Mystery Service Shopping

Home / Rådgivning / Virksomhedsrådgivning / Mystery Service Shopping
“Vil du vide, hvad dine kunder mener om din virksomhed
og den service, du yder?”

Mystery Service Shopping er et værdifuldt værktøj for hele organisationen i dens stræben efter at skabe tilfredse og loyale kunder. Mystery Service Shopping udføres som fysisk, skriftlig og/eller telefonisk kontakt med udvalgte, kundevendte medarbejdergrupper. Metoden opnår effektivt excellent kundehåndtering og udføres i virksomheder, som handler med imaginære ydelser.

Ved brug af Mystery Service Shopping konceptet får virksomheden et dokumenteret billede af status quo i relevante kundevendte positioner. Mystery Service Shopping vurderer og evaluerer dagligdagssituationer (forespørgsler, tilbud, ordrehåndtering, kundeklager, receptioner, møder, m.m.) og identificerer der igennem gabet mellem virksomhedens og kundens opfattelse af den ydede service. Der bruges lydoptagelser og video i det omfang, det er muligt og ønskværdigt. Mystery Service Shopping udføres som en performance evaluering, som gør virksomheden i stand til at arbejde videre med kundehåndteringen, så servicen er i overensstemmelse med virksomhedens værdier, servicestandarder, politikker, faglighed og ønskede tilfredsheds- og loyalitetsgrader.

 

Booking

Kontakt til Soulaima på kd.am1550509779ialuo1550509779s@gs1550509779 for yderligere indsigt i konceptet og en snak om anvendelsesmulighederne og udbyttet for din virksomhed.

Formlen til højre eller nederst på denne side kan ligeledes benyttes til at kontakte Soulaima.

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search