Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Privatlivspolitik

Læs venligst denne privatlivspolitik omhyggeligt, før du bruger denne hjemmeside.

Tak fordi du besøger Soulaima Gouraniss hjemmeside, www.soulaimagourani.dk Herfra benævnt som “denne hjemmeside”.Privatlivspolitik, vilkår, betingelser kan ændres af Soulaima Gourani, når det ønskes uden der skal gives besked herom. Ved at benytte denne hjemmeside, tilkendegiver og acceptere du disse vilkår, betingelser og privatlivspolitik.

Vi opfordre dig derfor at se vilkår, betingelser og privatlivspolitik hver gang du besøger den hjemmeside.

Informationer vi indsamler

Personlig identitets information
For bedst at kunne servicere vores kunder, indsamler vi personlige indentitets informationer, som navne, adresser, telefonnumre, email adresser og kreditkort oplysninger, når sådanne informationer frivilligt er sendt til os. Vi vil kun bruge dine personlige oplysninger til de følgende formål: (1) til at levere det produkt/er til dig du har bedt om; (2) for at validere din accept af vilkår, betingelser og fortrolighedspolitik; (3) til indholdsforbedring og feedback formål; og (4) for at kunne kontakte dig, i forhold til din brug af denne hjemmeside og produkter.

Vi må også foretage spørgeundersøgelser af vores ejere fra tid til anden så vi kan forbedre de produkter vi tilbyder.

Ønsker du, at data om dig og dit firma slettes, kan du kontakte os og bede om det.

Datasikkerhed
Alle informationer indsamlet om dig bliver gemt i teknisk og fysisk sikre omgivelser. Vi bruger SSL enkryption til at sikre sensitive informationer online, og vi gør alt vi kan for at beskytte bruger information offline. Desværre er det sådan at ingen overførsel af informationer via Internettet kan garanteres 100% sikkert. Som resultat heraf, kan vi ikke, omend vi gør alt der er os muligt for at beskytte dine informationer, udstede en garanti for sikkerheden af dine informationer, og du sender dem derfor på egen risiko.

Begrænsninger i brugen af denne hjemmeside
Hvis du er blevet givet et password for at få adgang til denne side, så er det personligt, med mindre andet er blevet dig skriftligt forkyndt. Du erklærer dig enig i at være ansvarlig for sikkerheden af dit password.

Tredje parts referencer/hyperlinks
Soulaima Gourani kan indsætte links til andre sider på Internettet. Disse hjemmesider kan indeholde information eller materiale nogle mennesker kan finde stødende. Disse andre hjemmesider er ikke under Soulaima Gourani kontrol og du tilkendegiver at Soulaima Gourani ikke er ansvarlig for nøjagtigheden, copyright eller andre vilkår og betingelser disse sider måtte indeholde.

Informationer du sender til Soulaima Gourani
Du erklærer dig hermed enig i at al information du sender til Soulaima Gourani gennem denne hjemmeside, er ejet af dig at du har den fornødne autoritet til at indsende denne information. Du tildeler hermed Soulaima Gourani en, royalty fri, evig, verdensomspændende tilladelse til at vise, modificere, tilpasse, lave nyt materiale på baggrund af disse informationer, og til at bruge foreslag, ideer og informationer du måtte give til Soulaima Gourani.

Yderligere, er du indforstået med at du ikke må indsende eller dele indhold, gældende på alle platforme under Soulaima Gourani, som, kan virke vulgær, er pornografisk, er sjofelt, er krænkende, er racistisk, er sexistisk. Du erklære dig ligeledes enig i at det under ingen omstændigheder er tilladt på nogle platforme under Soulaima Gourani, at promovere, egen virksomhed, begivenhed eller linke til egne sider på sociale platforme, med mindre der er givet skriftlig godkendelse herfor af Soulaima Gourani.

Soulaima Gourani reservere sig retten til at fjerne eller slette indhold fra dig der bryder disse regler.
Soulaima Gourani reservere sig retten til at samarbejde med politi og andre myndigheder i efterforskninger af informationer tilgået Soulaima Gourani fra dig.

Ansvar
Alle materialer, informationer, og produkter der er at finde på denne hjemmeside kan ikke garanteres at være fejlfri og mangler kan forekomme. Ligeledes kan det forekomme at www.soulaimagourani.dk er utilgængeligt i kortere perioder. Ej heller kan det garanteres at alt indholdet på denne hjemmeside er fri for virus eller andre harmfulde komponenter. Brugen af www.soulaimagourani.dk er ene og alene på din egen risiko.

Soulaima Gourani og hele teamet bag kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for omstændigheder der måtte opstå i dit liv, på baggrund af din brug af hjemmesidens materiale.

Intellektuel ejendomsret
Du erkender og erklære dig enig i at alt tilgængeligt indhold og materialer på denne hjemmeside er beskyttet af copyright og ejet 100% af Soulaima Gourani. Med mindre det er blevet skriftligt godkendt af Soulaima Gourani, erklærer du dig enig i at det ikke er lovligt at sælge, leje, modificere, kopiere, reproducere, vise i offentlighed, eller lave foredrag på baggrund af indhold og materialer.

Det er strengt forbudt at overtræde ovenstående vilkår uden skriftlig godkendelse af Soulaima Gourani. For at få en sådan godkendelse kontakt os da på .

Kontakt os
Hvis du har brug for at kontakte os, kan du skrive en email på , ringe til Brian på +1 512 956 1075 eller skrive til Soulaima Art (CVR27556426), Hillerødgade 30A, 2200 København N, att: Soulaima Gourani.