Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Virksomhedsrådgivning

“Søger I rosenrøde anvisninger og politisk korrekthed, kan jeg desværre ikke hjælpe Jer” – Soulaima Gourani
 

Rådgivningen tager udgangspunkt i gabet mellem virksomhedens faktiske situation og dens ønskede situation. I ved måske allerede, hvor skoen trykker, men mangler sparket, de nye øjne, drejebogen, gnisten eller blot tiden til at tage ordentligt fat. Soulaima Gourani personificerer mod, nytænkning og anderledes indfaldsvinkler leveret med respekt for faglighed, forskning og erfaringer.

Se her hvad I kan forvente af et rådgivningsforløb med Soulaima Gourani:

Undervejs vil der blive rykket ved jeres selvopfattelse, gjort op med vaner og uvaner samt stillet alle de irriterende, relevante, tilpas provokerende og politisk ukorrekte spørgsmål, som I har vænnet jer af med at stille selv. I betaler ikke for at få ros og klap på skulderen, derfor får I en nøgtern, krystalklar, til tider barsk anvisning af vejen frem til den ønskede situation, der sandsynligvis vil kræve en del fordøjelse og benarbejde i organisationen.

Et rådgivningsforløb designes individuelt og leveres af Soulaima Gourani. Kodeordene for rådgivningen er høj faglig kvalitet og benhårdt fokus, leveret med et personligt drive, der inspirerer og motiverer. Soulaimas rådgivningsprofil og kompetencer udspringer fra hendes mange erfaringer med ledelsesansvar i blandt andet Hewlett-Packard og A.P. Møller Maersk, samt hendes erfaring som rådgiver for en række af Danmarks mest visionærer virksomheder. Se anbefalinger af, hvordan tidligere samarbejdspartnere har vurderet rådgivningssamarbejdet med Soulaima.

Ønsker du et indblik i hvordan et rådgivningsforløb kan bygges op, se da case eksempler her.

Soulaima har blandt andet rådgivet Finansforbundet, se nedenstående indslag for eksempel på hvad hun har hjulpet dem med:

Ønsker du et rådgivningsforløb, kontakt da Soulaima på: for en indledende samtale om et fremtidigt rådgivningsforløb på strategisk, taktisk eller operationelt niveau i virksomheden. Soulaima Gouranis rådgivningskompetencer ligger indenfor ledelse, strategi og medarbejderudvikling og har blandt andet været indenfor følgende kategorier:

Soulaima tilbyder desuden 1:1 sparring, hvilket du kan læse mere om her.