: “Women of HR”, womenofhr.com


Soulaima Gourani deler hendes insigt i fremtiden af arbejde og hvilke kompetencer der vil blive nødvendige.. (Engelsk).

“5 Workplace Skills That Are More Important Than Professionalism”

Artikel: “Dana Manciagli”, danamanciagli.com


Soulaima Gourani deler hendes insigt i fremtidens arbejdsmarked og hvilke kompetencer der vil blive nødvendige.. (Engelsk).

“What It’s Like to Get Fired While Pregnant”

Artikel: “She Knows”, sheknows.com


Når folk spørger mig, “Hvad har været din største præstation?” svarer jeg altid, “at jeg formåede ikke at gennemgå en komplet nedsmeltning i 2007.” Det var året jeg blev gravid – og så blev fyret. (Engelsk).

“How to Find Your Drivers and Motivation”

Interview: “Ms. Career Girl”, mscareergirl.com


At få et arbejde er ikke længere nok. Vi må lære hvordan vi skaber job, og hvordan vi forbliver relevante, innovative, skarpe og ansvarlige. (Engelsk).

“On Finding Your Hunger, Happiness, and Honor As A Professional”

Interview: “Color Magazine”, colormagazine.com


For at øge din markedsværdi og leve det liv, du fortjener, må dine sande talenter findes, praktiseres og løbende evalueres. Jeg siger altid, at en måde at finde dine “sande talenter” på er at finde dit livs formål. (Engelsk).

“Why Most Small Business Partnerships Fail”

Interview: “Succeed as your own boss”, succeedasyourownboss.com


Parnerskaber i små virksomheder er, som personlige relationer, ikke altid lette. For at være vellykket i et partnerskab skal du forstå den menneskelige dagsorden og primitive drivere for alle parter. Når du kombinerer dette med den organisatoriske tilgang til virksomheden, er du meget bedre rustet til at forstå årsagerne til succes eller fiasko. (Engelsk).

“Økonomisk frihed er vigtigere end nogensinde”

Interview: “Dansk aktionærforening”, www.shareholders.dk


“Allerede som teenager oprettede forfatteren og foredragsholderen Soulaima Gourani en ”fuck you-konto,” der skulle sikre hende økonomisk uafhængighed. Nordeas forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen anbefaler alle at oprette en ”frihedsopsparing.”

“Women’s Day 2018: #whatwillyoupasson?”

Interview: “Map My Genome”, mapmygenome.in


“Da vi spurgte nogle stærke kvinder, hvilket træk de vil videregive til deres døtre, var det mest efterspurgte RESILIENCE”. Nogle ser det som evnen til at komme igennem svære situationer og for nogle er det evnen til at “kæmpe hårdere uden frygt for at fejle.” Andre opfatter det som nøglen til at holde følelsesmæssig balance. (Engelsk).

“Does Making Your Bed Make You More Productive?”

Interview: “ELITE DAILY”, elitedaily.com


“En uredt seng”, siger Soulaima til Elite Daily, “vil give dig en fornemmelse af at have en løs ende”, så ved at bruge et par minutter på at rede din seng, vil du “eliminere 100% unødvendig stress”. (Engelsk).

“Why Emotional Intelligence Will Become A Key Leadership Skill At Work”

Interview: “Young Upstarts”, youngupstarts.com


For at være kompetent i fremtiden er det ikke din uddannelse, forretningsevner eller ekspertise, som gør dig værdifuld på arbejdsmarkedet. Hvad du skal udvikle er bløde færdigheder som empati, evne til at arbejde med andre og integritet. (Engelsk).

“Corporate Advisor and Lecturer Helping Connect Manufacturers to End Users”

Interview: ” Hearpreneur”, hear.ceoblognation.com


Antallet af kvindelige entreprenører i erhvervslivet er stigende. Vi havde en chance for at interviewe Soulaima og spurgte om hendes historie, hvordan hun startede sin forretning og fremtiden for TradeConductor. (Engelsk).

“Why emotional intelligence will become your most valuable skill at work”

Interview: ” AZ BUSINESS MAGAZINE”, azbigmedia.com


En af de mest magtfulde virksomhedsledere i dag, Elon Musk, mener, at robotter repræsenterer den fremtidige arbejdsstyrke, og at teknologi vil erstatte mange arbejdspladser. Soulaima Gourani deler hendes indsigt om, hvad der vil være din mest værdifulde færdighed på arbejdspladsen i det miljø (Engelsk).

“HubCulture, Davos 2018 – interviewing Soulaima Gourani”

Interview: “HubCulture”, hubculture.com


Eksecutive Redaktør, Edie Lush,taler med Soulima Gourani om oprindelsen af organisationen Global Dignity og deres arbejde (Engelsk).

“On Leadership, Community Bonding, and Business Success”

Interview: “Color”, colormagazine.com


Det er ikke nemt at opbygge og køre en succesfuld virksomhed. Der er to træk, som mange mennesker mangler, men er nødvendige for at opnå succes, nemlig indsats og beslutsomhed. Godt lederskab er en anden faktor, der er nødvendig for en virksomheds succes. Det er, når du kombinerer alle disse faktorer, når du driver en virksomhed / organisation, at du vil kunne øge din indtægt og indflydelse på i det samfund og marked du opererer i. (Engelsk).

“Hvad Soulaima gør, er altid det rigtige..”

Interview: “Corporate Mor”, corporatemor.dk 


Soulaima Gourani er rykket til Amerika, og er allerede blevet anerkendt for sin unikke fremgangsmåde til den corporate verden. Hun har for nylig givet et interview til Nativa World, om hvordan hun er nået hertil i livet, og hendes vurdering af de fremtidige behov hos medarbejdere og ledere.

“Jalousi i venskab: Hvorfor succes ofte driver venner fra hinanden”

Interview: “Hey Mama”, heymama.co. 


Jalousi er en normal følelse, som alle oplever, men hvis du ikke er forsigtig, kan jalousi vokse til vrede og bitterhed. Læs mere om, hvordan du håndterer jalousi i venskaber. (Engelsk).

“6 ways to be more memorable when networking”

Interview: “Forbes, India”, forbesindia.com. 


