Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anbefalinger sparring

“Jeg kan på det varmeste anbefale at få sparring hos Soulaima. Hun evner at se præcis, hvor den enkelte befinder sig og hjælpe videre derfra. Soulaimas store forcer er hendes enorme energi og at tænke stort på sine klienters vegne. Jeg har derfor i forløbet rykket mig rigtig meget både personligt, men også i forhold til, hvad jeg troede var muligt professionelt. Hun er heller ikke bange for at dele ud af sit netværk – en gestus, der går meget længere end det traditionelle forhold mellem coach og klient. Efter en session sidder man glad tilbage og fuld af energi. Og tak for sparringen sidst! Den gjorde det lettere for mig at overskue det hele og gå i gang med det rigtige.”

Gitte 
Damark


“Din sparring sidst var virkelig god. Det ved du sikkert. Du er fantastisk. Jeg kan ikke forestille mig en dansk (eller amerikansk) foredragsholder eller for den sags skyld direktør, der ikke vil have glæde af sparring med dig.”
Lone Thier
Foredragsholder, Danmark


“Soulaima har en unik evne til lynhurtigt & skarpt at sætte sig ind i enhver forretnings- og ledelsessituation og favne alle dens nuancer af muligheder & udfordringer – og hun har altid effektfulde input til løsninger. Hun evner desuden at være et spejl for dig som menneske – og kan få dig til at se det, du ikke selv ser og således skaber hun et kraftfuldt rum for personlig udvikling.”
Charlotte Møller Andersen
Leder, Experian Danmark


“Et par timers samtale med Soulaima Gourani styrker een i at holde fokus på den overordnede forretning og udviklingen af samme i en hverdag, hvor man til tider kan drukne i operationelle opgaver. Med udgangspunkt i netværk og relationer bliver både salgs- og ledelsesmæssige aspekter vendt, og motivationen og inspirationen til at flytte både sig selv og sin organisation fremad får et skub i den rigtige retning.”
Ryan Lauridsen
Head of Department, International Sales, FLSmidth


“Soulaima Gourani har en dejlig kritisk og professionel holdning til din forretning og du vil med garanti blive overrasket over hendes detaljeringsniveau på alle tænkelige områder. Hun har fokus på, om du har organisationen med, om du dyrker det rigtige netværk og om dine projektgrupper er sammensat rigtigt. Derudover har hun et fantastisk fokus på salg og service, som mange ofte glemmer – nemlig der hvor pengene kommer fra og hvor din forretning har en berettigelse.

Soulaima giver altid et friskt pust til dine planer og ideer for fremtiden. Hun udfordrer alt fra køn, alder og erfaring i projektgrupper, din service overfor kunder samt alle de fordomme, du har om din egen forretning. Hun giver mig mod på at prøve flere ting og bringe det bedste frem i min organisation, på en både provokerende og charmerende måde – hun er min bedste kritikker.”
Bo Lundberg
Vice President, Sales & Marketing, DONG Energy


“I forbindelse med den løbende forretningsudvikling af FLSmidth Customer Services bruger vi Soulaima Gourani som sparring, for såvel mig selv som enkelte i ledelsesteamet. Hun har på meget kort tid forstået vores forretning, og har med en kombination af teori og egne erfaringer, været medvirkende til at sikre fokus på de rigtige delmål, for at vi kunne opnå de overordnede mål. Hun formår at udfordre os strategisk, men også indenfor ‘operational excellence’. Soulaima har med sin direkte tilgang til problemstillingerne fået rusket op i vores måde at tænke på.”
Christian Halken
General Manager, FLSmidth Customer Services


“Jeg har kendt Soulaima Gourani i mange år og i flere sammenhænge arbejdet sammen med hende og benyttet hendes konsulent ydelser. Hun er et energibundt med et meget vindende og sælgende væsen. Hun har en unik evne til at skabe relationer og omsætte dem til business. Hun arbejder målrettet og hurtigt med projekterne og sikrer, at de implementeres efter den fastlagte plan. Jeg kan på det varmeste anbefale Soulaima til opgaver i virksomheder, hvor salg og relationer har stor betydning.”
Søren Steffensen
Int. Retail Director, Noa Noa


“Soulaima Gourani is a fantastic business partner. She is a professional with excellent attitude and marketing sawy. She is one of the most trusted people with whom I have done business with, and she understands how to do business the “good way”. You can not go wrong working with her on anything. Good luck to Soulaima Gourani Aps.”
Ole Søndergaard
Executive sales director, Member of executive board, AirManager Nordic A/S


“Soulaima Gourani har en fantastisk evne til at flytte tingene derud, hvor man er tvunget til at tage stilling til ens egen personlighed – er man synlig? Bruger man sine stærke sider på den rigtige måde? Har man gennemslagskraft til at nå ønskede resultater? Alt dette og mere til sætter Soulaima Gourani i et perspektiv, der er til at forstå og direkte brugbart.”
Kim Staack Nielsen
CEO, PID (Personalechefer i Danmark)


“Det, jeg har fået ud af at blive sparret med af Soulaima Gourani, er bl.a. at jeg har lært at sige højt, hvad har lyst til og at arbejde med. Inden jeg mødte Soulaima Gourani, troede jeg på den myte, der siger at ‘det ikke kan være sjovt det hele’. Nu ved jeg, at når jeg laver det, jeg syntes er sjovt, så får jeg energi. Når jeg laver det, jeg syntes er sjovt, bidrager jeg med mest muligt. Når jeg laver det, jeg syntes er sjovt, tilfører jeg opgaverne mest mulig værdi og når jeg laver det, jeg syntes er sjovt, har jeg succes med det jeg laver. Efter jeg er blevet hjulpet af Soulaima Gourani, er jeg blevet bevidst om, at jeg ikke behøver at være flov over, at sige nej til de opgaver, der ikke er sjove. Tvært imod sætter jeg nu en ære i det!. Jeg er blevet bedre til at forholde mig kritisk til det, jeg kaster mig ud i. Det har betydet, at jeg siger nej til flere opgaver end tidligere, og også at jeg finder glæde og mening ved flere opgaver end tidligere. Soulaima Gourani, du er meget positiv og det smitter. Efter jeg har mødt dig har jeg dyrket det at være positiv, jeg vil simpelthen være positiv! Og det er selvfølgelig helt banalt … men det virker!”

A. Hegelskov
Miljø- & proceskonsulent