Menu
Ingen produkter i kurven
Soulaima Gourani

Soulaima Gourani

Speaker, adviser, writer, debater, and board member

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Radio & Podcast

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Soulaima Gourani optræder fra tid til anden i på tv, radio, web og i de trykte medier. Her på siden kan du finde et udvalg af lydfiler med eller om Soulaima Gourani. Ønsker dit medie at få en kommentar eller et interview, er I velkommen til at kontakte os.
Du kan klikke på hver enkelt lydikon eller link for at høre klippet.

Building Your Career upon Dignity and Talent with Soulaima Gourani

I denne podcast vil du lære de vigtigste værdier, tre trin til at finde dit sande talent og hvordan man skelner mellem det du kna lide og det du er god til. (Engelsk)


‘Digitale produkter giver big business’

Hvordan kan man tjene en masse penge, selvom man egentlig ikke har tiden til det? Og hvilke tanker går gennem hovedet på to forældre, som beslutter sig for at få kortlagt deres børns gener, så de ved hvilke sygdomme børnene vil få?


No Excuses, Reach Your Full Potential in 2019 with Soulaima Gourani

Soulaima Gourani dedikerer hendes liv til at forbedre andres. Hun hjælper mennesker og virksomheder ved at hjælpe dem med at frigøre deres enorme potentiale og finde deres rigtige talenter, formål og lidenskaber. (Engelsk)


Soulaima Gourani On Finding Your Purpose, the Future of Work, and Growing Your Emotional Intelligence

I denne episode snakker Caleb og Todd med Soulaima Gouraini om at arbejde med frygt, det at blive en højtydende, opdage sit formål, fremtiden for arbejde og uddannelse, følelsesmæssig intelligens og meget mere. (Engelsk)


‘Interview med Soulaima Gourani’

Soulaima Gourani, bl.a  Ted Talk mentor, hjælper mennesker og virksomheder med at frigøre deres store potentiale og  talent, formål og lidenskab. Hør mere om hendes vanskelige rejse til der hvor hun er i dag. (Engelsk)


‘Building Your Career upon Dignity and Talent with Soulaima Gourani’

Soulaima Gourani fortæller om hvordan du skaber en karriere ved at eje din egen værdighed og få mest muligt ud af dine talenter. (Engelsk)


‘Bliv uundværlig på din arbejdsplads – med Soulaima Gourani’

Lær nogle enkle virkemidler, som kan gøre dig uundværlig på din arbejdsplads, så du bliver en af dem, cheferne ikke tør skille sig af med.


‘Det du frygter – med Soulaima Gourani’

De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen og Soulaima Gourani har en hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om.


‘How To Grow Your Business Without Making Money The End Goal With Soulaima Gourani’

Soulaima  fortæller om at designe sit liv og hvordan man via strategisk netværk  kan opbygge en virksomhed, der ikke nødvendigvis har at tjene mange penge som det endelige mål. (Engelsk).


‘Why trade among countries is the best peace dividend’

Soulaima Gourani diskuterer med Jim Blasingame hvordan samhandel mellem forskellige lande kan forebygge krige i fremtiden. (Engelsk).


‘Turn your Business Idea into reality – Soulaima Gourani’

I denne episode af ‘Home Business Radio’ interviewer Soulaima Gourani om hvordan du gør dine ideer til en opstarts-virksomhed. (Engelsk).


‘Dr. Eric Cole and Soulaima Gourani!’

Tony Durso interviewer Dr. Eric Cole & Soulaima Gourani i ‘Tony Durso Talkshow’om hvordan man når sine mål og manifesterer sine visioner. (Engelsk).


‘Soulaima gourani: Jeg er ikke nogen ‘Happy-Go-Lucky-Type’ 

I interviewet hører vi om Soulaimas måde at designe sit liv på, tænke strategisk netværk og hvordan man både arbejdsmæssigt og socialt skaber et nyt liv, når man flytter til udlandet .