Opskriften på at blive husket er relativt ligetil. Mange af os kan øge hvor meget vi huskes ved at træne vores “likeability”. Når du møder nogen for første gang, er det vigtigt, at du bruger de første par minutter klogt. Læs Soulaimas seks gode råd til hvad du skal gøre. (Engelsk).

“HOW-TO Deal With Jealousy of Your Friend’s Success”

Interview: “Celebrate Women Today”, celebratewomantoday.com.
Twitter, Google+


Jalousi er en af de stærke følelser, der kan kanaliseres på to måder: enten i retning af at selvudvikling eller som selvdestruktion. Soulaima Gourani udforsker denne stærke følelsesmæssige enhed i os giver nogle proaktive og støttende HOW-TO-råd, som du måske kan bruge. (Engelsk).

Author Soulaima Gourani And Her Book “Take Control of Your Career”

Interview: “Celebrate Women Today”, celebratewomantoday.com, Google+


Jeg elsker at dele historier om de kvinder, der med deres liv, karriere og udholdenhed gør dette liv til et bedre sted på jorden, fortæller Soulaima Gourani. I interviewet fortæller hun om baggrunden for at skrive en bog, om hvordan du tager hånd om din karriere. (Engelsk).

“5 keys to a promotion, according to this international economics expert”

Gæsteblogger: Soulaima Gourani, Young Upstarts


Rent held eller en ven højt oppe er temmelig sjældne årsager til at man bliver forfremmet. I dagens hurtige globale økonomi er det nødvendigt at positionere sig selv for at få sat skred i karrieren og blive forfremmet. Det er ganske enkelt et spørgsmål om at følge nogle simple strategier, – læs her hvad du skal gøre. (Engelsk).

“Why Most Partnerships Fail! And Steps to Prevent Failure…”

Gæsteblogger: Soulaima Gourani, Young Upstarts


Er du eller din virksomhed gået ind i strategiske partnerskaber med andre mennesker eller virksomheder? Ser du fordelene ved at indgå et partnerskab for at høste de mange fordele uden at skulle foretage store investeringer, såsom i erhvervelser? (Engelsk).

“Soulaima Gourani Quotes”

Citater: Soulaima Gourani, Euronews


‘Kan du håndtere folks mangfoldighed – folk i forskellige aldre, forskellige personligheder eller uddannelsesmæssige baggrunde, – og du kan klare den konflikt, der følger med det, vil du være virkeosmhedens højest betalte og mest værdifulde medarbejder’. (Engelsk).

“Are you a Late Bloomer?”

Gæsteblogger: Soulaima Gourani, Home Business


Har du følelse af du ikke har ‘peaket’ i livet endnu? Man kan nemt få det indtryk at alle entreprenører er i 20erne og 30erne, men det er bare en del af billedet. Der er masser af iværksættere, der har fået de “store ideer” og har grundlagt succesfulde virksomheder senere i livet. (Engelsk).

“How to overcome crises in your career”

Gæsteblogger: Soulaima Gourani, Lady Boss Blogger


‘En personlig krise bør aldrig spildes, – der kan komme en masse gode ting ud af den.  Din livshistorie former dig til både det bedre og værre – tag ejerskab over den og vær stolt af, hvem du er, siger Soulaima. Hun deler også de grundregler hun sætter for sig selv og ‘Det gode liv’. (Engelsk).

“Blandt ‘100 kvinder på toppen’- Soulaima Gourani: Born global”

Gæsteblogger: Soulaima Gourani, Lady Boss Blogger


De har topjob, de har indflydelse, de er rollemodeller, og så har de skabt bemærkelsesværdige resultater. Berlingske Business Magasin præsenterer i en særudgave fredag “100 kvinder på toppen” fordelt på ti kategorier. Soulaima Gourani er en af de 100 kvinder i kategorien ‘Rådgivere’

“How To Write Emails People Will Actually Read”

Gæsteblogger: Soulaima Gourani, Lady Boss Blogger


Er du på udkig efter et job, en investering, et kontor eller måske en romantisk date? Hemmeligheden ligger i HVORDAN du skriver dine mails. Nøglen til at få folk til at huske dig er at intensivere den energi, der udstråler fra dig – også når du skriver.’ (På engelsk).

“7 Mental Health Myths Debunked By Experts Who Are Helping Us Defeat The Stigma – #4 ”

Interview med Soulaima Gourani, Elite Daily


Stigmaet omkring psykisk sygdom synes at være 10 gange stærkere på arbejdspladsen. Alt for mange mener stadig, at ledere med psykiske problemer ikke kan (eller burde) være i ledende stillinger. Ledere, der lider af en psykisk sygdom, kan være store ledere. Tænk bare på Abraham Lincoln og Martin Luther King Jr  som begge led af depression. (På engelsk).

“#8 Channel Postive Energy”

Interview med Soulaima Gourani, Elite Daily


Ifølge Soulaima Gourani er det vigtigt at have en “levende” følelse af energi, når det gælder udvikling af selvtillid. Der er en grund til at “gode vibes” er tiltrækkende. Det er ikke en kliché, og det går langt ud over den stereotype hippie mantra. Positiv energi er et mindset. (På engelsk).

“This is Why People Who Reach Success Later in Life are Winning”

Interview med Soulaima Gourani, Jeneba Speaks


Det er godt at få succes sent i livet. Faktisk føler mange mennesker sig lykkeligere og sundere, når de bliver ældre. Der er mange forskellige grunde til, at folk ikke finder den rette vej indtil “senere i livet”. Soulaima fortæller her om hvilke årsager der kan ligge til bag at mange mennesker blomstrer sent i livet. (På engelsk).

“Soulaima Gourani designs strategic work styles around people’s deisred lifestyles”

Interview med Soulaima Gourani, Lady Boss Blogger


Soulaima fortæller: ‘For tiden har jeg dedikeret mit liv til at hjælpe andre med at forbedre deres liv. Jeg gør mennesker og virksomheder modige og får dem til at stråle, ved at hjælpe med at frigøre deres enorme potentiale og finde deres talenter, passion og mening med livet’. (På engelsk).

