Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Testimonials

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Testimonials for foredrag med Soulaima Gourani


 

“You are a very talented stage performer and an inspiring person. I heard great feedback about your performance, like it was the best they had got in years.
 
Antoine Henry de Frahan
FrahanBlondé

 

“Du leverede på alle måder en fremragende indsats, og tilbagemeldingen fra gruppen var super. De oplevede alle dit foredrag som særdeles inspirerende, og vi fik dermed også et perfekt udgangspunkt for de efterfølgende drøftelser.”

Jakob Boye-Møller

Projektleder, Next EUD – Fremtidens Erhvervsskole

 


 

“Tusind tak for et fantastisk foredrag, der virkelig satte gang i mange tanker og følelser hos hos alle.

Du var/er enormt inspirerende og jeg tør godt sige allerede nu, at alle i rummet var yderst imponeret af dig og selvfølgelig indholdet i dit foredrag.”

Jakob Centervall 
DSV 


“Vi har i øvrigt fået rigtig gode tilbagemeldinger – tror du har scoret flest point af vores oplægsholdere, rigtig fedt!”

Trine Studsgaard Gleager
Kommunikationsmedarbejder Hjørrings ErhvervsCenter

“Last night I read your book ‘ignite your career- the grads bible’.

 Reading it felt like reciting a sacred scripture on pursuing a fulfilling career. So meaningful yet so simple.It answered many questioned I held in mind for quite some time.
And yeah, I did connect quite deeply with your early life as I too had wished for a fast forwarding of those formative years. It took a while till reaching a space of comfort, acceptance and dignity”.
Zohar Rehaan
Reliance Broadcast Network Limited | 92.7 BIG FM
Mombai 

“You rock baby…!!!

Hold kæft et fedt indlæg du havde hos KMD i dag. Elsker dig for det! Du styrer for vildt! ”

Torben Krag

KMD, Danmark


“I was listening to you at NBForum 2014 in Helsinki and really enjoyed your presentation. Your presentation including your “stage presentation” was fun, humouristic and everyone listened to you.”

Anne Knaster

Executive director, MBA, RGN

The Friends of the Association of University Childrens Hospitals


“Vi er meget glade for, at vi valgte netop dig, du var meget inspirerende, havde en god humoristisk vinkel og gav rigtig god energi. Der er kun kommet positive tilbagemeldinger, og uden at love noget, er der allerede blevet ytret ønske om at benytte dig i anden sammenhæng. Tak for et fantastisk foredrag.”

Kinne Morthorst Kaysen
Analyse- og udviklingsmedarbejder; Middelfart Kommune


“Tak for et fantastisk kursus i torsdags. Efter at have fået feedback fra alle mine folk må vi konkludere, at du har overgået de i forvejen høje forventninger. Det har været en fantastisk succes.”
Jens Bruus-Jensen
Vice President, Sales, DELTA


“Sikke en oplevelse! Du sagde i aften, at vi skulle planlægge en 3 x tak´s strategi og jeg vil i den forbindelse blot takke dig for din inspirerende peptalk til os. Jeg blev rigtig godt motiveret og inspireret.”
Heidi Ebbestrup
HR Manager, Elopak


“Soulaima Gouranis engagement og sprudlende energi fænger og fastholder tilhørerskaren og hun evner at provokere på den gode måde, hvor du mærker dig selv dybt inde … og hun giver ikke op, før budskabet om værdien af at være autentisk og at netværke rigtigt – dér hvor du selv giver ud – er røget helt ind på lystavlen: ‘Pay it forward’. Ordene har bidt sig fast og nu handler det bare om at få kortlagt mit eget netværk – jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Soulaima har virkelig rykket ved noget og hun er super, super inspirerende – man bliver bare i rigtig godt humør af at høre hende fortælle”.
Lis Molinari
DONG Energy


“Vi har anvendt Soulaima Gourani som foredragsholder i Aalborg, Århus, Odense og København og har kun fået positiv feedback. Soulaima Gourani er inspirerende og karismatisk med et højt energiniveau og tankevækkende pointer. Jeg kan på det varmeste anbefale Soulaima Gourani og jeg håber og forventer at samarbejde med Soulaima Gourani igen i fremtiden. Top Qualities: Great Results, Personable, Good Value.”
Janus Sloth Petersen, HR Manager
KMD


“Kære Soulaima. Tak til dig for et storartet indlæg! Jeg sidder netop og gennemgår de skriftlige feed-back fra dagen, og jeg kan notere mig, at det, der gjorde mest indtryk på mine kolleger (40 ingeniører), var dig! Blandt de ord der bliver brugt om dig og dit indlæg er:

• Pragtfuld foredragsholder
• Power
• En man husker budskabet fra
• Friskt pust med gode pointer
• Kvinde (skrevet af en kvindelig kollega)
• Speed-snakker-power-pigen
• Interessant og vedkommende
• Det er (åbenbart) muligt at tale hurtigt, OG tydeligt
• Meget interessante betragtninger
• Et godt valg

– Håber at det rækker! Det er meget ros, men jeg er sikker på, at du kan tåle det. Tak for indsatsen!”.
Lars Hein
CEO, IPU (DTU)


