Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Arkiv TV- og videoklip

Soulaima Gourani – “quick & dirty” guide til networking

Amino.dk, 25. december 2011


Se eller gense Soulaimas foredrag fra Aminotastic 2011, hvor hun bl.a. fortæller om netværking, salg og personlig branding.

Interview med Soulaima Gourani

Amino.dk24. december 2011


Soulaima fortæller hvordan du bruger de sociale medier til at netværke – Hvor meget privat skal man ligge på facebook, og er det overhovedet nødvendigt at have en personlig profil?

Interview med Soulaima Gourani

22. december 2011


Soulaima Gourani har rådgivet Finansforbundet, se her hvad hun synes om deres fokus på networking.

Finansforbundet Cafemøde

24. november 2011


Udsnit af Soulaima Gourani’s foredrag om systematisk netværking til afskediget fra Finansforbundet. 

GUDP konference

12. oktober 2011


Soulaima Gourani giver et kort resumé af sit foredrag på GUDP konferencen 2011, hvor det har handlet om netværking og innovationsstrategier. Se første video ca. 0:45-1:45. 

Velfærdssamfundet

DR Debatten, d. 2. oktober 2011


Skuespiller og instruktøren Søren Fauli, er her i debat imod Soulaima Gourani. Temaet er hvorvidt velfærdssamfundet har taget overhånd. 

Er fremtiden blå?

DR Debatten, d. 29. september 2011


Soulaima Gourani debatterer i denne udgave af debatten med blandt andet Søren Fauli, Kristian Madsen og Mikael Jalving om hvad Danmark skal leve af i fremtiden og hvilken rolle velfærdstaten spiller i den sammenhæng. 

CSR på den fede måde

i samarbejde med SOS Børnebyerne


Rigtig mange virksomheder har efterhånden en CSR strategi, fænomemet er i stor vækst. Men mange virksomheder har svært ved at gennemskue hvordan de skal udøve CSR. Hvor skal energien ligges og hvad er den rigtige strategi? I denne film, uarbejdet af SOS Børnebyerne, giver Soulaima Gourani råd til hvordan man kan tilrettelægge en CSR strategi.

Om kunsten at få loyale kunder og om at bruge sit netværk

16. juni 2011


Se disse klip af et Soulaima Gourani foredrag, hvor hun fortæller om loyale kunder og netværk.

Redder vi Libyen?

DR Debatten, 24. marts 2011


Soulaima Gourani er inviteret i DR Debatten hvor hun sammen med Lene Espersen, Jens Rode m.fl. diskuterer om og hvovidt vi skal deltage i endnu en krig. Soulaima Gourani stiller stort spørgsmålstegn ved et samlet FNs beslutning om at drage i endnu en krig.

Soulaima hos Deloitte

Deloitte, 21. marts 2011


Indblik i et af Soulaima Gouranis fordrag omhandlende personlig branding og networking. Hun giver både råd til medarbejderne, samt kommenterer og rådgiver om virksomhedens strategi.

Meditationsprojekt i Aftenshowet

Aftenshowet på DR1, 29. november 2010


I et tidligere afsnit af Aftenshowet på DR1, var Soulaima testperson for et meditationsprojekt. Dette meditationsprojekt viste sig, at blive populært. Se showet og find ud af hvad Soulaima har lært af at meditere.

Meditationsprojekt i Aftenshowet

Aftenshowet på DR1, 8. november 2010


Dette afsnit af Aftenshowet på DR1 handler om meditation og hvad det gør for ens krop. Soulaima er testperson for et nyt meditationsprojekt.

Den gode relation

Når man arbejder med kunder er det helt store spørgsmål, hvordan I sikrer at kunden har tillid til at I er de bedste og det dygtigste.


I dette interview giver virksomhedsrådgiver og mangeårig sparringspartner for Danmarks absolutte topledere Soulaima Gourani, sit besyv på hvordan en sådan tillid vindes. Kodeordene er at vække personlig tillid gennem følelser. Soulaima Gourani understreger at det handler om den enkelte medarbejder, ikke virksomhedens produkt eller logo, men om de emotionelle bindinger som den enkelte medarbejder har til sine kunder.