‘Sumo Podast – Soulaima Gourani’

Interview med Soulaima om hendes vision: At forandre verden til et bedre og mere tolerant sted med samhandel og gode relationer mellem lande og mennesker.  (Engelsk).


‘Uncomfortable is OK Podcast 93 – Soulaima Gourani’

Vi snakker igennem at definere vores værdier, at opbygge og vedligeholde et netværk, at designe dit liv, at balancere alt hvad vi gør og selvfølgelig at hvorfor man skal ud af komfortzonen. (Engelsk)


podcast med soulaima gourani

Jim Blasingame interviewer Soulaima Gourani

Mange titler at vælge imellem: (Engelsk)

‘Why Trade among Countries Is the Best Peace Dividend’
‘How getting fired led to her entrepreneurial journey’
‘How people feel about being a business owner’
‘What is the future of work and artificial intelligence?’ 
‘How the generational issues are impacting the workplace’


‘Følg Pengene Podcast – Soulaima Gourani’

Soulaima Gourani deltager i et DR P1 podcast og udtaler sig om Amazons
forventede indtog i Danmark.


‘Interviews med Soulaima Gourani’

Soulaima Gourani slutter sig til Jim Blasingame og diskuterer emner som magten i lande, der handler med hinanden som en løsning på at forebygge krig, såvel som sin egen iværksætterhistorie. (engelsk)


‘Ladies First Podcast – Soulaima Gourani’

Det her er andet kapitel i Nikoline Nybos podcast-fortælling om mod, som Soulaima Gourani medvirker i.


‘Uncomfortable is OK Podcast – Soulaima Gourani’

Vært Chris Desmond taler med Soulaima Gourani om at definere vores værdier, opbygge og vedligeholde et netværk, livsdesign, afbalancere alt det vi gør og selvfølgelig om at være ‘Uncomfortable’. Download Podcast


‘P1 Debat: Trump – en smædekampagne?’

“Bål og brand” er titlen på en ny bog om USA’s præsident Donald Trump, som har skabt vild ballade. Kritikere har med kyshånd grebet uddrag fra bogen og brugt den til at fortælle om en skandaløs præsident, som ikke læser, som ikke ville være præsident, som lader sine børn styre amerikansk udenrigspolitik og som tweeter sine politiske budskaber. Men er bogen sand eller del af en politisk smædekampagne? Med P1Debattører: Lars Trier Mogensen, Anna Libak forfatter/journalist, Kenneth Kristensen Bert, Søren Hviid Pedersen og Soulaima Gourani. Vært: Gitte Hansen.


‘Home Business’ podcast: Turn Your Business Idea into Reality

I denne episode af Home Business Radio diskuterer Richard “Capt’n” Henderson og administrerende redaktør Sherilyn Colleen, hvordan man kan gøre din ide til en levedygtig hjemmebaseret virksomhed, med TED Talks mentor, forfatter og leder Soulaima Gourani. Vært: Gitte Hansen.


DR P1, Søndagsfrokosten, d. 6. august, 2017

Søndagsfrokosten: Kongekamp, kønskamp, gadekamp?

Skulle greven fra Frankrig for længst være kronet som Kong Henrik af Danmark?
Er danske kvinder umulige at leve med, og derfor tvinges flere danske mænd mod Østen for at finde kærligheden?
Bander kæmper om magten i gaderne, kan beboerne tage gaderne tilbage fra banditterne?
Søndagsfrokosten dækker bord til: Rune Selsing, borgerlig filosof, Jon Stephensen, teaterdirektør Aveny-T og Soulaima Gourani, erhvervsrådgiver. Vært: Gitte Hansen.


DR P1, Søndagsfrokosten, d. 9. april, 2017

Søndagsfrokosten: Har Verden brug for Trump?