“The Trick to Creating a Memorable First Impression”

Interview med Soulaima Gourani, Millenial Magazine


At blive glemt og overset af andre mennesker, kan koste dig selvtillid. Så, hvad er hemmeligheden til at blive set og husket? Opskriften er relativt enkel. Ved at træne vores ‘likeability’, kan vi øge vores evne til at gøre indtryk på de mennesker vi møder. Så, når du møder et menneske for første gang, sørg for, at bruge de første par minutter klogt. Læs guiden til hvad du kan gøre. (På engelsk).

“Your Energy is more important than your intelligence!”

Interview med Soulaima Gourani, Huffington Post


Ifølge Stanford Universitet er en høj IQ ikke nødvendig for at føle sig lykkelig og have succes i livet. Forskning viser at følelsesmæssig intelligens har en positiv indflydelse på forskellige områder af livet, og at en høj følelsesmæssig intelligens sikrer større succes med karrieren end en høj IQ eller stor erfaring. (På engelsk).

“Are you looking for a job? Don’t. Create it!”

Interview med Soulaima Gourani, Huffington Post


Om 10-15 år har arbejdsmarkedet forandret sig radikalt, og vi må forstå at de fleste af os har mistet vores faste jobs. Der vil være nye jobs, og du må sætte dig ned og beslutte dig for, hvad du vil lave. Vi må forberede os på, at i fremtiden er uddannelse ikke en jobgaranti. Det er, den værdi du skaber, der betyder noget. (På engelsk).

“How to recognize talent”

Interview med Soulaima Gourani, Young Upstarts


Hvert år spildes millioner af US dollars på at spotte talent. Store virksomheder bruger tid, penge og energi på at dyrke medarbejdere uden talent – mens man overser de virkelig talentfulde mennesker. Blot fordi de ikke ved, hvordan ægte talent spottes. (På engelsk).

“What Is Talent, And How Do You Spot a Talented Person?”

Interview med Soulaima Gourani, Windy City Cosmo


Hvert år spildes millioner af US dollars på at spotte talent. Store virksomheder bruger tid, penge og energi på at dyrke medarbejdere uden talent – mens man overser de virkelig talentfulde mennesker. Blot fordi de ikke ved, hvordan ægte talent spottes. (På engelsk).

“This Book Proves That EQ Is Key to Success”

Interview med Soulaima Gourani, Nativa World


Mennesker med en høj følelsesmæssig intelligens er bedre til at skabe gode relationer og har evnen til at håndtere følsomme og anspændte situationer. Soulaima Gouranis bog ‘Take Control of Your Career’ er en guide til at forbedre og få succes i dit arbejdsliv ved at bruge dine sociale kompetencer. (På engelsk).

“HVORFOR DEN FØLELSESMÆSSIGE INTELLIGENS ER SÅ VIGTIG FOR EN SUCCESFULD KARRIERE”

Med Soulaima Gourani , Yahoo


“Hvis du kan rumme folks forskelligheder – mennesker i forskellige aldre, forskellige personligheder og uddannelsesbaggrunde, eksempelvis – og håndtere de konflikter der opstår, bliver du virksomhedens højest betalte og mest værdifulde medarbejder, udtaler Soulaima”. (På engelsk).

“How to find a mentor to advance your career”

Interview med Soulaima Gourani ,CNBC – Make it!, cnbc.com


Soulaima Gourani, World Economic Forum ekspert og TED Talks mentor, fortæller hvordan det at etablere et solidt menstorskab er den mest effektive måde at avancere din karriere og personlige udvikling. (På engelsk).

“HVORFOR DEN FØLELSESMÆSSIGE INTELLIGENS ER SÅ VIGTIG FOR EN SUCCESFULD KARRIERE”

Interview med Soulaima Gourani ,CNBC – Make it!, cnbc.com


“Hvis du kan rumme folks forskelligheder – mennesker i forskellige aldre, forskellige personligheder og uddannelsesbaggrunde, eksempelvis – og håndtere de konflikter der opstår, bliver du virksomhedens højest betalte og mest værdifulde medarbejder, udtaler Soulaima”. (På engelsk).

“Kendt erhvervskvinde spår: Nu er nørdernes tid kommet – og vi vil se en meget større ulighed”

Interview med Soulaima Gourani ,Berlingske, b.dk


“Dit arbejde bliver forandret inden for de næste ti år. Er du klar, eller har du givet op på forhånd? Det spørgsmål stiller Soulaima Gourani og varsler, at nørdernes æra er kommet”.

“Brug din sommerferie på at forberede dig. Det giver pondus”

Interview med Soulaima Gourani ,TechSavvy Media,  techsavvy.media


Hun har diverse priser under bæltet, har arbejdet sammen med nogle af verdens fremmeste ledere og er en af de mest kendte foredragsholdere og rådgivere herhjemme. Det er en succes, man ikke kommer sovende til. Det handler om at tage ansvar for den vej, man vælger, og bruge ferierne til at komme et skridt foran.

“Should Making Money Be Your End Goal?”

Artikel af Soulaima Gourani, homebusinessmag.com.


Gør penge dig glad? Hvor mange penge skal der til, før du er tilfreds? Soulaima giver et bud på hvordan du sætter mål der styrker din virksomhed, din karriere og dit liv. (På engelsk).

“Näringslivet är drivande när det gäller hållbarhetsarbete”

Pressemeddelelse for Konference “Vastsveriges Affarstidning”.


Det er sandsynligt, at international forretning har overtaget stafetten fra politikkerne for bæredygtig social udvikling. Dette var en af mange konklusioner på årets udgave af konferencen A Sustainable Tomorrow. (På svensk).

“A Sustainable Tomorrow flyttar gränser”

Pressemeddelelse for Konference “Laholms Tidning”.


Soulaima Gourani deltog i konferencen ‘A Sustainability Tomorrow’, hvor der blev der diskuteret forskellige perspektiver om de globale mål for bæredygtig udvikling med fokus på mål 17 (implementering og globalt partnerskab).. (På svensk).

“Tillsammans igen för en hållbar framtid”

Pressemeddelelse for Konference “Laholms Tidning”.


Soulaima Gourani var en af aktørerne på bæredygtigheds- og fremtidskonferencen ‘A sustainable Tomorrow’ var perspektivet helt særligt, nemlig de globale mål for bæredygtig udvikling, med særlig fokus på mål 17 (Gennemførelse og Globalt partnerskab). (På svensk).