“Soulaima’s presentation on Networking takes the ‘hot air’ out of the subject and turns it into a pragmatic and usable tool to use when developing and maintaining your own or your company’s network. Soulaima presents the subject in a very dynamic and enthusiastic way that makes you want to, and able to, begin developing your own network immediately.”
Lars Struwe Christensen, Boardmember
Business Development Forum


“Selvom forventningerne er tårnhøje i forhold til Soulaima Gourani, så kan hun mere end levere. Det mærkes tydeligt, når Soulaima Gourani er i rummet – det er lige før deltagerne til et Soulaima Gourani foredrag skal have sikkerhedssele på og sidde på stole uden hjul, for når Soulaima Gourani frembringer sine erfaringer og stærkt argumenterer for sine holdninger, er energien og tempoet så højt, at det er umuligt ikke at blive indfanget.

Hun formår at holde deltagerne i fokus og tale til alle under et foredrag selvom deltagerne har meget forskellige forudsætninger. Det er en fornøjelse og lærerig proces at kende Soulaima Gourani.”
Michael Fjeldsted
Young Enterprise, Fyn


“I Juni 2007 holdt Soulaima foredrag omkring værdien af ‘networking’ for en gruppe af projektledere i LEGO Gruppen. Soulaima er god til på en positiv måde at ‘provokere’ sit publikum ved at sætte fokus på kontroversielle områder og igennem en række gode eksempler og simple værktøjer fungere som katalysator for en personlig forandringsproces. Soulaima er i kraft af sin energi og udstråling en inspirerende foredragsholder, som vi havde stor glæde af.”
Jeppe Olander Vangsted, Director & Project Manager
LEGO


“Business Sydvest og Esbjerg Erhvervsudvikling havde på en dag om netværk og iværksætteri den store glæde at få et forrygende indlæg fra Soulaima Gourani. Med et glimt i øjet fik Esbjerg, iværksætteriet og janteloven en kærlig medfart af Soulaima. Hun har en uovertruffen evne til at levere budskaberne så de går rent ind, hvilket jeg ikke er i tvivl om skyldes hendes ærlighed samt modet til at gribe og omtale de forhold, hun møder på sin vej. Vores dag i Esbjerg Musikhus blev ikke bare mere underholdende af Soulaimas indlæg, der var også konkrete værktøjer samt stof til eftertanke i egen hverdag i hendes indlæg. Alt i alt super godt, jeg kan varmt anbefale Soulaima Gourani som et frisk pust.”
Kim Baarsøe, Projektchef og Partner
AM-Gruppen A/S


“Soulaima Gourani har en fantastisk evne til at flytte tingene derud, hvor man er tvunget til at tage stilling til ens egen personlighed – er man synlig? Bruger man sine stærke sider på den rigtige måde? Har man gennemslagskraft til at nå ønskede resultater? Alt dette og mere til sætter Soulaima Gourani i et perspektiv, der er til at forstå og direkte brugbart.”
Kim Staack Nielsen, CEO
PID, Personalechefer i Danmark


“Soulaima Gourani is a fantastic business partner. She is a professional with excellent attitude and marketing sawy. She is one of the most trusted people with whom I have done business with, and she understands how to do business the “good way”. You can not go wrong working with her on anything. Good luck to Soulaima Gourani Aps.”
Ole Søndergaard, Executive sales director. Member of executive board
AirManager Nordic A/S


“Soulaima Gourani var en meget dygtig sælger både af sig selv, firmaet og produktet. En utroligt lyttende personlighed med stor energi og personligt overskud. En professionel netværker der forstår at danne længerevarende kontakter, følge op og holde fast hvor det skaber værdi.”
Henrik Busch, Commercial Director
CPH Lufthavne


“I have been working closely with Soulaima Gourani at several occasions, and I am impressed by her ability to get to the point – in a wide list of areas like leadership, integration, diversity emotional health and other sides of being a conscious citizen of the globe today.”
Flemming Christensen, CEO
THINK ABOUT IT


“It was a privillige to work together with Soulaima Gourani – she is a highly trained, professional and dedicated person. She is also joyful, inspirering and to the point. I can strongly recommend Soulaima Gourani as a committee member for your companies.”
Per Roager, Client Manager
Zonation


“At komme til et foredrag om personlig branding med Soulaima var aldeles positivt. Et engagement som Soulaima Gouranis skal man lede længe efter og som foredragsholder, bliver håret blæst helt tilbage, og man lader sig rive med. Der er få foredragsholdere, der kan levere så meget liv, power og konstruktiv teori som Soulaima Gourani, og man kan ikke vente med at prøve det ene og det andet af. Jeg har brugt alt, hvad jeg kunne trække ud af de ord og de fagter, som den livlige foredragsholder kunne præstere og det virker. Får jeg mulighed for det igen, er jeg helt klar til endnu en seance med Soulaima for at lade mig rive med af suset om at skabe det fornuftige, saglige og på samme tid humørfyldte forum. Jeg vil anbefale alle, der blot tænker tanken om netværk og personlig branding, at møde op og få en oplevelse, der sidder i kroppen flere uger efter.”
Flemming Jahns
Umano Ressource


“Du har gjort stort indtryk på mig – og i relation til snakken om manglende rollemodeller blandt kvinder – ja, så har jeg vist fundet min. Der er rigtig mange af dine råd, som jeg kan bruge til noget, ligesom dine oplæg virkelig har givet stof til eftertanke. Tak for det!”.
Sidsel Birch Bech
Cand. Polyt. Arch.


