image

TAG MAGTEN OVER DIN KARRIERE

Soulaima Gourani blev i starten af 2009 kontaktet af Politikens Forlag, som spurgte hende om hun havde lyst til at skrive en bog om karriere. Soulaima var blevet valgt på grund af hendes gennemslagskraft, der opstår i krydsfeltet mellem det at være kvinde og leder, dansker og nydansker, ung og erfaren, karriere- og familiemenneske, erhvervskvinde og debattør.

Efter et total udsolgt 1., 2. og 3. oplag, er ‘Tag magten over din karriere’ nu udsolgt som bog, men kan stadig købes som e-bog

Soulaima Gourani har med ‘Tag magten over din karriere’ skabt en bog med en række konkrete og brugbare anvisninger til karriereudvikling. Fokus har været at de værktøjer du får i bogen, skal kunne igangsættes dagen efter. Ingen komplicerede strategier, som kræver store planer og urealistiske omlægninger.

Bogen motiverer dig til at tage magten over din karriere, så den bliver både succesfuld, udfordrende, personligt og fagligt udviklende. Bogen er en praktisk guide til et bedre og mere succesfuldt arbejdsliv. Den henvender sig både til dig som har en karriere, men som gerne vil yde dit allerbedste og have en række konkrete værktøjer som du kan bruge til at optimere din karriere. Men den henvender sig også til dig som netop skal til at påbegynde en karriere; hvilken strategi skal du lægge for at finde den rigtige karrierevej netop for dig og hvordan skaber du de rigtige relationer så du finder den allerbedste arbejdsplads?

Du kan læse anmeldelser af bogen her eller læs et GRATIS kapitel af bogen.

Del med en ven

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email