“A Sustainable Tomorrow flyttar gränser”

Pressemeddelelse for Konference “AST”.


På bæredygtigheds- og fremtidskonferencen ‘A sustainable Tomorrow’ var perspektivet helt særligt, nemlig de globale mål for bæredygtig udvikling, med særlig fokus på mål 17 (Gennemførelse og Globalt partnerskab).  For at lykkes kræver det stærkt lederskab og samarbejde på tværs af landegrænser. (På svensk).

“Prinsesse Sofia til konferencen: “A Sustainable Tomorrow”

Pressemeddelelse fra det svenske Kongehus “Kungahuset.se”.


Prinsesse Sofia besøgte d. 2. august bæredygtigheds- og fremtidskonferencen ‘A sustainable Tomorrow’, hvor perspektivet var helt særligt, nemlig de globale mål for bæredygtig udvikling, med særlig fokus på mål 17 (Gennemførelse og Globalt partnerskab). (På svensk).

“Min redning het Mrs. Taylor. Ett enkelt menneske som så akkurat meg”

Kronik og interview med Soulaima Gourani “Agdorposten.no”.


 Vi er alle afhængige af at nogen lytter til os, inviterer os med og stiller krav til os. Vi må tro på hinanden og spørge: ‘Hvad vil du?’ og ‘Hvad kan du?’. På Arendahl konferencen i Norge fortæller blandt andre Soulaima Gourani om hvem der troede på hende, hvad det betød og og hvilken forskel det stadig gør.

“Misbrugt og smidt ud af skolen – men nogen troede på mig”

Interview med Soulaima Gourani “Berlingske, b.dk”.


Når Soulaima Gourani tænker tilbage på de første nu 42 år, hun har levet, står visse begivenheder tydeligere end andre. ‘Nogle af begivenhederne er så utroligt triste, at de for altid har sat deres spor i mig, andre så positive, at de har formet mig og mine værdier på den gode måde’.

“Soulaima Gourani: Keynote speaker, consultant & boardmember”

Interview med Soulaima Gourani “NativeAdvice, thenativesociety.com”.


Soulaima Gourani fortæller om hendes største successer, mest udfordrende øjeblikke, rollemodeller og hendes passion.
(På engelsk)

“Soulaima Gourani: Lecturer, corporate counselor & auther”

Interview med Soulaima Gourani “NativeAdvice, thenativesociety.com”.


Soulaima Gourani fortæller sin historie om hvordan hun har skabt sin karriere og hvad man i hendes branche kan gøre for at opnå succes.
(På engelsk)

“Motivation: Gør medarbejdere til fans”

Interview med Soulaima Gourani “NativeAdvice, thenativesociety.com”.


I dag er det er ikke nok at have tilfredse medarbejdere. De skal være motiverede og engagerede, hvis de skal være gode ambassadører for virksomheden. Sådan sagde virksomhedsrådgiveren Soulaima Gourani i et oplæg ved DI’s Produktivitetskonference 2017. Interview og højdepunkter fra konferencen
Læs mere om Soulaima Gouranis foredrag om internt samarbejde

“Ny trend: Fremover vil vi selv designe vores liv”

Interview med Soulaima Gourani “NetAvisen, navisen.dk


En ny populær trend i USA er ved at melde sin ankomst i Danmark. Fremover vil vi i højere grad designe vores liv, lige som vi ønsker det. Gennem kurser kan du nu uddanne dig til, hvordan dit liv skal designes. Samfundets faste rammer og forventninger skal skiftes ud med personlige drømme og værdier, mener Soulaima Gourani

“Den dansk-marrokanske Soulaima Gourani – en passioneret entreprenør”

Interview med Soulaima Gourani “mapexpress.ma


Soulaima Gourani  fortæller om sin karriere. (På fransk)

“”Ceux qui me répétaient que je n’irai pas loin m’ont paradoxalement motivé pour aller de l’avant. En quelque sorte, je suis reconnaissante qu’ils n’aient pas trop cru en moi lorsque j’étais jeune”.

“Work Wanted: Work is a little different in Denmark”

Interview med Soulaima Gourani “Jacksonville.com


Soulaima Gourani  fortæller om arbejdslivet i Danmark og hvordan men forener et års barselsorlov med at være ambitiøs med sin karriere .

“There are alternatives to a fulltime return, Soulaima says. She recommends that women work a couple of hours each day or a couple of days a week while out to keep up with projects or customers.”.

“Interview med Soulaima Gourani”

Interview med Soulaima Gourani “Brainygirls.dk


Soulaima Gourani  om hvordan hun har skabt det liv hun har i dag med en karriere som foredragsholder, konsulent og forfatter og hele verden som sin arbejdsplads.

“Altså jeg har så mange karriereråd – jeg har jo skrevet bøger om dem. Men altså til kvinder vil jeg især sige ”LÆR AT FORSTÅ OG ELSKE PENGE ” Man skal ikke være bange for penge”.

“Interview with Soulaima Gourani”

Interview med Soulaima Gourani “Remote.co


Soulaima Gourani  om skabe en virksomhed og forretningsmodel hvor arbejdsstyrken er spredt ud over hele verden.
What do you consider the biggest benefits of a remote workforce?
Personal freedom, time optimization, global reach, lower costs (no offices), and fewer meetings (I really dislike meetings). And I like that we are constantly connected.”.

“Fairygodboss Of The Week: Soulaima Gourani”

Interview med Soulaima Gourani, “Fairygodboss.com


Soulaima Gourani fortæller om karierre, egne erfaringer og #1 tip til kvinder som gerne vil klatre hurtigere op af karrierestigen.

“Career advice? Learn how to say no, keep your guard up, never stop learning, and be nice.”.

“3 Steps Women Can Take to Blaze a Leadership Trail”

Interview med Soulaima Gourani Business News daily” via Twitter


Soulaima Gourani  om kvinder og ledelse, egne erfaringer og 3 skridt kvinder kan tage for at klatre hurtigere op af karrierestigen.

“It is my experience that women are held to higher standards than men and need to do more to prove themselves,”.

“Velkommen til min by Austin”.

