Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mystery Service Shopping

“Vil du vide, hvad dine kunder mener om din virksomhed
og den service, du yder?”

Mystery Service Shopping er et værdifuldt værktøj for hele organisationen i dens stræben efter at skabe tilfredse og loyale kunder. Mystery Service Shopping udføres som fysisk, skriftlig og/eller telefonisk kontakt med udvalgte, kundevendte medarbejdergrupper. Metoden opnår effektivt excellent kundehåndtering og udføres i virksomheder, som handler med imaginære ydelser.

Ved brug af Mystery Service Shopping konceptet får virksomheden et dokumenteret billede af status quo i relevante kundevendte positioner. Mystery Service Shopping vurderer og evaluerer dagligdagssituationer (forespørgsler, tilbud, ordrehåndtering, kundeklager, receptioner, møder, m.m.) og identificerer der igennem gabet mellem virksomhedens og kundens opfattelse af den ydede service. Der bruges lydoptagelser og video i det omfang, det er muligt og ønskværdigt. Mystery Service Shopping udføres som en performance evaluering, som gør virksomheden i stand til at arbejde videre med kundehåndteringen, så servicen er i overensstemmelse med virksomhedens værdier, servicestandarder, politikker, faglighed og ønskede tilfredsheds- og loyalitetsgrader.

 

Booking

Kontakt til Soulaima på for yderligere indsigt i konceptet og en snak om anvendelsesmulighederne og udbyttet for din virksomhed.

Formlen til højre eller nederst på denne side kan ligeledes benyttes til at kontakte Soulaima.