Den gode rådgivning

Hvad karakteriserer den gode rådgivning?


Dette spørgsmål besvarer virksomhedsrådgiver og mangeårig sparringspartner for Danmarks absolutte topledere Soulaima Gourani i dette interview. Svaret er forholdsvis enkelt; rådgivning skal være en personlig oplevelse. Opskriften er kemi, gensidig interesse og personlig involvering. Soulaima Gourani understreger, at det er disse emotionelle bindinger som gør at kunden, tænker sig ekstra godt om, hvis de bliver tilbudt at være kunde et andet sted.

Fortjener Helle magten?

DR Debatten, 7. oktober 2010


Soulaima Gourani og Lotte Garbers (Formand, Dansk Forfatterforening) debatterer Helle Thorning-Schmidts udtalelser om tørklæder.

Soulaima omkring netværking og opbygning af relationer

BrainsBusiness, 13. september 2010


Soulaima Gourani forklarer, hvorfor vi skal blive bedre til at netværke og opbygge relationer, og hvorfor det bør gøres til en kompetence på linje med at regne og stave.

 

Soulaima om spinning og arbejdstid

Børsen


Soulaima Gourani udfordrer vores måde at arbejde og tænke på. Se dette tankevækkende interview, hvor der tales om ledelse, måder man kan arbejde på samt unge og deres forventninger til fremtidens arbejdsmarked. I mange danske virksomheder er ledergruppen typisk sammensat af, ledet og inspireret af den ældre generation. Langt de fleste af disse modne ledere ytrer en vis fordom overfor de yngre og unge. De unge sættes i bås som dovne, zappere, illoyale, støjende og krævende. Det vi glemmer, er at de unge er de nye talenter. Vi har behov for deres viden, energi, forventninger, teknologi kundskaber, netværk og viden om unge forbrugere. Hør hvad dette betyder for din virksomhed.
Soulaima Gourani bliver interviewet af Karsten Engmann Jensen fra Børsen.
Vil du se mere så bliv medlem af Børsen Lørdag.

Unge på arbejdsmarkedet

Børsen


Om 5 år vil mange virksomheder være i en situation, hvor de de må afvise kunder og ansætte flere uden de rette kompetencer. Dette scenarie kan undgås hvis vi indser, at vi har en udfordring med masser af indebrændt potentiale som fører til spild af talent, fordi vi ikke kan lede de unge generationer. Her får du en række gode råd til at udvikle dit eget potentiale som talentleder.
Soulaima Gourani bliver interviewet af Karsten Engmann Jensen fra Børsen.
Vil du se mere så bliv medlem af Børsen Lørdag.

Få loyale kunder nu!


Soulaima Gourani og Thomas Rex Frederiksen om vigtigheden af personlige relationer, fælles oplevelser og videndeling i forhold til kundepleje.

 

Soulaima Gourani og Christopher Barrat om at netværke i praksis

Speakers Club, 23. februar 2010


Bliv verdensmester i networking! Er det egenskaber eller redskaber, der skal til for at møde folk, aktivere dit netværk og organisere dit liv? Det er naturligvis en blanding, og til dette arrangement hos Speakers Club kan du få den helt jordnære tilgang til, hvordan du møder folk, bryder isen, introducerer dig selv og følger op bagefter.

Global Innovation Tournament: Make saving money fun!

Katalyst, 20. november 2009


Sådan lød udfordringen fra Stanford University, da den internationale Global Innovation Tournament blev sparket i gang. Den 20. november blev det danske vinderteam med studerende fra KU, CBS og ITU kåret. Vinderne har skabt deres video ‘Memorybanking’ ud fra et koncept om at relatere til penge via følelser. Soulaima Gourani sad i dommerpanelet.

 

Om at netværke strategisk

Speakers Club, 20. januar 2009


Se på dit netværk som en værktøjskasse: Hvis du kun har save, får du ikke bygget ret mange huse. Netværk med folk, der er forskellige fra dig selv, for derigennem at få – og give igen – ny inspiration, viden og muligheder.