Interview med Soulaima Gourani  i den danske udgave af Go Traveling International USA


Soulaima Gourani  er blevet interviewet om Austin i Texas, byen hun og familien bosatte sig i, uden nogensinde at have været der.

“Austin er blandt verdens mest innovative byer, fordi byens motto er, ‘Keep Austin Weird’, og fordi indbyggerne tror på, at det hele bliver bedre i morgen”.

“Eliten er magtfuld, moderat anerkendt og svær at få øje på”.

Artikel i Kristeligt Dagblad, 4. nov. 2016


Soulaima Gourani  er blevet interviewet om hvordan det er at tilhøre den magtfulde elite:

“Jeg er stræbsom og ekstremt arbejdsom og ihærdig. Min indstilling har altid været, at jeg var villig til at tilsidesætte behov for at gå efter at blive placeret der, hvor der var magt, indflydelse og mulighed for at tjene penge. Nu er jeg 40 år og er lykkedes med det, så jeg sidder i en række globale bestyrelser, og det, synes jeg selv, er supersejt”

“Lægen anbefalede lykkepiller: Nu sælger de alt og flytter til Texas”.

Artikel i Alt for Damerne, 22. feb. 2016


Soulaima Gourani  er blevet interviewet om familieliv, arbejde og hvordan en livskrise kan være startskud til at forandre ens liv:
“En eksistentiel krise blev starten på et helt nyt liv for Soulaima Gourani. Nu sælger familien alt og flytter til Texas, hvor Soulaima skal arbejde og hendes mand, Brian, passe børn. Mød en kvinde, der altid har ofret meget for sit arbejdsliv – fordi det simpelthen ikke kan være anderledes.”

Blogindlæg på Morsbusiness.dk “Balancen som mor og selvstændig.


“At udvikle og opbygge en forretning SAMTIDIG med at jeg skulle stifte familie. Det er da rigtig hårdt. Jeg har da ofte tænkt på om det var det værd. Om ikke bare jeg skulle hengive mig til et 7-16 job med 5-6 ugers ferie og alt det der. Men jeg må bare indrømme at jeg er en fri sjæl. Det hænger ikke sammen med hvem jeg er.”

Artikel på World Economic Forums Blog “Agenda”


Everything has its own time. Everything sprouts, grows, withers, and disappears. This is the cycle of life – and the same process also applies to money and the way you obtain it.

Artikel på bloggen Positive Luxury


Soulaima Gourani is a lecturer, corporate advisor and a Young Global Leader. Here, she gives her thoughts on the ongoing COP21 negotiations in Paris. 

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 14.57.15

Artikel på The Legacy Project


“To me success is about doing what I love to do and to have an impact on the world. It is about achieving my goals and plans and the feeling victorious”

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 09.31.37

“Mennesker har svært ved arbejde med eliten. Det er sådan en jantelovsk ting”

Artikel i Jyllands-Posten Karriere 16. august 2015


Men turen fra basecamp til toppen af den sne- klædte tinde kan trods strabadserne være alt andet end varm. Det gamle ordsprog, ”det er koldt på toppen”, holder stik, mener i hvert fald administrerende direktør og medejer af fintech- virksomheden CapitalAid 39-årige Soulaima Gourani.

“En god sommer er, når jeg ikke skal rejse”

Artikel i Fyens Stiftidende, Magasinet Livsstil uge 27, 2015


Erhvervs- kvinden Soulaima Gourani vandrede i sommeren 1998 Thailand tyndt med rygsæk og kærestesorg og traf på turen en række beslutninger, som siden har defineret retningen på hendes liv. I dag er hun gift med den mand, der ellers var gået fra hende.

“Hvorfor må du ikke vide, hvad dine kollegaer tjener?”

Artikel i Jyllands-Posten, Finans 22. maj, 2015


Synes du, det er pinligt, at du tjener mindre end dine kollegaer? Eller er du bange for at skille dig ud som den, der får mest? Så er du ikke den eneste. Vi danskere taler nemlig meget lidt med vores kollegaer om, hvor meget vi tjener, og mange synes, det er mere pinligt at tale med kollegaerne om løn, end det er at tale med dem om, hvad der foregår i dobbeltsengen derhjemme.

Skærmbillede 2015-04-10 kl. 11.17.26

“Personlig branding kommer indefra”

Artikel i Henley Magasinet “Karriere”.


På et stadig mere konkurrencepræget arbejdsmarked, og i en tid hvor vi bombarderes med indtryk, budskaber og informationer, er evnen til at skille sig ud og differentiere sig vigtigere end nogensinde. Vi dømmer, vurderer og fordømmer hinanden i ét væk, og derfor skal vi være uhyre bevidste om de signaler, vi udsender. Passer personen ikke til budskabet, er man nemlig lige vidt.

Gymnasier

“Luk døren op for ny undervisning”

TEMA Danske Gymnasiers online magasin 2015.


Gymnasielæreren skal ikke have eneret på undervisningen, mener virksomhedsrådgiver Soulaima  Gourani. Virksomhedsfolk og forskere skal inviteres  indenfor.

Goodluck, where are you?

Daily Maverick, 19. jan 2015

 Following the harrowing massacre of thousands of people by Boko Haram earlier this month, the young Global leaders of the World Economic Forum call, in the strongest terms, for a much more decisive response from Nigeria’s president.

Fresh out of Education? Here’s what you can learn from running an NGO

Enternships, 28. AUG 2014


Most young people near the start of their career are not typically thought of as leaders in the workplace. Why? Because you inhabit a low spot in the office hierarchy and have lack experience and practical “hands on “skills, but with a plan (and right attitude) you can become a leader.

Fredsmarch: Gå for Gazas børn

arbejderen.dk, 17. AUG 2014


Gennem mere end en måned har Israel nu sønderbombet Gaza. Mere end 10.000 er enten døde eller sårede som følge af de voldsomme angreb. Heraf i skrivende stund ca. 300 dræbte børn. Lad os sammen gå hånd i hånd i solidaritet med børnene i Gaza. Gå i march for fred i Palæstina, mod drabene på civile, mod det faktum, at endnu en generation er ved at miste livet eller blive spoleret for altid.

