Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Personlig Mentor

“Leder du efter en sparringspartner der giver klap på skulderen og fortæller dig hvad du vil høre, så kan jeg desværre ikke hjælpe dig”
“Lad dig ikke definere af, hvad du ved eller ikke ved. Du skaber dit liv lige her og nu” 

Se her, hvad Soulaima så kan hjælpe dig med:

God sparring er at få kvalificerede input, ny inspiration og konkrete værktøjer. Et sparringsforløb kan være langt eller kort – det handler om at gøre dig i stand til at levere dit ypperste som leder, uanset hvilken type udfordringer du står med.

For at du kan udvikle dig optimalt, kan det være nødvendigt med en sparringspartner. Én, der tænker overraskende, uventet, anderledes og ser din situation med friske øjne. Én, der får dig til at ryste vanetænkning og daglig drift af dig for at vende blikket mod langsigtede strategiske målsætninger – for dig som leder og for virksomheden som helhed.

“Når jeg sparrer med en leder, lægger jeg fløjlshandskerne ved indgangen for hurtigst muligt at passere dine reflektoriske parader og nå ind til substansen – der hvor du virkelig rykker dig og virksomheden. I denne proces er jeg både coach, mentor, provokateur, anarkist og fødselshjælper. Bagefter føler du dig inspireret og fuld af nyt gå-på-mod. Du har tanket op på viden, nye vinkler og en smittende energi, som du kan omsætte til mærkbare forandringer og målbare resultater” – Soulaima Gourani

Samarbejdsform for individuel sparring

Hvervet som sparringspartner kræver stor personlig fordybelse og fokus, og Soulaima tilbyder derfor at være personlig sparringspartner for tre ledere årligt. På den måde garanteres du hendes absolutte opmærksomhed og den bedst kvalificerede sparring.
Et sparringsforløb designes individuelt, så det passer til din og virksomhedens nuværende og ønskede situation. Ved en personlig indledende samtale, findes formen og rammerne for forløbet. Soulaima hjælper med at analysere dine udfordringer og sammen finder I en måde at få dig derhen, hvor du gerne vil befinde dig personligt og professionelt.

Se eksempler på cases og tag et kig på Soulaima’s anbefalinger.

Et forløb varer typisk fra 3-9 måneder, men hver opmærksom på, at Soulaima kun tager sig af sådanne opgaver 1-2 gange om året.
Forløbet indbefatter:

  • Konkrete opgaver du løser
  • Artikler du skal læse
  • Telefon møder med Soulaima Gourani (ca. 10 møder)

Din investering er fra 149.999 kr + moms.

Lokation er ikke afgørende. Soulaima tilbyder 1:1, Face/Face eller Skype-møder. Beslutter du, at dette netop er hvad du har brug for, tag da kontakt til Soulaima på: så I sammen kan booke en aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Soulaima tilbyder ligeledes rådgivningsforløb med udgangspunkt i virksomheden, læs mere her om hvad dette inkluderer.

Det siger klienterne
“Jeg får så meget ud af samtalerne, og især har jeg tre key take-aways med mig i baghovedet: at jeg er den jeg er og agerer med udgangspunkt i det, at tage let på modgang og en tro på det kan lade sig gøre.
Glæder mig sådan til det videre arbejde med det. Så skønt med anbefalingen af L. Jakobsen. Det er guld værd med kompetente mennesker til det, man ikke selv kan.”
Gitte


“Jeg synes din sparring var rigtig god, og satte mange tanker i gang hos mig. Jeg har undersøgt 10000 forskellige uddannelser, og har fundet frem til og jeg nok starter på en master i ledelse og organisationsudvikling. Har ligesom dig været god til at sparre sammen, så jeg har faktisk til det meste af uddannelsen:-) – Men endnu engang tak – og i øvrigt inspirerende at følge dig på de sociale medier. “
Anne