Menu
Ingen produkter i kurven
Soulaima Gourani

Soulaima Gourani

Speaker, adviser, writer, debater, and board member

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forstyrrelse

 

“….man har ikke kun brug for en bestyrelse men også en forstyrrelse. 
Folk hvis eneste opgave er at forstyrre og udvikle og tvinge din virksomhed til udvikling”

 

Er virksomheden i en situation, hvor I gerne vil vide hvor attraktive de unge forbrugere, kunder, medarbejdere, unge borgere synes I er?

Holder jeres koncept, kampagner, produkter og services vand overfor de yngre generationer? Tænder I dem eller tænder I dem af? Få svaret ved at få jeres produkter syretestet af markedets mest krævende, og dygtige unge i alderen 17-21 år.

Ydelsen er brainstorm møder og konceptudviklingsmøder 1-6 timeres varighed. Ydelsen er til såvel private som offentlige virksomheder og organisationer.

 

Booking

Ønsker I at booke et konkret rådgivningsforløb eller en kombination af flere temaer skræddersyet til jeres behov, tag da venligst kontakt til Soulaima på kd.am1556115969ialuo1556115969s@gs1556115969

Formlen til højre på denne side kan ligeledes benyttes til at kontakte Soulaima.

Undskyld,
Vi roder

Vi laver om på hjemmesiden
i denne uge.