ET INDRE LANDSKAB AF SKØNHED

ethniqamagazine.dk, af Kirstine Dalgaard Nielsen, 29. maj 2014


Denne maj har organisationen Global Dignity kørt kampagnen #makeupfrimandag. Hver mandag er vi kvinder blevet opfordret til at lægge selfies op på de sociale medier – én regel: vi måtte ikke have makeup på. Formålet har været at få os til at genoverveje vores syn på skønhed og motivere os til at få mere selvtillid.

MBA lærte mig at tale magtens sprog

jobfinder.dk, af Sara Rosendal, 15. april 2014


Evnen til at tale magtens sprog har været altafgørende for virksomhedsrådgiver Soulaima Gouranis internationale kometkarriere. En disciplin, hun lærte som MBA-studerende, og som hun i dag behersker til fingerspidserne – næsten.

Modigst i modgang

mitfyen.dk, af Inaam Nabil, april 2014


38-årige Soulaima Gouranis sprint mod succes er grundfæstet i hendes mod. Mod til at turde bevæge sig ud af hverdagens trygge rammer, vel vidende at hun risikerer at ramme panden mod muren. Hun rejser sig altid igen efter et fald – noget, hun lærte af sin hårde opvækst på Fyn, og som hun giver videre i sin nye bog.

”Jeg siger, hvad jeg vil”

Jyllands-Posten – Premium, af Michelle Hansen, 2. april 2014


Soulaima Gourani er en kvinde, der ikke står stille længe. Hun bor i Danmark med sin mand og to børn, men hun er ikke bange for at sige, at danskerne arbejder for lidt. I det hele taget er Danmark lidt for lille og komfortabel til hende. Derfor rejser hun hele tiden ud i verden for at arbejde og få inspiration.

TOPJOB

Jyllands-Posten, af Michelle Hansen, 2. april 2014


Soulaima Gourani er en efterspurgt konsulent, foredragsholder, forfatter og bestyrelsesmedlem i virksomheder og NGO’er. Læs interviewet med hende foretaget af Jyllands-Posten.

If it ain’t broken – break it!

Danish Business Women in Dubai, marts 2014


‘Hvem er hun?’ var den samlede reaktion i Danish Business Women Dubai bestyrelsen, da vi i slutningen af 2013, var samlet for at lave planer for det kommende år. Spørgsmålet kom, da vi hørte navnet Soulaima Gourani. Da vi undersøgte mere, var det meget imponerende, hvad der kom frem.

The lost generation? Not really…

BlogActiv, Soulaima Gourani, 18. marts 2014


Youth unemployment remains a major issue in most EU countries. Eurostat estimates that 26.231 million men and women were unemployed in January 2014. It’s a big issue. And lots of young people are among these numbers. We need all generations to work side by side.

Sådan fyrer du chefen

Børsen, af Mia Laursen, 16. marts 2014


Det er muligt at få en uduelig chef fyret. Men det er en hård kamp, der i bedste Robinsonstil kræver alliancer, strategi og mod. Og trods forsøget ender det højest sandsynligt med, at du selv går planken ud.

Hvad er det største problem med ligestilling i Danmark i dag?

Politiken – Kultur, 8. marts 2014


Vi spørger tre debattører, hvor det næste slagsmål for ligestilling står. “At kvinder ikke er parate til at betale den samme pris som mange mænd for at få magtfulde positioner.” – Soulaima.

Blålys

Er jeg et blålys og en bedrager?

Berlingske – Debat, Soulaima Gourani, 3. marts 2014


I forbindelse med Valentinsdag 14.02 skrev jeg et debatindlæg, som skulle udløse en debat om moderne kærlighed, karriere og kønsroller. Min kronik blev besvaret med spørgsmål om, hvor jeg havde min viden fra, af de to selvstændige kommunikationskonsulenter (Jørgensen og Munter kronik i Berlingske 26.02.14). Debatten skiftede hurtigt fra at handle om emnet til at handle om mig. Om jeg er et blålys, om jeg er en bedrager, kan jeg noget.

Modettilsucces

Få modet til at blive en succes

Ugeavis Haderslev, Af Pia Damsgaard Bach, 19. februar 2014


Der kommer ikke nogen og redder dig, så hold op med at have ondt af dig selv, og gør noget, lyder budskabet i en ny bog fra Soulaima Gourani, der bl.a. er opvokset i Jegerup ved Vojens.

KRONIK: 10 grunde til at undgå en karrierekvinde

Berlingkske Debat, Soulaima Gourani, 14. februar 2014


Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, havde jeg vel aldrig turdet gifte mig. Min mand havde sandsynligvis heller aldrig turdet lægge an på mig. Er du en ambitiøs kvinde, som går efter at arbejde 60+ timer om ugen og ønsker en ledende stilling med betydeligt ansvar? Så vær opmærksom på, at du kan komme til at betale en høj social pris.

YOUNG GLOBAL LEADERS’ ANNUAL SUMMIT IN YANGON, MYANMAR

Today – Myanmar, 8. februar 2014


In conjunction with the Asia meeting, the WEF hosted its Young Global Leaders Annual Summit in Yangon on 4 June, 2013. More than 200 YGLs, representing business, government, civil society, art and culture, academia and media, as well as social entrepreneurs, took part in the summit. We present the following interview with some of YGLs who attended that summit.

Soulaimas succes

JydskeVestkysten, Anne Kleemeyer Kiil, 2. februar 2014


Om 15 år hedder Danmarks udenrigsminister muligvis Soulaima Gourani, for den prestigefyldte
og magtfulde post står på listen over hendes mål på fremtiden, og så bliver det som regel sådan.
I en ny bog opfordrer hun flere til at definere en retning for deres liv – og følge den.
Soulaima Gourani er blevet kåret til at være blandt Europas 40 mest indflydelsesrige ledere under 40 år.

Soulaima Gourani: »Jeg vil ikke gro fast«

Berlingske, Simone Okkels, 31. januar 2014


Man behøver ikke at være frygtløs for at være modig. Men man skal turde se sin frygt i øjnene. Det gør prisvindende virksomhedsrådgiver Soulaima Gourani, der er aktuel med bogen »Mod til succes«.