“Man kan nok ikke komme meget tættere på en ufiltreret ægthed, end når man hører på Soulaima Gourani – hun leverer varen og det med en energi og overbevisning, som kun få kan gøre hende efter. Jeg kan varmt anbefale Soulaima Gourani, men du skal kunne tåle at høre hendes sandheder og provokationer, for dem får du!”.
Thomas Chrisensen
Network For Life ApS


“KMD har haft fornøjelsen af, at benytte Soulaima Gourani som indlægsholder med emnet ‘networking – at netværke med de rigtige’. Indlægget var frisk, anderledes og ikke mindst inspirerende og udfordrende for gruppe i forhold det videre arbejde omkring opbygning af netværksgruppe.”
Ulla Kruse Østerbæk, Kundechef
KMD


“Jeg synes, at Soulaima Gouranis foredrag er vildt inspirerende. Hun fortæller om netværk og den store betydning det har at netværke med andre mennesker og helt konkret – hvordan gør man. Man kan mærke, hvordan hun brænder for det, hun er enormt kompetent, fuld af idéer og gode input, og hun får det til at boble inde i mig af energi. Jeg bliver helt høj.”
Gitte, Strategy & Relations Coordinator
DONG Energy


“Først blev jeg glad, og smittet nok af din stemme og glade smil – bagefter lammet af din energi og udstråling. Og til sidst inspireret. Er helt vildt glad for at jeg allerede nu, i en alder på 36, fik mulighed for at opleve dig (og ikke over 110 når jeg er tæt på at blive døv og blind…)”
Erika Katalin Molnar


“Jeg var så heldig at være inde og høre dig i dag til Network010. Selvom du havde fået tiden lige efter frokost hvor folk er trætte og egentligt helst synker ned i stolen og helst ikke vil lade sig provokere så lykkedes det dig alligevel! Jeg blev selv provokeret over at du sagde man skulle sætte sig nogle mål, man skulle formulere dem og så skulle man fortælle andre mennesker om dem. Igen tak for foredraget og den inspiration du gav!”
Christian Kjær


“Tusind tak for et spændende og medrivende foredrag på Network 010 i Odense.
Jeg skylder dig – på èn dag – kæmpe stor respekt. De ting du har opnået, og på den måde du har gjort det. Jeg er selv et kæmpe levemenneske, og er stor tilhænger af din 3-6-9-10 regel. Jeg har i hele mit liv (jeg er 35 år) ikke færdiglæst en eneste bog – men det kommer jeg til nu. Det kan kun gå få langsomt, for mig, at fremskaffe “Tag Magten Over Din Karriere”… Jeg glæder mig for første gang i mit liv til at læse en bog”
Morten Due Albrektsen


“Endnu engang så var det skide godt det du leverede. Inspireret af dig, så lavede jeg i går et Mission Statement for Nykredit”
Rasmus Philipsen Mølgaard – Kundechef
Nykredit


“Tak for et rigtig godt foredrag i går i Assens, jeg var helt høj, da jeg kom hjem, min bedre halvdel, blev helt ked af at hun ikke havde haft tid til at komme med, hvis man kunne blive så høj af et foredrag.
Du er den bedste vi har haft i Assens erhvervsklub.”
Sune Leisner


“Soulaima, mange tak for dit super inspirerende indlæg på vores innovationsworkshop.
Der blev knyttet an til dit indlæg flere gange i løbet af workshoppen – og i det hele taget er det altid godt at få et velment spark!
Så endnu engang tak. Vi vil huske dine ord og din dynamik – længe”
Renè Vedø – Senior Vive President
Dong Energy


“Mange tak for dit verbale los bagi i går til Personlig branding oplægget hos Microsoft. Det var lige sådan en brandtale, jeg trængte til”
Mette Bøttcher Knudsen


“Tak for en super inspirerende fredag morgen. Det var så fedt og Soulaima var for skøn.
Jeg var i rigtig godt humør resten af dagen og fik så mange ting med at tænke over.
Tak for en super oplevelse”
Maria Hamm
Head of HR, DHL Denmark


“Tak for en god og spændende eftermiddag. Positive tilbagemeldinger fra mine folk. Jeg og andre fik det ud af det som vi havde forventet”
Jacob Linding – Regions Direktør
ISS Facility Services A/S


“Soulaima Gourani kan ramme folk, uanset om der sidder 1.000 eller 30. Vi fik helt sikkert, rigtig meget ud af det.”
Kasper Moe-Jensen
DØK Alumni


“Vi er mere end tilfredse, du var super inspirerende”
Hans Vestergaard
Colliers Hans Vestergaard A/S

[/vc_column_text]