Angreb i Stockholm med en lastbil, igen i Europa, denne gang i neutrale, flygtningevenlige Sverige. Svenskerne mindes i dag de døde, og har midlertidigt lukket grænserne for indvandrere – er det vejen frem? De onde ler og de gode græder. Socialdemokraterne i Danmark vil indføre tvangsvuggestuer, er det svaret på fejlslagen integration? Søndagsfrokosten på P1: Erhvervsrådgiver Soulaima Gourani, direktør Asger Aamund og lederskribent Information David Rehling. Vært: Gitte Hansen.


DR P1, Debat, d. 31. januar, 2017

Debat: Grænser er da noget man lukker

Er grænser noget et land lukker for at passe på sig selv og sine borgere? For at beskytte sig mod terrorister og andre fjender?
Eller er grænser noget man åbner for alle folkeslag og religioner?
Trump lukker USA for rejsende fra Syrien, Iran, Irak, Sudan, Libyen, Yemen og Somalia? Vil det stoppe terroristerne? Eller er indrejseforbud ren idioti? P1 Debattører: Jaleh Tavakoli dansk-iransk underviser, Ahmad Mahmoud dansk- palæstinensisk forfatter, Naser Khader (K) dansk-syrisk politiker, Soulaima Gourani dansk-marokkansk erhvervsrådgiver bosat i Texas. Vært: Gitte Hansen


DR P1, Søndagsfrokosten, d. 18. oktober, 2015

Søndagsfrokosten: Æg, finker og mangel på kunstnere

Han kaldte sin kollega Rikke Karlsson for ”en lille forvirret pige”. Nu har DFs Morten Messerschmidt undskyldt. Men kan den nedladende sexistiske bemærkning bortforklares som “en finke der røg af panden” eller er den del af et større mønster? Og kan det skade kvindesynet når en stemmesluger går forrest med den slags bemærkninger? Vi spørger gæsterne til Søndagsforkosten hvad de mener og taler også om de har talt deres æg og savner nogle kunstnere i samfundsdebatten. Medvirkende: Sanne Søndergaard, standup’er; Søren Hviid Pedersen, lektor i statskundskab SDU og Soulaima Gourani, direktør.


DR P1, Søndagsfrokosten, d. 27. september, 2015

Søndagsfrokosten: BNP, Løkkes topmøde og flygtninge i job

Ved vores politikere hvad BNP er og bør de vide det? Et folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti sagde noget vås om BNP på Radio24syv. Så gik interviewet viralt, og de hånlige kommentarer stod i kø. Men er det OK ikke at vide hvad BNP er. Det ser vi på i Søndagsfrokosten i en uge hvor EU’s top-ledere mødtes og gennemførte en kvotefordeling af flygtninge. Og herhjemme holdt Lars Løkke topmøde med erhvervslivet for at få flere flygtninge i job – men er det den vej, Danmark skal? Hør Søndagsfrokosten med klummeskribent og socialrådgiver Bettina Post, erhvervsrådgiver Soulaima Gourani og Torben Rønsbøl, virksomhedskonsulent og liberal blogger. Vært: Eva-Marie Møller.


DR P1 Morgen, d. 26 september, 2015

Soulaima Gourani i DR P1 Morgen om Capital Aid som er hun direktør for.
Fin-tech ændrer måden vi betragter udlån og banker på.

DR P1, Søndagsfrokosten, d. 19. juli, 2015

Søndagsfrokosten: Løkkes løftebrud?

Vi kan ikke have et system, hvor man bare fordi man planter sine træsko i en dansk jordbærmark den ene dag, så kan sende børnecheck hjem til lande, hvor leveomkostningerne er meget lavere og børnetallet måske højere, sagde Lars Løkke Rasmussen for et år siden. Nu har Venstre skiftet standpunkt. Var det løftebrud?