Europe in 2014: A Year of Choices

Pressemeddelse, EuropaNova & Friends of Europe, 21. januar 2014


Udvælgelsen af ’40 under 40′ European Young Leaders er nu blevet valgt, hvor Soulaima Gourani er blevet kåret til at være blandt disse.

SOULAIMA GOURANI FÅR SIN 3. INTERNATIONALE ANERKENDELSE PÅ ÉT ÅR

Pressemeddelse, Vibeke Hartkorn, 22. januar 2014


Samfundsdebattøren og erhvervskvinden Soulaima Gourani får endnu en prestigefuld
international udnævnelse, og bliver dermed en af de mest indflydelsesrige europæere.

JOBSØGNING – 19 EKSPERTER GIVER DERES TIPS TIL HVORDAN DU FÅR NYT JOB

ledigidanmark.dk, 14. januar 2014


“I anledning af Ledigidanmark.dks to års fødselsdag er det lykkes mig, at indsamle en bred vifte af inspiration fra 19 yderst kvalificerede inspiratorer. De giver dig, som læser på Ledigidanmark.dk, deres bedste tip til din jobsøgning.

SKRUB UD AF KOMFORTZONEN

Samvirke, Oktober 2013


“Vi bliver dummere og dovnere, som årerne går”. Dette er den udvikling, som Soulaima ser blandt danskerne, og dette skal der gøres noget ved. Vi danskere gentager ofte succeser, men vi skal ikke være bange for at gå nye veje, og derved skærpe vores sanser og ændre på fastgroende vaner og uvaner.

HVILKEN GENERATION ER DU

November 2013, Selandia – Med.Mere


I 2020 vil man for første gang opleve, at vi I Danmark har hele fem generationer på arbejdsmarkedet samtidig. Dette kommer til at indebære, at der vil blive talt forskellige sprog på forskellige platforme med forskellige kompetencer. Disse fem generationer skal kunne arbejde sammen og udvikle virksomheder, men hvordan får man sådan et arbejde til at fungerer? Soulaima Gourani vil i denne artikel komme med gode råd og sit bud på, hvordan fremtidens ledelse skal håndteres.

NETVÆRK FOR BEGYNDERE

Oktober 2013, Liv Magasin


Det er vigtigt at skabe og vedligeholde netværk, men hvordan er det nu lige, man gør det? Soulaima Gourani vil i denne artikel fortælle dig hvordan.

ER DER SU NOK TIL ALLE?

26. september 2013, CBSObserver, af Anders Meldgård Kjemtrup


Udenlandske studerende er berettiget til at modtage SU, og spørgsmålet er om, hvorvidt det danske uddannelsessystem kan holde til presset af det øgede antal af udenlandske studerende, som kan få SU på lige vilkår med danske studerende? Soulaima vil sammen med Ole Christensen (MEP, S), Bendt Bendtsen (MEP, K), Mads Rørvig (MF, V) og Mette Kim Bohnstedet (studerende på CBS og Harvard) kommentere på dette emne.

Vi havde omgivet os med mere og mere crap

12. september 2013, Alt For Damerne


I denne artikel fra Alt For Damerne vil Soulaima Gourani ytre sin mening om, at vi uden problemer kan undvære ting, vi mener, vi har behov for i hverdagen. Hun vil f.eks. selv holde sig fra bevidstløs shopping og onlineforbrug.

Træn Din Viljestyrke

September 2013, Samvirke


I denne artikel fra Samvirke kommer Soulaima Gourani med nogle gode råd til, hvordan du styrker din viljestyrke i hverdagen. Hun har selv været ryger engang, og vil i artiklen fortælle dig, hvilken metode hun benyttede til at droppe cigaretten.

She Decided to Prove Them Wrong

August 2013, Nordic Business Report


Denne artikel af Nordic Business Report omhandler Soulaima Gourani. Artiklen er skrevet i forbindelse med, at hun er kåret til at være én af de to bedst kvindelige erhvervstænkene i Norden.

Motivationsmidler for fremtidens ledere

JobHR, FF Forsikring A/S, af Anitabett Milland


Denne artikel er et interview med Soulaima Gourani, hvor hun bliver spurgt om hvad hun ser som de to vigtigste motivationsmidler, ledelsen bør satse på i fremtiden for at skabe medarbejdertrivsel og dermed også bundlinje.

Dansk provokatør vinder international hæder

20. august 2013, Jyllands Posten – Erhverv & Økonomi, af Julie Mia Fogde


Artiklen handler om et interview med Soulaima, hvor hun bliver spurgt ind til sin motivation og målrettethed. Derudover bliver Soulaima også spurgt ind til sin titel som provokatør, og om hun bare provokerer fordi hun kan?

Jeg føler mig så alene uden dig

August 2013, Alt For Damerne, af Soulaima Gourani


I denne artikel i Alt For Damerne af Soulaima Gourani, fortæller Soulaima om sin sorg af at have mistet sin far. For 7 år siden mistede Soulaima sin far, og i dag er hun ked af, at de aldrig fik talt ud om tingene.

NORDBORGS TÆNKER OG IVÆRKSÆTTER

16. august 2013, TV Syd


Fire danskere er blevet kåret til at være de bedst tænkende personer i Norden, heriblandt Soulaima Gourani og Jørgen Mads Clausen.

Kvindelig provokatør udnævnt til en af Nordens største tænkere

15. august 2013, Politiken, af Martin Borre


Soulaima Gourani er d. 16. august kåret til at være én af de 20 bedst tænkende i Norden.

“Det er så vanvittigt, og jeg kunne ikke tro det, da de henvendte sig. Jeg troede, det var en joke”, fortæller Soulaima Gourani til Politiken. Artiklen handler om, hvordan Soulaima er endt hvor hun er i dag, og at hun har bevist, at selvom man ikke er født med en sølvske i munden, så er mulighederne stadig åbne.

Jeg er ikke heldig, men modig

18. juli 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima betragter sig ikke som værende en heldig person, tværtimod! I denne klumme fortæller hun om hvorfor hun ikke er heldig, men derimod modig. “Jeg tør drømme, jeg tør satse, og desuden knokler jeg hårdt”.

