Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anbefalinger rådgivning

“Vi er alle sammen helt høje!

Lena Bielefeldt

Direktør, Tryg


“Jeg har haft flere medarbejdere på forskellige af Soulaima’s kurser, som alle er kommet tilbage inspireret og med god energi. Derudover, har jeg ifm en nyansat salgsleder med et salgsansvar for 400+ mDKK, brugt Soulaima til såvel salgs- og ledelsesmæssig coaching/rådgivning. En ydelse som uden tvivl gav den pågældende mod på at rykke sig hurtigere fra specialist til leder, og fra et operationel til taktisk/strategis niveau.”
Christian Halken
Vice President, FLSmidt, M.Sc. Chem. Eng.


“Vi var meget tilfredse med din performance og havde alle en udbytterig workshopdag med dig, med masser af ‘stof’ til eftertanke. Vi bruger også dine budskaber i det daglige og har sat mere focus på vore relationer. Jeg vil meget gerne anbefale dig i mit netværk.”
Jørgen Kjærgaard
Sales Director, VP SECURITIES A/S


“Det giver både gejst og gode ideer at have dig på besøg. Vi er meget meget glade for samarbejdet.”
Helle Hegelund
Programmedarbejder, SOS-Børnebyerne


“Vi har været glade for:
1) vores kursusgang, hvor vi på en formiddag fik konsulentgruppen klædt på til at gå ud og være med til at starte netværk op
2) vores spørgehjørne med dig, hvor vi fik sat fokus på det igen og spurgt ind til de ømme punkter. Det var nogle gode indspark og godt fokus vi fik på netværksdannelse. De enkelte netværk er meget forskellige for hinanden, hvor nogle er selvkørende, mens andre kræver vores skub. Netværkene finder hver især deres videre form
3) Omkring vores ungdomspanel, så har vi netop haft andet møde. Vi har fået rigtig mange gode og brugbare indspark, så det er et netværk – eller panel – der helt klart kommer til at fortsætte.

– Vi er derfor glade for vores samarbejde, og vil gerne anbefale dig til andre.”
Anders Sejerøe
Foreningskonsulent, Københavns Kommune


“I forbindelse med etablering af datterselskab med speciale indenfor detailhandels-kommunikation blev Soulaima Gourani tilknyttet som sparringspartner for bestyrelsen og direktionen. Med sit store engagement og indsigt i specielt optimering af salgsprocessen, var Soulaima Gourani en aktiv deltager i virksomhedens ve og vel og en motiverende kraft at have i vores nærhed”.
Søren Stemann Beck
CEO, Zornig A/S


“Soulaima Gourani er en af vores bedste og mest kompetente sparringspartnere. Både i sin position som medlem af vores advisory board og som løbende rådgiver og forretningsudvikler. Hendes skarpsindige iagttagelser og evne til at skære ind til benet er essentiel for vores forretning, og både på ledelses- og medarbejderniveau aktiveres virksomheden på en måde, der skaber oprigtig medejerskab og interesse for aktiviteterne”.
Søren Kristensen
CEO, Athenas


“Soulaima Gourani har været en fantastisk samarbejdspartner i forbindelse med vores projekt omkring talentudvikling og mangfoldighed. Hendes smittende energi, planlægning og drive har været særdeles inspirerende og givende, og gav bl.a. projektet en super god start”.
Anne Langballe
HR, Ernst & Young, København