DR P1, Søndagsfrokosten, d. 3. maj, 2015

Søndagsfrokosten: Kampdag, klagesang og Korsbæk

Årets 1. maj taler, klagesangen over det faldende niveau på universiteterne og åbningen af Korsbæk på Bakken er emnerne ved ugens Søndagsfrokost på P1 med direktør for DEA, Stina Vrang Elias, advokat Knud Foldschack og erhvervsrådgiver Soulaima Gourani. Vært: Christian Schou.


DR P1, Søndagsfrokosten, d. 15. jan. 2015

Søndagsfrokosten: Ramt af terror – Hvad gør vi?

Holder vi op med tegne Muhammed? Stopper vi krigen mod islamisk stat? Eller kæmper vi forsat for vores ubegrænsede ytringsfrihed?
Ved bordet: Teaterdirektør Jon Stephensen, erhvervsrådgiver Soulaima Gourani, murer og socialdemokrat Mattias Tesfaye.


DR P1, Mads og Monopolet, d. 24. jan. 2015


DR P1, Søndagsfrokosten, 28. sept. 2014

I dag er hver 11. barn født med hjælp fra en fertilitetsklinik. Skal samfundet nu til at bestemme, hvornår folk skal have deres børn?
Og er det iorden vi atter drager i krig – denne gang mod ISIS? Og har danskerne mere brug for rødder end fødder? Hør debatten.

Soulaima Gourani, Hvad du ønsker, skal du give, 3. AUG. 2014 

“Hvad du ønsker, skal du give” – det er budskabet i dette podcast af Soulaima Gourani. Mod betyder meget i hverdagen, og vi skal turde at være modige, og gøre modstand mod de uretfærdige. Tænk hvad vi kunne udrette, hvis vi alle sammen gjorde en ting hver dag, som understøtter fred. Vi skal være der for hinanden og have respekt for hinanden.


DR P1, Søndagsfrokosten, 1. JUN. 2014

Blodrus og kritiske stemmer fra Sønder Røv! Løkke-land er i opløsning, det gamle bondeparti er banket ned på en tredjeplads i dansk politik, og Venstrefolk i hele landet diskuterer med sig selv og hinanden om Lille Lars fra Græsted kan forsætte som formand, kan føre partiet til fremgang og ind i statsministeriet. Giver det mening at satse på Løkke som statsministerkandidat for Venstre, kan en mand som er belastet af minimum tre bilagssager lede Venstre, lede landet med troværdighed?


Fabiola Christensen, 20. maj 2014

Hvordan får man mod til succes? Skal du droppe din drøm? Skal du satse alt? Skal du forsøge at forfølge din drøm – med fare for, at du alligevel fejler? (Av av og av …). Den fantastiske nyhed: Soulaima Gourani vil idag give dig motivation til at få succes og finde dit indre drive. Den dårlige nyhed: Hun er ikke her for redde dig, men jeg kan love dig, at det bliver et skub i den helt rigtige retning mod din succes.


P4 København, 16. maj 2014

Soulaima Gourani rådgiver i dette indslag Lars Løkke Rasmussen omkring al den kaos han befinder sig i lige nu.


Mads & Monopolet, 3. maj 2014

Soulaima debuterede d. 3. maj i Mads og Monopolet. Hør udsendelsen her med panelet: Uffe Buchard, Søren Fauli, Lina Refn og Soulaima Gourani.


P1 Søndagsfrokosten, 29. december 2013

Tæt på 34.000 danskere har mistet dagpengene i 2013 – og 4.500 kan ikke få kontanthjælp. ”Mette Frederiksen, du smadrer vores familier”, lyder nødråbet fra danskere med meget lidt eller slet ingenting at leve af. Men har den socialdemokratiske beskæftigelsesminister og regering svigtet arbejdsløse danskerne? Eller er det klynk, at ville forsørges af velfærdsstaten?


P1 Søndagsfrokosten, 10. november 2013

Har Løkke troværdighed til at blive statsminister? Denne gang handler Søndagsfrokosten om Venstres formand Lars Løkke, og om man går for hårdt til ham i medierne, eller om han får som fortjent. Derudover diskuterer Soulaima og værterne også, om man kan se hagekorset som et andet symbol end nazisme.