It’s incredible to see the energy, curiosity and passion of the youth

5. juni 2013, ActionAid, af Medea Savary


A group of Young Global Leaders visited ActionAid Myanmar. It was a unique opportunity to discuss the most pressing issues affecting Myanmar’s youth, share about youth activism and leadership and exchange ideas and advice on strategies for success. This article is what some of the Young Global Leaders thought about the meeting.

Find passionen for helvede

31. maj 2013, djøfbladet no. 10, af Eva Bøgelund


Portræt af Soulaima Gourani, der punker den danske funktionærmentalitet og råber på passion og iværksætterånd. Vi skal ud af andedammen og komfortzonen, funktionærrollen er død og det er på tide at vi tager mere ansvar. Sådan lyder nogle af hovedpunkterne fra Soulaima Gourani.

Jeg er stolt af mine rødder

30. maj 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani fortælle i denne klumme om sine rødder, men en mor, der var rundet af sin opvækst i den fynske muld, hvor man spiste grisetæer og drak snaps og var optaget af arbejderklassens vilkår. Som modvægt havde hun sin fars veluddannede og troende muslimske familie.

Queen meets with Young Global Leaders at WEF

30. maj 2013, TheJordan Times


Soulaima Gourani met with Her Majesty Queen Rania together with other members of the forum of Young Global Leaders (YGL). During a meeting on the sidelines of the WEF on the Middle East and North Africa, members of the YGL community acquainted the Queen with the outcomes of their visits to a number of community development projects in Jordan, according to a statement from Her Majesty’s office.

Soulaima Gourani er tiltrådt i bestyrelsen for Go Dream A/S

30. maj 2013, GO DREAM A/S


GO DREAM har på 6 år udviklet et af Danmarks førende selskaberinden for oplevelsesindustrien, med et udbud på mere end 300 oplevelser. Soulaima Gourani træder nu ind i denne bestyrelse og skal fremover være med til at præge denne revolutionerende virksomhed.

Hvorfor ikke blive selvstændig?

15. maj 2013, Pengenyt 2/2013, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani skriver om erfaringer og betragtninger om at være iværksætter. Hun skriver om sulten, hvad der kan gå galt og glæden ved at være iværksætter.

Sådan motiverer du fremtidens medarbejdere

14. maj 2013, FF Forsikring, af Anitabett Milland


Forfatteren af denne artikel har været ude og spørge Soulaima hvad hun ser som de to vigtigste motivations-midler, som ledelsen bør satse på i fremtiden for at skabe medarbejdertrivsel og dermed også bundlinje, og dette har Soulaima ikke været i tvivl om.

Læs artiklen og find ud af Soulaima’s mening om dette, og hvilke to vigtigste motivations-midler, som ledelsen egentlig bør satse på, er.

Min totale livsstilsændring: Skal vi vædde med at jeg når i mål?

13. maj 2013, Impossible Is Overrated, af Michael


Soulaima Gourani er kendt for at have inspireret mange mennesker gennem tiden. Denne artikel giver en førstehåndsfortælling, om en ung mand, Michael, som har været igennem mange hårde og svære tider i sin barndom og teenager år. Michael fortæller, at Soulaima var et af de forbilleder, der fik ham til at se lyset, og gå efter det han ønskede at blive, nemlig online markedsføring.

Soulaima Gourani tog magten over sin karriere

Maj 2013, Det ny’ Magasin


Artiklen handler om Soulaima, og hvem hun er. Den fortæller kort om hvor hun stammer fra, og hvad hun har været igennem i sine unge år. Derudover giver Soulaima også et tip til klædeskabet; “Gå på tøj-diæt”.

al-for-damerne-artikkel

Vi lever begge lidt på kanten, men vi klarer os

24. marts 2013, ALT for damerne, af Mai Hjalager Gudmundsen


Soulaima Gourani, 37, er erhvervskvinde, foredragsholder og forfatter. Hun bor sammen med manden Brian og børnene Storm og Pil. Soulaima mistede sin marokkanske far i 2006. Forholdet til ens far kan have stor indflydelse på resten af livet. Læs her Soulaima Gourani’s rørende kærlighedserklæring til den allerførste mand i sit liv.

Hurra for brokkehovederne

21. marts 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


I Danmark er vi ret glade for den såkaldte »feed-back burger«, hvor du, når du skal give kritik, starter med at sige noget positivt, så kommer der kritik/feedback, og til slut pakker vi det hele ind i noget positivt! Hvorfor kan vi ikke bare sige det, som det er? Det giver ikke mening at være åh så positiv hele tiden skriver Soulaima Gourani.

Bliv mester i mavefornemmelser

20. februar 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani bruger sin indre guide, når hun skal træffe store og svære beslutninger. Og når hun ikke kan mærke, hvad hun mener i en bestemt sag, udbeder hun sig betænkningstid.

Ud med chefen

januar 2013, Ase, af Andrea Luth


Chefens rolle er ikke, hvad den har været. Faktisk fortrækker flertallet en chef, der blot fungerer som sparringspartner. Den klassiske chef-rolle er ved at uddø, mener eksperter, og chefer skal i fremtiden i meget højere grad uddelegere ansvar og vise tillid.

Det er nu – eller måske aldrig

24. januar 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani mener, at vi ikke altid skal udskyde ting, og vi skal bestemt ikke regne med, at der lige kommer en dag i morgen. Måske er i dag faktisk din eller din kæres sidste dag.

Intet super-museum uden business

11. januar 2013, Fyens Stifttidende


Forretningsfolk vil gerne vide noget om kunst, og det skal museerne sørge for, at de kommer til, lyder det fra erhvervskvinden Soulaima Gourani, der er med til at fusionere byens tre kulturinstitutioner, og som opfatter det som en stor mulighed for byen.

Ny Brandts-direktør søges også i udlandet

11. januar 2013, Fyens Stifttidende, af Malene Birkelund


Fusionsbestyrelsen bag det kommende supermuseum med billedkunst slår stillingen som stedets nye leder op internationalt. “Hvis vi er ambitiøse og vil gøre institutionen til et landemærke, skal en ny direktør være internationalt orienteret” siger bestyrelsesmedlem Soulaima Gourani, der selv har foreslået bestyrelsen en international kandidat.

Klik her for at læse flere artikler om Soulaima Gourani.

Undskyld,
Vi roder

Vi laver om på hjemmesiden
i denne uge.