Krifa Podcast, 16. oktober 2013, af Henri Brorson

“Bliv uundværlig på din arbejdsplads”. Det er dette klips tema, hvor Soulaima Gourani vil give sit bud på, hvordan du bliver uundværlig på din arbejdsplads, og hvilke muligheder en fyring måske kan give.


Rushys Roulette, Radio24syv, 23. oktober 2013

Soulaima Gourani har d. 23. oktober været gæst i Radio24syv, hvor den 1. time handler om hende som person, og det at hun i august samme år modtog prisen – bedst erhvervstænkende person i Norden foretaget af Nordic Business Report.


Tænksom tirsdagsgæst: Soulaima Gourani. Formiddag på 4’eren (P4), 20. august 2013

I denne udgave af Formiddagen på 4’eren er den tænksomme tirsdagsgæst, Soulaima Gourani. Der vil i radioklippet blive snakket om Soulaima Gourani’s opvækst og om den kompromisløshed og debatlyst, hun lever efter.


Mød Soulaima Gourani, Styr på Penge, 26. juni 2013

Soulaima vil i dennne uges episode for Styr på Penge fortælle om sin baggrund, med fokus på hendes selvstændighed samt hendes økonomi gennem tiden.


Café Hack med Soulaima Gourani, Café Hack, P4, 13. januar 2013

Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning. Dagens gæst er Soulaima Gourani, der fortæller om sit liv, sin opvækst og ikke mindst hendes arbejde og den nyopstartet NGO Global Dignity, hvor hun arbejder på at sprede værdighed til skoleelever i hele landet.


Globus, Radio 24syv, 30. oktober 2012

Fremtidens samfund er et videnssamfund. Men kan de danske universiteter klare sig i den internationale konkurrence om viden? Er de danske studere ambitiøse nok og er kvaliteten af undervisningen på universiteterne høj nok? Og kan man overhovedet konkurrere med myreflittige kinesiske studerende?


Radioavisen, P1, 6. marts 2012 (hør fra 14:29-16:20)

Hvert år finder den magtfulde sammenslutning af politikere, meningsdannere og forretningsfolk i World Economic Forum deres bud på fremtidens ledere. Iværksætter, forfatter og foredragsholder Soulaima Gourani fra Danmark er blandt en af disse og fortæller i P1’s radioavis om sin nye titel og de udfordringer hun i samarbejde med andre ledertalenter verden over håber at kunne bidrage til at løse.


Når jeg ser et rødt flag smælde, får jeg lyst til at arbejde en uge mere om ugen!
Straight Talk juli 2011 / 
Soulaima Gouranis eget nyhedsbrev.
Trods mit naturlige politiske ståsted som erhvervskvinde, vil jeg dog alligevel gerne tilslutte mig, at vi alle skal arbejde 1 time mere om ugen – mindst. Oppositionen har bare glemt at fortælle os vælgere, at vi ikke behøver at være længere tid på kontoret – vi skal bare arbejde mere af den tid, vi er der alligevel.En dag på kontoret er ikke sjældent én lang række af afbrydelser. Telefoner der ringer, mails der tikker ind, spørgsmål fra kollegaer, kontraordrer fra chefer, møder, etc. Vi har ikke reelle arbejdsdage, men snarere arbejdsmomenter.
Her støder vi så på et paradoks. På tværs af partier og erhvervsliv er de fleste enige om, at vi fremover skal leve af innovation og udvikling. Men alle studier viser, at kreativt arbejde kræver perioder af uforstyrret fordybelse. Man kan altså ikke lige snuppe sig et kvarters kreativitet mellem et møde og en deadline. I alle henseender kræver dét at levere et godt stykke arbejde ro og tid. / Hent som tekst


 

 [/vc_column_text]

Undskyld,
Vi roder

Vi laver om på hjemmesiden
i denne uge.